37

Анонимен

преди 2 години

Радостина е се прави на умна ,сега вирус нема че има европейско по футбол ,там май всички спазват мерките )знаел ли колко са хиляди)а после е олимпиадата ,и чак тогава еврогейския съюз че разреши вируса

36

Анонимен

преди 2 години

След всички свръх глупости в този "материал", той завършва със следното изречение - "По думите й последни проучвания на ваксината на "Пфайзер" предпазва в над 80% от случаите срещу индийския вариант."Или казано накратко - реклама на експерименталната течност на престъпниците от Пфайзер.

35

Коприва

преди 2 години

А, този ли вариант дето още през април го засекли в Плевен? Ами ако е толкова убийствено заразен, трябва да сме с колективен имунитет до сега.

34

Анонимен

преди 2 години

Алфа,Бета, Делта, каде се мота четвъртия коник.

33

Анонимен

преди 2 години

Добре бе всички разбрахме че новото име на грип е кпвид аи стига с глупавите статии

32

Анонимен

преди 2 години

В тази Великобритания се събраха всичките варианти с държавни наименования дошли откъде ли не подред на номерата по ред на дадените им държавни названия,че вече се забравят и за туй ги кръщават с гръцки букви-алфа,бета,гама,делта и т.н,като за оригинал без буква остава тоз от Китай и така алфа от планински курорт в Алпите-австрийско-италиански,но защо наречен Кент,вета-Бразилия,гама-Англия,делта-ЮАР,епсилон-Индия с междинни не котирали се за запис-Австралия,Ангола,Нигерия за които само съобщиха

31

11

преди 2 години

Британският вариант беше 70% по-заразен, а делтата е 60% по-заразен от британския. Значи 1,7 Х 1,6 = 2,72 или 172% по-заразен от обикновената коронка, бррреееееййййй!

30

до Умрях от смях ;-)

преди 2 години

първо не е 60 и 70 пъти а са проценти. И второ процентите не се уножават а СЕ събират, тоест става 130% което е, 2,1 пъти....схвана ли.

29

Койчо

преди 2 години

Вирусолог: "Делта" вариантът е 60% по-заразен от британския... Хайде бре, оФФце на генната терапия с "дигитална следа" и овкусена с наночастици...И този лови шарани на гола кука...

28

Не!

преди 2 години

Искате да ни прекарате на стероиди, ама няма да я бъде тази, забравете!

27

Анонимен

преди 2 години

както всеки грип, но с по-ниска смъртност

26

Не!

преди 2 години

Жалки стр вече, няма да се ваксинираме и не ви искаме ваксиналните паспорти!

25

Ми разбрахме, ма

преди 2 години

Има го у нас още от април, ама разбрахте през юни. Можеше и да не разберете. И след като въртите и същите край ваксините, защо в най-вакснатите метиляви уфффсе в Англия вирусът най-много заразява. Дръжте ситуацията още няколко години, докато пуснат заводите за "ваксини" и да станат като кафето за разсънване.

24

Анонимен

преди 2 години

Aз ще се ваксинирам когато излезе ковид-256 ... да си знаете :)

23

Анонимен

преди 2 години

абе госпожо професор да ти имам титлата измислена, да в Индия температурите не влияат защото виж в кой географски пояс е разположена , същито и за бразилия важи топъл влажен екваториален суб екваториален климат. В България и голяма част от Европа какъв е сух континентален. Как се разпространява чрез микро аерозолните капчици при издишане. Когато е сухо и топло кайво става, тези микро капчици изчезват по бързо , зоната около заразяващия е по свита.Хайде мисъл малко. Вируса крака крила няма.

22

писна ми

преди 2 години

Дай да си *** вените! Тези няма да ни оставят намира и все ще измислят от кво да мрем. Абе ще се мре със или без вакса. Дреме ми на варианта.

21

Bai_Hui

преди 2 години

От цялата статия е важно само последното изречение.Поредната неумело скрита реклама на ваксина.

20

до 6 бг глупаци

преди 2 години

Абе ти още ли не си разбрал че това ваксиниране има срок и влаченето на вируса не зависи от броя ваксинирани. И немски специалисти го казаха - Ковид става сезонен вирус, като всеки сезон е с нови мутации и ще са нужни нови ваксини. Глупавият май си ти. Боцкай се сутрин, обед и вечер. Особено в пролетните месеци......

19

2Loop

преди 2 години

Офффф ама като почнат да си смучат проценти от пръстите за да са по-гръмки заглавията!И как ги установиха тези проценти?По-рано британският вирус беше 75% по-заразен от първоначалния. Сега индийският е два пъти по-заразен от първоначалния, но и 60% повече от британския. Мятат си разни проценти без да имат никаква идея какво означават.

18

SHEFA

преди 2 години

До БАЧКАТОР-АК0 0ТИДЕШЕ ПРИ ВЛ В КАЗАРМАТА ТИ МАХАШЕ С0П0ЛИТЕ СЪС ШАМАР И ТАКА БЪРЗ0 ТЕ ЛЕКУВА ЧЕ ПРИД0БИВАШ ИМУНИТЕТ Д0 ПРИКЛЮЧВАНЕ НА СЛУЖБАТА