15

Анонимен

преди 2 години

Служебният финансов министър Асен Василев е създател на компанията Everbread, която преди години приключва с фалит и дългове. Сега и България ще фалира за нула време.Толкова си може човека.

14

Калеко Алеко

преди 2 години

Точно за това трябва яко изчегъртване на всички герберунгели от държавната администрация .

13

Анонимен

преди 2 години

Спецов е живял години извън България и изобщо няма работа в служ. правителство на Васил Божков. Но нали е съсед на Васил Божков в Дубай и е спуснат директно от там. А онзи, който е купил фирмата на Спецов с дълговете уж за 500 лв. или по 100 лв на акция е изчезнал по думите на екс премиера, който гарантирано знае точно какво е станало и ще разкрие скоро. Борисов няма да каже Къде е човека купил фирмата или го убихте ако не е сигурен в това.

12

Кафяв гербер

преди 2 години

Освен Буци , в панделата трябва да влязат и всичките му министри и зам министри.

11

Ай Сиктир

преди 2 години

Аре стига партенки. Доказателства в прокуратурата, дело и съда казва кой прав, кой крив.

10

Анонимен

преди 2 години

Има един у нас като Спецов....такива нямат скруполи!

9

до 7

преди 2 години

Нещо не сте разбрали или поради липсата на интонация в коментарите не схващате въпроса ми... А той е по- скоро констатация, че Ананиев работи при много правителства неазад във времето и до сега винаги е бил коректен. Как така Асен Василев с фалиралата си компания ще казва, че Ананиев е нарушил закона ???? Как Асенов с 9 милиарда паунда фалит ще дава оценка за някой достоен човек? Няма значение какъв е на цвят Ананиев. Те го пришиват на ГЕРБ Ананиев и за това подчертавам, че Василев е лъжец.

8

Анонимен

преди 2 години

Днес Борисов на екопътеката каза, че няма помен от човека купи фирмата на Спецов и попита дали не са го убили. Цялата държава го издирва. Жив ли е или го убиха попита Борисов.

7

Анонимен

преди 2 години

Абе Буратино, съд може да каже дали някой е нарушил закона, не ти чекист такъв

6

Червената шапчица:

преди 2 години

Асенчоо, защо ти са толковаа големи очите?

5

Анонимен

преди 2 години

Василев, нещо ще кажеш ли за фалита на твоята компания Everbread и дълговете ти 9 милиарда британски баунда? Или ще цапаш името на Ананиев, човек доказан във времето и работил при много правителства коректно?

4

4

преди 2 години

В нашия град има двама непрокопсаници, които имат по 60-70 фирми, "купени" по схемата "Спецов". Посредници намират бедни хора, оформят документите и сделката. Продавача плаща и на посредника и на бедняка-купувач. Така се отървават - ни лук ял, ни лук мирисъл.

3

Анонимен

преди 2 години

Василевр нещо ще кажеш ли за фалита на твоята компания Everbread и дълговете ти 9 милиарда британски баунда? Или ще цапаши името на Ананиев, човек доказан във времето и работил при много правителства коректно?

2

Анонимен

преди 2 години

Нямат почивен ден в плюенето

1

Анонимен

преди 2 години

Мислиха, че заради закона за осигурителните тайна, ще скрият за Спецов, но не им се удаде. Къде са милиардите, безвъзмездна средства от фонда на ЕС, за възстановяване и развитие? Не предадоха готовия план на ГЕРБ от завист и злоба, а нов не умеят да напишат. Пропуснаха срока и лишиха българите от така нужните пари. Гърция получи от този фонд първите 30 млд, а ние нищо. Няма да има пари за бизнеса, здравеопазването, образованието, пенсиите.