23

Анонимен

преди 6 месеца

Ананиев е бъзлива душичка на своя глава няма да направи нищо ако Бибитко не му звънне по телефона. Помните ли прослувутото обаждане АЛО Таньо. Да се търси огговорност не от Ананиев а от този дето му е звъннал по телефона или устно му наредил.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Няма намалена ставка на акциза върху горивата за отопление. Това правителство е доста некомпетентно.Намалената ставка премахна Ваньо Танов през 2017 г. Оттогова всички горива, независимо от предназначението са с един и същ налог.

21

не не

преди 6 месеца

До Чебурашка НЕ, НЕ ЗНАЧИ, МОЖЕ ТАКАВА ДА Е УГОВОРКАТА, ЗАЩОТО И ПРЕДИ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ! И БАЦЕ ЩЕШЕ ДА СЪДИ КОРУМПЕТА...ХА, ХА! НЕКА ВИДИМ ПРИСЪДИ!

20

присъди кога

преди 6 месеца

Господине, ще ви повярваме че наистина имате желание да управлявате честно и прозрачно, когато вземете 58 -те МИЛИОНА, които съда разпореди ДОМУСЧИЕВ да заплати на държавата...Когато бутнете незаконните строежи на Марешки, Вълка, "подпорната стена" и пристанището за яхти на Доган, когато разследвате продажбата на ТЕЦ Варна...и още куп такива! А най-вече, когато Баце и всички по-горни ЛЕЖАТ ефективно както по света...Засега не правите НИЩО, само ГОВОРИТЕ, ама и те ГОВОРЕХА, а кервана си вървиииии

19

Анонимен

преди 6 месеца

Служебният финансов министър Асен Василев е създател на компанията Everbread, която преди години приключва с фалит и дългове. Сега и България ще фалира за нула време.Толкова си може човека.

18

Калеко Алеко

преди 6 месеца

Точно за това трябва яко изчегъртване на всички герберунгели от държавната администрация .

17

Анонимен

преди 6 месеца

Спецов е живял години извън България и изобщо няма работа в служ. правителство на Васил Божков. Но нали е съсед на Васил Божков в Дубай и е спуснат директно от там. А онзи, който е купил фирмата на Спецов с дълговете уж за 500 лв. или по 100 лв на акция е изчезнал по думите на екс премиера, който гарантирано знае точно какво е станало и ще разкрие скоро. Борисов няма да каже Къде е човека купил фирмата или го убихте ако не е сигурен в това.

16

Кафяв гербер

преди 6 месеца

Освен Буци , в панделата трябва да влязат и всичките му министри и зам министри.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Има един rьовеpен у нас като Спецов....такива нямат скруполи. //какво ми е няма ви казвам...

14

Ай Сиктир

преди 6 месеца

Аре стига партенки. Доказателства в прокуратурата, дело и съда казва кой прав, кой крив.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Има един у нас като Спецов....такива нямат скруполи!

12

до 7

преди 6 месеца

Нещо не сте разбрали или поради липсата на интонация в коментарите не схващате въпроса ми... А той е по- скоро констатация, че Ананиев работи при много правителства неазад във времето и до сега винаги е бил коректен. Как така Асен Василев с фалиралата си компания ще казва, че Ананиев е нарушил закона ???? Как Асенов с 9 милиарда паунда фалит ще дава оценка за някой достоен човек? Няма значение какъв е на цвят Ананиев. Те го пришиват на ГЕРБ Ананиев и за това подчертавам, че Василев е лъжец.

11

Истината

преди 6 месеца

Не подкрепям герб, но това което прави служебното правителство е грозно, неефективно и не води до никакви приходи! Тоест нищо в полза на обществото

10

Анонимен

преди 6 месеца

Еми ако е бил бездомник най - вероятно е да са го убили.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Днес Борисов на екопътеката каза, че няма помен от човека купи фирмата на Спецов и попита дали не са го убили. Цялата държава го издирва. Жив ли е или го убиха попита Борисов.

8

Анонимен

преди 6 месеца

На това правителство основната му дейност е омаскаряване на всичко и всички от предишното управление. Няма един министър от старото правителство, който да го считат за читав. Основната работа му е не ревизия, а подготовка за честни избори!

7

Анонимен

преди 6 месеца

Абе Буратино, съд може да каже дали някой е нарушил закона, не ти чекист такъв

6

Червената шапчица:

преди 6 месеца

Асенчоо, защо ти са толковаа големи очите?

5

Анонимен

преди 6 месеца

Василев, нещо ще кажеш ли за фалита на твоята компания Everbread и дълговете ти 9 милиарда британски баунда? Или ще цапаш името на Ананиев, човек доказан във времето и работил при много правителства коректно?

4

4

преди 6 месеца

В нашия град има двама непрокопсаници, които имат по 60-70 фирми, "купени" по схемата "Спецов". Посредници намират бедни хора, оформят документите и сделката. Продавача плаща и на посредника и на бедняка-купувач. Така се отървават - ни лук ял, ни лук мирисъл.