35

Анонимен

преди 2 години

Много "убедителен" отгово.. Няма да ви кажа, защото това е тайна. По същия начин малкият шеф Янев, слуга на големия шеф Радев, твърдеше, че ако отговори на въпроса има или няма доказателства за подслушване, ще наруши закона. Т. е. - не е нарушение на закона да казваш, че има подслушвания, но е нарушение да казваш, дали има доказателства. Това е върховенство на манипулацията, за което новото правителство заслужава не един, а една колония от скунксове.

34

Анонимен

преди 2 години

Асен Василев ще дава Ананиев на прокурор, а крие за далаверите на Спецов и другите крадци от служебното правителство. Бойко Рашков не е декларирал едни 645 000 лева щото ги забравил. Видите ли.. забравил ги-не били голяма сума и направо си ги забравил, че ги притежава. За укриване и недеклариране на доходи що не даде Рашков на прокуратурата, а дава Ананиев? Нищо не става от Василев. Той е ялов и само до фалити ще докара България с разширения списък на хората.И това е по поръчка на В. Божков.

33

Анонимен

преди 2 години

Живо и здраво да е това момче! Няма вече ГЕРБ

32

Анонимен

преди 2 години

Не знаех че в харвард дават дипломи ПРО ОРИЕНТА

31

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо пак неадекватен !Кажи за спецов кой ти го натрапи?Кажи как са приходите в държавата вече 2 месеца?Още харчите боковите пари но не спирате да плюете и да не вършите нещо полезно

30

Анонимен

преди 2 години

Тоя опуления с лакираните нокти се оказа много куха лейка бе :) Предишния министър имал достъп до информация в министерството, до която този опуления нямал :)))))) Да не е в PDF формат? Питай оня зеленочорапестия да ти обясни как се чете :)

29

Анонимен

преди 2 години

Днес бг ,яко куса от обора на герб

28

Ганьо

преди 2 години

До кафяв гербер. И чистачките да махат, че те са висши кадри на ГЕРБ.

27

Анонимен

преди 2 години

Махайте Мишо Константинов, че след изборите ще е късно. Пак ще даде гласове на ГРОБ.

26

Гражданин

преди 2 години

А бе, , същите далавери, ако не и по-големи, стават и с обществените поръчки. Да не говорим, че почват едни обжалвания, мотания и работата се свършва хем много по-бавно, хем пак некачествено.

25

Анонимен

преди 2 години

Вече знаем, че господин Кирил Ананиев е злодей, защото е от ГЕРБ! Няма какво да се занимаваме с това в момента. Нали е в процес на изчегъртване. Сега, обаче, въпросът е: чист ли е господин Спеца или е средно дребен/средно едър мошеник, използвал служебното си положение за лично облагодетеслтване, заемащ мястото на предишния злодей, управлявал НАП

24

Анонимен

преди 2 години

Василев първо да каже кой предложи Спецов!!! Как човек като Спецов продава фирмата си с 6 милиона оборот и 1, 3 милиона дългове към хазната на България на сламено лице с 6 присъди за 500 бг. лева и сега е назначен като шеф на НАП ?

23

Анонимен

преди 2 години

Само му вижте муцинат на този, и онзи на НАП и рашков..... Тотални деградете.Жалка и майка на Булгария

22

Анонимен

преди 2 години

Бравоо, мачкайте *** ГЕРБ и сие.

21

ГАЛОП ИНТ.

преди 2 години

До Калеко Алеко КАЛЕКО , ЗАПОЧНЕТЕ ДА ИЗЧЕГЪРТВАТЕ МАГИСТРАЛАТА ЗА ГЪРЦИЯ , КОЯТО БАТ БОЙКО НАПРАВИ , СЛЕД КАТО ВАШИТЕ БАТКО И БРАТКО ОКРАДОХА ЕВРОФОНДОВЕТЕ ...ИЗЧЕГЪРТАЙ Я ЦЯЛАТА МАГИСТРАЛА И ЩЕ ВИДИШ КАКВО ЩЕ ТИ СЕ СЛУЧИ ???

20

маджо

преди 2 години

ОФШОРКОВ , ХАРВАРДОВ ... АБЕ , РЪБ , В ХАРВАРД ТАКА ЛИ ВИ УЧАТ , КАК ДА КРАДЕТЕ И ДА ИЗТОЧВАТЕ ДДС НА UK ???

19

Анонимен

преди 2 години

Ананиев е бъзлива душичка на своя глава няма да направи нищо ако Бибитко не му звънне по телефона. Помните ли прослувутото обаждане АЛО Таньо. Да се търси огговорност не от Ананиев а от този дето му е звъннал по телефона или устно му наредил.

18

Анонимен

преди 2 години

Няма намалена ставка на акциза върху горивата за отопление. Това правителство е доста некомпетентно.Намалената ставка премахна Ваньо Танов през 2017 г. Оттогова всички горива, независимо от предназначението са с един и същ налог.

17

не не

преди 2 години

До Чебурашка НЕ, НЕ ЗНАЧИ, МОЖЕ ТАКАВА ДА Е УГОВОРКАТА, ЗАЩОТО И ПРЕДИ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ! И БАЦЕ ЩЕШЕ ДА СЪДИ КОРУМПЕТА...ХА, ХА! НЕКА ВИДИМ ПРИСЪДИ!

16

присъди кога

преди 2 години

Господине, ще ви повярваме че наистина имате желание да управлявате честно и прозрачно, когато вземете 58 -те МИЛИОНА, които съда разпореди ДОМУСЧИЕВ да заплати на държавата...Когато бутнете незаконните строежи на Марешки, Вълка, "подпорната стена" и пристанището за яхти на Доган, когато разследвате продажбата на ТЕЦ Варна...и още куп такива! А най-вече, когато Баце и всички по-горни ЛЕЖАТ ефективно както по света...Засега не правите НИЩО, само ГОВОРИТЕ, ама и те ГОВОРЕХА, а кервана си вървиииии