55

Спецов

преди 2 години

Сега пращат Спецов в задлъжнелите фирми, да рекламира своето Сламено лице срещу комисионна. Затова са покрили сламения човек, за да му се вдигне цената.

54

Анонимен

преди 2 години

Тези много работа осигуриха н прокутатурата, ама то всичко е измислено предизборно. Само сигнали без доказателства, така разбират явно организирането на "честните и прозрачни" избори.

53

Проверка на Спецов

преди 2 години

Как протича: отива смелият спецов в проверяваната фирма и като се види, че е сгазен вече лукът, се покашля и казва - Ами аз имам един мой човек, дето може да ви е полезен....

52

Цопнали са яко!!!!

преди 2 години

Цъфнал ГЕРБ а?Хахахахахаха!Къде е оная Цецка и тя е за затвора!!!!!!!Апартаменти в Изток от комунистическите си купува тая!!!!За оная с чантичките да не говорим!А па ЦЦ направо е за бесилката!Негови хора убиха ключов свидетел уж спор за паркиране и откраднаха доказателство на вещо лице.Накрая Цецо сух излезе,че и партия направи!!!!

51

Анонимен

преди 2 години

Уважаеми телевизионни зрители - казва дикторът, - седнете по-удобно, отместете от себе си всички тежки предмети, които бихте искали да захвърлите по екрана на телевизора си! Следва изявление на министъра на финансите по повод повишаването на цените..

50

Анонимен

преди 2 години

Шеф на НАП мошенник да хваща други като него. Ама, че логика. Щом са ни такива законите, ами да ги променят. Нали затова избираме 240 души " най-умните" между нас.

49

Анонимен

преди 2 години

Щом герберастиите са недоволни значи е правилно!А покрай него и Горанов и Дянков в затвора тримцата!!!!!!Че и Борисов за бонус така да има!

48

Не го защитавам

преди 2 години

Вероятно не е морално,но се е възползвал от закона Спецов.Не е незаконно и си има документи.Но какъв трябва да сложиш за да лови други като него?На точното място е Спецов!Има един филм''Хвани ме ако можеш''.Който го е гледал знае за какво говоря.Затова подскачат гербрастите,защото тоя им знае номерата!Няма мърдане ще гнит в затвора!!!!!

47

Анонимен

преди 2 години

"Успешен" човек е А. Василев- фалирал е две компании вече, сега може спокойно и държавата да фалира. Има си и спец по фалити Спецов. Спецов познавал всички сламени хора търсещи да изкупуват фалирали фирми. Големи спецове се извъдиха. Готвят нови фалити и на банките и само ЕС ги спира за момента.

46

Анонимен

преди 2 години

Как ще управряваш финансите на цяла държава , като си разсипал собственната си фирма? Видно е, че нямаш качества.

45

Анонимен

преди 2 години

Кой беше тоя Борисов?

44

Анонимен

преди 2 години

Ееей, тоя Спецов много ценен. Я как го брани г-н Харвард. Всички се възмущавахме на тази схема да си прехвърлиш фирмата на социално слаб заради далавера,а сега дори такъв влезе в управлението. Законите са за балъците. Това ни казва Василев.

43

Анонимен

преди 2 години

Airfare Everbread обяви фалит във Великобритания-ТОВА Е КОМПАНИЯТА НА АСЕН ВАСИЛЕВ. Фалита и дългове за около 9 млн. британски паудна. Как допускат в Блъгария министър на финансите да бъде човек фалирал собствената си фирма? Фалита инсцениран ли е или е реален?

42

Анонимен

преди 2 години

Борисов е направил на луканка и суджуци човекът на който Спецов е продал фирмата си.

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Махайте Мишо Константинов, че след изборите ще е късно. Пак ще даде гласове на ГРОБ. --> Амин! Ще направи добро дело! Да го поживи Господ!

40

Анонимен

преди 2 години

За затвора е Ананиев и Горанов,и Борисов !!!!!А Днков с пицата взе от НЗОК милиард и половина наши вноски внасяни там и не ги и върна!!!!!!Той направо е за бесене!НА ВЪ ЖЕТООООО!!!!!!

39

БОРИСОВ ПИТА:

преди 2 години

Къде е човекът, на когото Спецов е продал фирмата си? Скрит ли е? Или го убиха?

38

Анонимен

преди 2 години

Те, скунксовете, вече се настаниха в Министерски съвет и съвестно смърдят както им се полага, независимо дали има или няма "господари на ефира", които да ги връчат. В настящия случай господари на ефира няма, но скунксовете са съвестни животни и са там, на място, и вонят отговорно и изразително. Колкото и да се преструват новите министри, че не ги забелязват.

37

Анонимен

преди 2 години

И той и Горанов са за затвора!

36

ПроСоТо

преди 2 години

е,че то самия К. Ананиев,като ПРОДУКТ на "пп герп", е НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА!!!..Защото "герб" беше зачената точно в НАРУШЕНИЕ на Конституцията!..-Тя / "пп гроб"/ беше ОСНОВАНА И ФИНАНСИРАНА ОТ ЧУЖДИ ИНСТИТУЦИИ И ДЪРЖАВИ с цел да имат ТОТАЛНО ВЛИЯНИЕ в/у .."полическия живот" в Територията!...Не знам дали ще успеем някога да си върнем държавата..."Родилните мъки" ще са тежки...Може би едно безкомпромисно "СЕКЦИО" ще помогне?