83

Анонимен

преди 6 месеца

84 Нищо лично. Не ние се бутаме, да седнем в министерски кресло. Но преди да се седне там, първо трябва човек, за се огледа, заслужава ли, това място. Пък и ние не сме го избирали, Радев го спусна с парашут.

82

Анонимен

преди 6 месеца

85 Браво, се казва на магаре.

81

Анонимен

преди 6 месеца

Премиерът Янев обсъжда с министърът на финансите Василев параметрите на бюджета за следващата година:- Значи разпределяме парите така: 100 милиона за изправителните учреждения, а 10 милиона за образование.- А защо за затворите повече пари, а за училищата по-малко?!??!- Ще ти кажа. Като ни свърши времето, няма да ни пратят на училище.

80

Бай ви Тодор Живков

преди 6 месеца

Бойко Борисов - Президент!

79

Анонимен

преди 6 месеца

Браво Василев!

78

Анонимен

преди 6 месеца

Неуважителните в личен чисто човешки план коментари трябва да бъдат премахнати. Не ви ли е неудобно дирниците да държите такива неуважителни коментари с намеци

77

Анонимен

преди 6 месеца

Ало, Харвард, взимайте си обратно посадъчния материал, че от него у нас само магарешки тръни поникнаха, а такива си имаме и без друго в изобилие!

76

Анонимен

преди 6 месеца

Остри или хронични психотравми и силен стрес често са ключови моменти за отключване на Базедова болест. Да се лекува докато е време защото този стрес, на който се подлага да укрива данъци и рецидивисти с данъчни престъпления няма да го доведе до хубаво.

75

Анонимен

преди 6 месеца

Махайте проклетите маски ако не искате в ада да горите заедно с герберите и се откажете от двойните стандарти защото нещата ще свършат не добре ами отиват на зле, казвам ви го като симпатизант. Поне разрешете шлемовете и шаловете, получих алергия от маските, плача цял ден не мога място да си намеря от това страдание, писна ми от вашето невнимание. Нито приемате нито предавате и не си вземате поука от грешките и наглостите на герб но то ще се види на изборите. Разрешете шлемовете

74

Анонимен

преди 6 месеца

Мисля си, колко нагъл е "базедовият поглед".

73

Анонимен

преди 6 месеца

Човек се чуди тия новите защо са толкова безотговорно смели да създават фрапантни скандали, а отговорът е елементарен - защото те знаят, че всеки дан ще пускат димки, фишеци и сценични бомби, така че истината да е обвита в пушеци и хаос и да не може да бъде видяна в мътилката.

72

Анонимен

преди 6 месеца

Истината е, че бизнес активността на Асен Василев е приключила с пълен крах, с фалит и огромни дългове. Така ще приключи и активността му като министър на финансите. Много се е засегнал, че г-н Ананиев имал кода за проверка дълговете на Спецов и чак на прокурора ще го дава, а не прави сметка, че едно л....но колкото повече го ровиш повече мириши. Размириса се сам. Да бе мирно седяло не бе чудо видяло! Ама не-той си назначи аверчето на Божков културиста Спецов и сам се издъни.Блещи се и върти очи

71

Анонимен

преди 6 месеца

73 Въпросните компании не се боят от разкриване на банковата тайна, почти всички големи кредитополучатели изпратиха писма до Петков и дадоха интервюта. Въпросът е принципен, защо Ананиев, да не може, да осветли укриващият данъци Спецов, а за други да може?

70

Анонимен

преди 6 месеца

Ми той преди това не известно защо беше министър на здравеопазването по време на най нелепите ковид ограничения и трябва ако не друго то поне морално етично разследване на този период от неговото министерстване и изобщо защо в корона вируса при толкова професори точно той приема да оглави ресора с маските и да се установи на кого са фирмите с маските и до кога ще носим проклетите маски не ви ли е неудобно новото правителство и вие да спекулирате с това и да налагате двойни стандарти с маските

69

Анонимен

преди 6 месеца

Мистър Спецов - спец по укриване на данъци, е талисманът, запазената марка на това марионетно правителството на изчегъртването, на държавата и на гафовете.

68

до 69

преди 6 месеца

Каква банкова тайна в България бе?!Щяха ли да изнасят в офшорки парите ако има тайна тук?Ти май вярваш в дядо Мраз а?Хахахахахаах!Всичко се знае бе!ВСИЧКО!!!!!

67

АНАНИЕВ е ДПС

преди 6 месеца

ТОВА ДЪРТО ЧОВЕЧЕ ЦЯЛ ЖИВОТ Е БИЛ В МФ > ДЕДО АНАНИЕВ ПО ЗАПОВЕД НА ДОГАН ВЪРНА ПРАГА В БРУТО ЗА ДЕТСКИТЕ

66

Анонимен

преди 6 месеца

Към министъра на финансите:- Не бъркай толкова дълбоко в джоба на българина, защото знаеш ли за какво ще го хванеш?

65

Анонимен

преди 6 месеца

Аз наистина не виждам какво може да направи Спецов в една фирма-длъжник, освен да им предложи посрендничество, като човек с опит в избягването на данъци.

64

Анонимен

преди 6 месеца

Аа,ха, когато харвардските хулигани налетяха в ББР, да ровят в банковата тайна, в кредитните досиета, на частни компании, които си погасяват кредитите и които са обезпечили по закон, може, сега, когато министър Ананиев сигнализира за шефа на НАП, който укрива данъци не може?!Затова и смениха ръководството, за да нарушават системно, банковата тайна. Каква наглост!