75

Анонимен

преди 2 години

85 Браво, се казва на магаре.

74

Анонимен

преди 2 години

Премиерът Янев обсъжда с министърът на финансите Василев параметрите на бюджета за следващата година:- Значи разпределяме парите така: 100 милиона за изправителните учреждения, а 10 милиона за образование.- А защо за затворите повече пари, а за училищата по-малко?!??!- Ще ти кажа. Като ни свърши времето, няма да ни пратят на училище.

73

Бай ви Тодор Живков

преди 2 години

Бойко Борисов - Президент!

72

Анонимен

преди 2 години

Браво Василев!

71

Анонимен

преди 2 години

Неуважителните в личен чисто човешки план коментари трябва да бъдат премахнати. Не ви ли е неудобно дирниците да държите такива неуважителни коментари с намеци

70

Анонимен

преди 2 години

Ало, Харвард, взимайте си обратно посадъчния материал, че от него у нас само магарешки тръни поникнаха, а такива си имаме и без друго в изобилие!

69

Анонимен

преди 2 години

Остри или хронични психотравми и силен стрес често са ключови моменти за отключване на Базедова болест. Да се лекува докато е време защото този стрес, на който се подлага да укрива данъци и рецидивисти с данъчни престъпления няма да го доведе до хубаво.

68

Анонимен

преди 2 години

Махайте проклетите маски ако не искате в ада да горите заедно с герберите и се откажете от двойните стандарти защото нещата ще свършат не добре ами отиват на зле, казвам ви го като симпатизант. Поне разрешете шлемовете и шаловете, получих алергия от маските, плача цял ден не мога място да си намеря от това страдание, писна ми от вашето невнимание. Нито приемате нито предавате и не си вземате поука от грешките и наглостите на герб но то ще се види на изборите. Разрешете шлемовете

67

Анонимен

преди 2 години

Мисля си, колко нагъл е "базедовият поглед".

66

Анонимен

преди 2 години

Човек се чуди тия новите защо са толкова безотговорно смели да създават фрапантни скандали, а отговорът е елементарен - защото те знаят, че всеки дан ще пускат димки, фишеци и сценични бомби, така че истината да е обвита в пушеци и хаос и да не може да бъде видяна в мътилката.

65

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че бизнес активността на Асен Василев е приключила с пълен крах, с фалит и огромни дългове. Така ще приключи и активността му като министър на финансите. Много се е засегнал, че г-н Ананиев имал кода за проверка дълговете на Спецов и чак на прокурора ще го дава, а не прави сметка, че едно л....но колкото повече го ровиш повече мириши. Размириса се сам. Да бе мирно седяло не бе чудо видяло! Ама не-той си назначи аверчето на Божков културиста Спецов и сам се издъни.Блещи се и върти очи

64

Анонимен

преди 2 години

73 Въпросните компании не се боят от разкриване на банковата тайна, почти всички големи кредитополучатели изпратиха писма до Петков и дадоха интервюта. Въпросът е принципен, защо Ананиев, да не може, да осветли укриващият данъци Спецов, а за други да може?

63

Анонимен

преди 2 години

Ми той преди това не известно защо беше министър на здравеопазването по време на най нелепите ковид ограничения и трябва ако не друго то поне морално етично разследване на този период от неговото министерстване и изобщо защо в корона вируса при толкова професори точно той приема да оглави ресора с маските и да се установи на кого са фирмите с маските и до кога ще носим проклетите маски не ви ли е неудобно новото правителство и вие да спекулирате с това и да налагате двойни стандарти с маските

62

Анонимен

преди 2 години

Мистър Спецов - спец по укриване на данъци, е талисманът, запазената марка на това марионетно правителството на изчегъртването, на държавата и на гафовете.

61

до 69

преди 2 години

Каква банкова тайна в България бе?!Щяха ли да изнасят в офшорки парите ако има тайна тук?Ти май вярваш в дядо Мраз а?Хахахахахаах!Всичко се знае бе!ВСИЧКО!!!!!

60

Анонимен

преди 2 години

Към министъра на финансите:- Не бъркай толкова дълбоко в джоба на българина, защото знаеш ли за какво ще го хванеш?

59

Анонимен

преди 2 години

Аз наистина не виждам какво може да направи Спецов в една фирма-длъжник, освен да им предложи посрендничество, като човек с опит в избягването на данъци.

58

Анонимен

преди 2 години

Аа,ха, когато харвардските хулигани налетяха в ББР, да ровят в банковата тайна, в кредитните досиета, на частни компании, които си погасяват кредитите и които са обезпечили по закон, може, сега, когато министър Ананиев сигнализира за шефа на НАП, който укрива данъци не може?!Затова и смениха ръководството, за да нарушават системно, банковата тайна. Каква наглост!

57

ФАКТИ!

преди 2 години

Цецка Цачева-комунист!Бойко Борисов-комунист.Йорданка Фандъкова-комунист.Менда Стоянова-комунист!Какво да спорим повече????!!!!!

56

бай ганю

преди 2 години

ама как от герб някой нарушил закона?нееееее тва не може да бъде.в герб са избирани по конкурс за кадърност морал и прозрачност това е елита на нацията и никой от тях не би си позволил да си помисли нарушаване на закона.това са отрудени бедни народни хорица верни не на вожд а на народа и честни до гроб