8

Анонимен

преди 2 години

Тихомир Стоянов и областният управител Марио Тодоров да кажат дали те лично са се вксинирали.

7

Анонимен

преди 2 години

И аз карам мотор и е жалко да узнаят как колеги се продават за стотинки може би...

6

Анонимен

преди 2 години

Явно Брюксел ги притиска нашите да се ваксинират ,скоро ще почнат да пускат листовки и да ходят глашатаи по къщите да обясняват за ползите от ваксините .Голямо натискане ,голямо лоби за тези ваксини ,явно тука играят стотици милиарди долари .Това е най-голямата световна кампания за откровени отрови и геноцид над човечеството!отново казвам Не на ваксините ,Никога повече ГЕРБ ,никога повече ТИКви ,свобода за хората!

5

Анонимен

преди 2 години

Поредната глупост, някой да ми обясни как подкрепят ваксинацията като обикалят и реват с моторите?Как ще ме накарат да се ваксинирам.Българина е адско ограничено същество

4

Анонимен

преди 2 години

Е, това вече е адски убедително. За мен рокерите са уникални авторитети. Намятам си един шал и тичам лудо към най-близкия пункт за ваксинация.

3

СС

преди 2 години

Тея напоследък не мога да ги дишам. Карат като обезумели, изпреварват при насрещно движение, в завои, карат на две гуми. Онзи ден един едвам не ми се качи на задницата, изпревари ме на сантиметри. Ако се бях стреснал и кривнал волана не знам какво щеше да стане. После щях да съм виновен, че не го пазя! МалУУмни селяндурчета с комплекси са тея. Полицията къде е, само заплатили ще им плащаме.

2

Demonaz

преди 2 години

Смятай колко и са рокери. То не бе пропаганда , не бе чудо. По-скоро да са участници от един парад на кукумял.

1

Радко

преди 2 години

Напълно полудяхте с тези ваксини. Изобщо не ми се вярва рокери да пропагандират за иглата.