18

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Синдромът на изперкалия вирусолог е психическо заболяване с симптоми когато болният твърди, че смътоносни вируси ще ни заличат от лицето на земята ако не се ваксинираме с експериментални отрови... Този тип болни се нуждаят от спешна интервенция на психиатър за да излязат от измисления свят, в който живеят в лабораториите или болниците където работят... Реално това е проявление на същото състояние при който болният твърди, че извънземни го преследват да го отвлекат или че е интерес за службите.

17

Анонимен

преди 2 години

Че то ковид си е просто един модерен грип.

16

Анонимен

преди 2 години

Герберски щам ще имали професорчета )

15

Анонимен

преди 2 години

Пср наистина е някаква измишльотина. У нас се уляха с тоя пср. Само той се признавал за доказателство че си заразен с ковид, ако си с друг тест те карантинират, отчитат те, но няма сертификат че си преболедувал. А най-голямата т.пня е че антителата ми от преболедуване на крак НЕ били равни на антителата ми ако се ваксинирам! Защо? Какви специални антитела прави ваксината? Срещу нещо, за което не сме уведомени ли? Ама искат да им подписване, че сме информирани! Е не сме информирани.

14

Дарвин

преди 2 години

Старото и скапаното няма място в природата.

13

Анонимен

преди 2 години

Вироса е слаб, но ние сме по-слаби, стари и болни. Не е виновен.

12

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

Явно това си е някакво най-обикновени респираторно заболяване, обаче още не са вкарали нови тестове с които да го хванат уж като Ковид. В тази връзка очаквате вълна до дни! Почвата за това вече се подготвя!

11

завалиите

преди 2 години

Съвсем се оплетоха. За пари ли? Ама за много ли?Протича леко като грип, но елате пиленца при батко в болницата, че да усвоим кинтите.Не ви ли е срам бе, "лечители"?

10

Анонимен

преди 2 години

Вируса e гаден, пазете здравето си и се лекувайте, но не ходете при проф. Николай Габровски - Пирогов или доц. Зафер Оркун Токташ - Медикал Караджъ от болница Медикал парк.Това са изключително арогантни, нахакани, некадърни, интересуващи се само от парите ви.Ще ви осакатят.

9

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 2 години

*различните сезони исках да напиша долу дислексията ме мъчи

8

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 2 години

Ужким една и съща болест- в различните симптоми е с различни симптоми - щото била "друга мутация" - сега наесен мароканската мутация ще е със симптомите на друг сезонен грип - а къде изчезна грипа? Свържете точките. PCR не е тест.

7

Анонимен

преди 2 години

Очакваше се ковида да мутра до обикновен вирус. Иначе, много бих се усъмнила в естествения му произход. В природата такива гадинки се променят така, че да оцелее приемника, да е достатъчно здрав, че да ги разпръсква. От което следва, че е естествено този вирус да се превърне в сезонен грип с по-леки симптоми и по-леко изкарване от здравия организъм.

6

Анонимен

преди 2 години

А кой ще докаже че не е просто грип?

5

Анонимен

преди 2 години

Тествайте се вместо да плещите глупости.

4

ПЛАНдемия

преди 2 години

Станете и те ще паднат!

3

Сорос

преди 2 години

"В бъдещето няма място за всички." Четете ли внимателно?Разбирате ли?!

2

Анонимен

преди 2 години

Е то по тая логика всички сме с ковид! Децата масово са сополиви, ние с колежките също шмъркотим и покашляме, шефа все му е топло и всички ни боли главата! Супер! Ако е ковид, значи след месец цялото население ще има групов имунитет!

1

Септември ще бъде

преди 2 години

Май, добър живот за *** - нанай !!