22

Луд

преди 10 месеца

Да попитам, за един приятел. Според официалната статистика, в България са се инжектирали 1.8 милиона, това прави около 40% от населението. Защо всички тръбят, че инжектирането не върви? Колко процента от населението на Англия и Германия е инжектирано? Кое е лъжа - броя на инжектираните в България, броя на инжектираните в Европа, или всичко е лъжа и мацаница. Според мен, в България са инжектирани около 1-3% и в най лошия за нас сценарий ще се стигне до 5%.

21

Христо Христов

преди 10 месеца

Напоследък БАН изпълнява функзиите на медиен пул - събира данни от чуждите медии и ги публикува за нашите. Дейност, която не ци трябвало да се финансира от държавата. Да стават частна фирва и да се самоиздържат.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Спрете се вече с този цирк. Досадни сте.

19

Жокея

преди 10 месеца

Щом е с леки симптоми, защо се вдига аларма?

18

Доктор Сър Пичук

преди 10 месеца

Синдромът на изперкалия вирусолог е психическо заболяване с симптоми когато болният твърди, че смътоносни вируси ще ни заличат от лицето на земята ако не се ваксинираме с експериментални отрови... Този тип болни се нуждаят от спешна интервенция на психиатър за да излязат от измисления свят, в който живеят в лабораториите или болниците където работят... Реално това е проявление на същото състояние при който болният твърди, че извънземни го преследват да го отвлекат или че е интерес за службите.

17

Анонимен

преди 10 месеца

Че то ковид си е просто един модерен грип.

16

Анонимен

преди 10 месеца

Герберски щам ще имали професорчета )

15

Анонимен

преди 10 месеца

Пср наистина е някаква измишльотина. У нас се уляха с тоя пср. Само той се признавал за доказателство че си заразен с ковид, ако си с друг тест те карантинират, отчитат те, но няма сертификат че си преболедувал. А най-голямата т.пня е че антителата ми от преболедуване на крак НЕ били равни на антителата ми ако се ваксинирам! Защо? Какви специални антитела прави ваксината? Срещу нещо, за което не сме уведомени ли? Ама искат да им подписване, че сме информирани! Е не сме информирани.

14

Дарвин

преди 10 месеца

Старото и скапаното няма място в природата.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Вироса е слаб, но ние сме по-слаби, стари и болни. Не е виновен.

12

Д-р Коронис Кауза

преди 10 месеца

Явно това си е някакво най-обикновени респираторно заболяване, обаче още не са вкарали нови тестове с които да го хванат уж като Ковид. В тази връзка очаквате вълна до дни! Почвата за това вече се подготвя!

11

завалиите

преди 10 месеца

Съвсем се оплетоха. За пари ли? Ама за много ли?Протича леко като грип, но елате пиленца при батко в болницата, че да усвоим кинтите.Не ви ли е срам бе, "лечители"?

10

Анонимен

преди 10 месеца

Вируса e гаден, пазете здравето си и се лекувайте, но не ходете при проф. Николай Габровски - Пирогов или доц. Зафер Оркун Токташ - Медикал Караджъ от болница Медикал парк.Това са изключително арогантни, нахакани, некадърни, интересуващи се само от парите ви.Ще ви осакатят.

9

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 10 месеца

*различните сезони исках да напиша долу дислексията ме мъчи

8

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 10 месеца

Ужким една и съща болест- в различните симптоми е с различни симптоми - щото била "друга мутация" - сега наесен мароканската мутация ще е със симптомите на друг сезонен грип - а къде изчезна грипа? Свържете точките. PCR не е тест.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Очакваше се ковида да мутра до обикновен вирус. Иначе, много бих се усъмнила в естествения му произход. В природата такива гадинки се променят така, че да оцелее приемника, да е достатъчно здрав, че да ги разпръсква. От което следва, че е естествено този вирус да се превърне в сезонен грип с по-леки симптоми и по-леко изкарване от здравия организъм.

6

Анонимен

преди 10 месеца

А кой ще докаже че не е просто грип?

5

Анонимен

преди 10 месеца

Тествайте се вместо да плещите глупости.

4

ПЛАНдемия

преди 10 месеца

Станете и те ще паднат!

3

Сорос

преди 10 месеца

"В бъдещето няма място за всички." Четете ли внимателно?Разбирате ли?!