42

Язък

преди 6 месеца

за ваксините. Сега ще трябва допълнителна модифицираща за Делта. След това ще се появи необразилска глобална версия.

41

Анонимен

преди 6 месеца

Сестра ми го изкара, аз се ваксинирах. Антителата ми сега са два пъти повече от нейните. Това не е ли имунитет?

40

До 31

преди 6 месеца

Не са казали, че ваксините не създават имунитет. Ако не създават не би имало смисъл. Не предпазват 100% да не се разболееш, но предпазват в 95% от тежко протичане и смърт. Факт

39

11

преди 6 месеца

Аве тия почнаха да плещят тотални глупости.

38

Анонимен

преди 6 месеца

Като чуя учен от БАН и спирам да чета, тия само прахосват едни пари на данакопладците за нищоправене

37

Анонимен

преди 6 месеца

До До 31- добре се аргументира. ПО ДОКУМЕНТИ ваксините "ОБЛЕКЧАВАТ СИМПТОМИТЕ" при преболедуване. В никакъв смисъл, по никакъв начин не създават имунитет и не е имало твърдение че го правят. Има информацията навсякъде, освен по телевизора. И там всъщност я има, но не го казват последователно и не можете да обработите явно.

36

Анонимен

преди 6 месеца

много заразния щам утихна за два месеца в Индия, какво тогава му е МНОГО заразното, и смълтност около 1.2%,, пък ние тук и се радваме на нашата че спадна до 4,5%

35

До 31

преди 6 месеца

Нищо не си разбрал пич!

34

Анонимен

преди 6 месеца

Ако нямаше никакви ограничения сега нямаше да има никакви варианти и никакви мутации. Обаче те нали точно това целяха с тия ограничения въпреки, че 1 милиард пъти им се каза да ги махнат...

33

Анонимен

преди 6 месеца

Миналата седмица имаше скандал в Австралия, че в продължение на осем дни не позволили на напълно "ваксинирано" семейство да види новороденото си дете. Понеже пак "можели да разпространяват вируса". "Ваксините" не са ваксини и нямат функция на такива. Това са терапии, които по документи "облекчават симптомите" при преболедуване. Айде разберете вече? Не е тайна?

32

Анонимен

преди 6 месеца

Тази женичка е като онзи известен артист иво димчев, който обяснява колко пък е хубаво да имаш спи . Направо е чудесно, да

31

Анонимен

преди 6 месеца

До Факт - добре бе пич, как още до мозъка ти не е достигнала информацията, съобщена и от СЗО, и от производителите на вакси, и казвана по многобройни начини по всякакви телевизии и от всякакви здравни министерства по света - "ваксините" не създават имунитет, не предпазват от заразяване, не предпазват от разпространяване на вируса. Като някакви елементарни ботове сте, без опция за мисъл?

30

Анонимен

преди 6 месеца

Еее, пропуснали сте най-интересното - кога ще е готова българската ваксина.

29

Анонимен

преди 6 месеца

Хем по-леко протича, само хрема, главоболие и гърлобол, хем същата бройка стигала до болница... Нещо пруфесуркъта се е оплела в мислите си.

28

Факт

преди 6 месеца

За едни леки, за други смъртоносни . Шанс. И да се надяваш да си от леките, трябва да мислиш за др които може и да умориш. Човек се ваксинира не само заради себе си, но и заради обществото. Но бг тая мисъл му е непозната, това е "мръснa дума" в тоя форум.

27

До Жокея

преди 6 месеца

Вдига се аларма защото във всяка държава има определен брой медици и сестри. Няма от къде да се вземат повече, не можеш да ги внесеш. Проблем не са тези, които леко го карат, а че има и % които са с хронични заболявания и тях ги вкарва право в интензивното. Е да де, ама като е бързо заразен и изведнъж се препълват болниците точно с този процент. От там като дават дълги часове дежурства, в скафандри, и не могат физически да помогнат на други болни, които си текат така и така. Та това е проблема

26

Ъъъъ ?!?!

преди 6 месеца

"По лекото протичане обаче не означава, че по-рядко се стига до лечение в болница" ?! Ко? Ко е искала да каже тази семпла женица?

25

Чичко до Луд

преди 6 месеца

1.7 млн дози бе луд, това са 750 хил с две дози и 200 Хил. С една

24

Анонимен

преди 6 месеца

1.8 милиона, това прави около 40% от населението.================-----------------------------=====================Ако 1.8млн са 40% то цялото население ще са 4.5млн, което не е вярно. % май се учат в 4ти клас, поне навремето бе така. 1.8млн от 7млн са 26% с една ваксина. Пълна ваксинация наполовина, т.е. още по-зле.

23

Анонимен

преди 6 месеца

аз повече се тревожа за чумата наречена ГЕРБ ,дано след 11.07 отрежат всичките метастази на чумата ,за да не се разраства .