58

анонимен

преди 2 години

Като се забрани на пломбираните мозъци да се ваксинират, веднага ще хукнат да се ваксинират. Може пък да проработи това решение, кой знае. Иначе съм съгласен, че никой не го интересува от нас, просто ще ни разкарат от ЕС,тъкмо ще се отърват от нас.

57

Галин Костов

преди 2 години

Хора, осъзнайте се! Лъжат ви и ви правят на маймуни! Може ли едно и също заболяване да има толкова различни симптоми? Утре и пъпките на шарката ще обявят за симптом на Ковид! Аз съм карал истинския Ковид през ноември миналата година и не съм имал нито хрема, нито съм кихал, даже и кашлица нямах. Загубих обоняние, развих двустранна бронхопневмония и бях 12 дни с температура. Какво му е опасното на една хрема? Само заради това ли ще карантинират хора и ще затварят бизнеси?

56

До 54

преди 2 години

Прав си! Пломбирани мозъци! Гетото на Европа сме, там и ще си останем

55

Анонимен

преди 2 години

До 56Ами явно им пука, щом изпращат еврокомисари да идват да учат нашите главочи как се лъже, маже, плаши и ваксинира ефективно.Ама и оня комунист началника на СЗО да дойде с българите няма да успее. Много империи сме виждали да се затриват през вековете. И тая ще изпратим и пак ще ни има.

54

анонимен

преди 2 години

*** нямало да се ваксинира - пука му на някой за това? С нас ще се занимават, като че ли друга работа си нямат. Просто ни разкарват от цивилизования свят и точка.

53

Анонимен

преди 2 години

Абе какво стаа у таа ко..чина бе. Вчера академичка днеска професорка утре кос...мата. Откъде толко *** да им плащаме заплатите на тия нищо правещи а само Стресиращи народа Откъде ше дойде тоя индииски вариант като никой никъде не ходи. Или ше каете абе вие ако не одите има ора дека си развеват зад.ниците по свето и ви го докарват.Тия ора дека си развеват задниците никой ли не ги контролира. Нали уж ку...р тестове им праите. Или ше каете че тези тестове са само за мангизите да прибирате.

52

анонимен

преди 2 години

Аз пък предлагам друго - никаква агитация та тези пломбирани мозъци за ваксиниране, защото е безмислена и е загуба на време и сили. Напротив, тотална забрана на ваксините у нас, а който иска - в съседна държава. Така поне ще се спестят средства, но в болница да не припарват или плащане в брой!

51

Хайде, хайде

преди 2 години

Нещо да сте чували за грип тази зима? Бе къде изчезна този наш приятел? Ковида ли го изяде?

50

Анонимен

преди 2 години

Да бе, вярно е. В началото на 2020 два пъти се тръшнах и все си мислех, че е грип. После компетентни учени недоучени ми казаха от тв, че не е грип, а Ковид. Грип нямало вече. По мое лично изследване открих че Ковид минава точно като грип за 7 дни плюс минус 4-5. Без химикали, а по бабешки. В болниците обаче започнаха да приемат хора с грип, оп Ковид. Никога не са го правили. И заваляха жертвите. Не знам причината, само предполагам, че агресивното ,,лечение" е твърде агресивно.

49

анонимен

преди 2 години

До до анонимен 44 - напълно грешите - ваксиниран съм, вярвам на в науката, а не в бабини деветини и на разни необразовани. Така че това бе просто грешка.

48

Замислен

преди 2 години

Виждаме дърветата, но не виждаме гората. Кой има такъв ресурс, че да побърка планетата? То е ясно, че става дума за насадена паника, но как успяха да побъркат цяла планета. Май само едни севернокорейци, беларус и нещо в южна америка и африка не се поддадоха.

47

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 44 Ау, каква хубава фройдистка грешка си направил в последното си изречение! "..да сме последни в ако"... Прав си пич! Или по-точно подсъзнанието ти е право. Последни в акoто... Това показва, че макар и на съзнателно ниво да искаш да вярваш на пропагандата, все пак не потискаш напълно истината, която виждаш с подсъзнанието си и тя излиза наяве под формата на тази симпатична грешка. Това е добре за теб.

46

анонимен

преди 2 години

До факт - кога тук е имало някакво чувство за общност - никога. Не само за ваксините се отнася. Ходят в чужбина, носят народни носии и пр., в същото време грачат срещу нас тук какви сме задръстени, как те били патриотите и други подобни. Поне около 70% от моите познати навън разсъждават така. На простия ми въпрос каква полза да сте патриоти, а никога няма да се върнете, гледат като да не казвам какво.

45

Анонимен

преди 2 години

И ко? Щамове и вариации на вируси си съществуват от както свят светува. Трябва да се плашим само защото ги кръщават с имена ли? Ще се ощипя за да се събудя. Това е фарс и безумие от началото до края. Спин ковид свински... вервайте ни, много са страшни и ще умрете, ако не купите това дето произвеждаме да се борим с тях. С кого се борите бе, смешници нещастни. Добре че има вярващи да участват в тези постановки. За щастие в България са малко.

44

Жалко за народа

преди 2 години

Всяка мъдра добавка от някой знаен или незнаен учен затвърждава убеждението в тези които мислят самостоятелно, че стрелянето на посоки с ваксините носи добри пари за политици и производители. Няма данни колко, как и на кого помага измислената панацея. Едно е ясно - нечии джобове се пълнят доста по-добре и по-бързо без гаранции за продаваната вакса.

43

Анонимен

преди 2 години

До 40"Не предпазват 100% да не се разболееш, но предпазват в 95% от тежко протичане и смърт. Факт"Прав си и точно заради този "Факт!", всички ваксинирани са най-големите разпространители на зараза, защото може да са болни, в лека форма или безсимптомно. Ходят си навсякъде, без да се пазят, лесно могат да се заразят, а след това сеят зараза навсякъде!Затова, мерките като маски, дистанция и т.н. трябва да се спазват отговорно от всички ваксинирани, като отговорни членове на обществото ни.

42

анонимен

преди 2 години

Точно ваксините създават имунитет, както и боледуването. Какво мислите създава досегашните срещу туберкулоза, вариола и пр? Друг е въпросът, че тези наистина а нови, и затова народът не ги иска, макар че и те създава имунитет. Лично аз никак не се учудвам, че сме последни по ваксинация. Това стана тотално правило да сме последни в акое ли не.

41

Анонимен

преди 2 години

Потрива ръчички вируса Ковид. Чака го много работа в България. Има 4 милиона гостоприемника да обиколи от есента. Все Бай *** безсмъртни по форумите и на масите с ракия хахахаха

40

Анонимен

преди 2 години

Сестра ми го изкара, аз се ваксинирах. Антителата ми сега са два пъти повече от нейните. Това не е ли имунитет?

39

До 31

преди 2 години

Не са казали, че ваксините не създават имунитет. Ако не създават не би имало смисъл. Не предпазват 100% да не се разболееш, но предпазват в 95% от тежко протичане и смърт. Факт