78

Анонимен

преди 2 години

В Индия хиляди хора са се разболели от черна плесен и остават без очи след Ковид19. На това ли му викате грип? До сега от грип не са ослепявали хората.

77

мед сестра

преди 2 години

А бе нека да попитаме тоя ''учен от бан'' как се казва тази тайнствена и незнайна болест дето е на варианти и я причиняват вируси и никой не й казва името? Само енигматични имена! Аз доколкото знам в медицината от хипократово време болестите са с имена и имат класификация? Нещо е не по реда си работата!?

76

Анонимен

преди 2 години

Тоо индииски вариант от Индия ли е дошъл или от нашите индиици?

75

ПроСоТо

преди 2 години

абе,що никой не споминя за "ромския вариант" на тая пуста "коковида"?.."Индийски","британски","пакистански","афроамерикански",.."макдоналдски",..има,но "ромски щам" нема!..Що така?../само питам!/

74

злобар

преди 2 години

Я стига вече с тия професори , по-добре пишете какво казват математиците . Друго си е математика да извади калема от ухото да го наплюнчи и удари един есап колко ще *** и колцина ще оцелеят.

73

Анонимен

преди 2 години

Еееех, Пенке, Пенке! Една моя колежка (и не само тя) се ваксинира с Астра. И с двете дози. Изминаха повече от две седмици от втората ваксина. И се разболя. Не знам от к'во, ама нали "учените" у нас твърдят, че поради "мерките" всички други вируси са паднали ничком, тъй че сега само коронавирус имало било видите ли. Еми... как тъй - ваксиниран човек се разболява от коронавирус? Тогава файда йок? Ни от мерки, ни от маски, ни от каски, ни от ваксини... А?

72

Веско

преди 2 години

До Анонимен 24 Математиката ОК, ама и малко да помислим преди това. Не се ваксинират деца до 16 години, май и до 18 не е за всички. Така, че си е таман 40% от възрастните. А за дозите си е повече маркетинг. И от една се добива някакъв имунитет. Пфайзер вече казаха, че още по-добре да са три. Догодина още толкова ;)

71

Анонимен

преди 2 години

Препоръчвам на всички да се ваксинират, защото трябва да се напълни "чекмеджето" на фармацевтичната мафия.Когато нещо се рекламира, то означава че определени хора плащат много пари за реклама, за да си напълнят гушите.Същите разполагат с огромен ресурс за реклама.

70

Анонимен

преди 2 години

Последно не се разбра, модифицирания грипен вирус наречен Ковид 19, по смъртоносен ли е от грипния вирус в началото на 80-сте години на миналия век.Защото 80-сте години на миналия век бях ученик и пак се разбираше за починали от грипен вирус?!Рекламата на лекарства и ваксини има идея да се напълнят нечии джобове.

69

Анонимен

преди 2 години

До nexussss"Хайде сега и да обяснят разликата между грип и COVID. Май няма такава а?"Разликата е 1200 лв. Заради които вчера умряха 7 души болни от сърце. Но вместо да ги лекуват за проблеми със сърцето те бяха тикнати в инфекциозното и "лекувани" от ковид.

68

Анонимен

преди 2 години

До nexussss Само дето смъртността при Ковид е 11 пъти по-висока. Нищожна разлика.. А, и при повечето остават последици за цял живот!

67

nexussss

преди 2 години

Хайде сега и да обяснят разликата между грип и COVID. Май няма такава а?

66

11

преди 2 години

Нещо *** засърбя Швепса - туй ще да е симптом на индийския щам.

65

Анонимен

преди 2 години

сега е на почивка индиецо, в летна ваканция е, е есента и измата ще почнат да пишат глупостите за него

64

до 54

преди 2 години

Ужасена ти ли си, споко лято сме на еесен пак се ужасявай, ама кото вземеш да ми плащаш ти здравните вноски тогава имай претенции

63

Анонимен

преди 2 години

Тия назованите варианти на вируса Ковид19 по държави трябва да са с очевидни разлики помежду им по характеристики в конструктивно структурно отношение и по състав със съдържание на структурите на различните варианти установени,също така с разликите като причини за промени-естествени,изкуствени заради условията на съществуване според които се приспособяват с видоизменение в функционално структурно конструктивно значение за съществуване с характеристиките на варианта как обект изследван за опасен.

62

Анонимен

преди 2 години

Учен от БАН - лесно се бърка с индивид изтърван от лудницата

61

Анонимен

преди 2 години

Човешки произведена болест с цел масово ваксиниране на колкото се може повече хора. Смятай колко *** трябва да си че да се ваксинираш

60

Анонимен

преди 2 години

Какви отрови, каква параноя ви гони от ваксините. Ей много загубен народ !

59

Избори идват

преди 2 години

ДА НЕ ПЛАШИМ ХОРАТА. Пенсионерите намаляха, а младите по почивки у гръцко. Кой ще остане да гласува? Трябва да подмамят хората с безплатните ваксини пускаш бюлетина и ти боцкат ваксина и пломбират мозъка.