98

Грип

преди 2 години

Бъркат го с грип, щото е грип.

97

ДртПрч

преди 2 години

Дайте го насам тоя индиански вариант бе! Вирус като вирус. И него ще го сборим. Само не ни юркайте да си тургаме експериментални ваксини!

96

Учен от БАН

преди 2 години

Това отдавна звучи обидно и несериозно.

95

повтарям същото:

преди 2 години

Пак свободни съчинения, само и само да няма грип. И питам, може ли да върнат Дянков за един месец. Да измете това свърталище на празнодумци, наречено БАН.

94

Анонимен

преди 2 години

Пак свободни съчинения, само и само да няма грип.

93

Aнонимен

преди 2 години

Ами все тая кой го коментира , общо взето до месец ще е тука и кой се ваксинирал , ваксинирал, останалите се некак си ще го изкарат, тежко , леко , както стана началото на годината. Само да не блокнат болниците с наплива, че тогава вече ще трябва да се сложат рестрикции и приоритети (нали при положение че е имало осигурена ваксина и си възрастен човек, пък си спял и не си я сложил.., сори ама първо тия с другите оплаквания , нековидните)

92

Забавно е...

преди 2 години

...когато пенсионери, безработни и шофьори в "гратскио" коментират снизходително учЕните от БАН.Класиката на българската душевност!

91

е-БАН

преди 2 години

"Сред най-сериозните особености..."-така написано означава, е са ясни и много други, не толкова сериозни особености на "новия" вирус... демек изследвани, сиреч проверени, най-вече доказани.Към учЕния от БАН един 1 въпрос от неучЕн: случайно ли не успяха да изолират първообраза на вирОса, щото той толкова бръз, че им се изплъзна като ***? И вече стана географски скитник без паспорт, та диспечерите само смогват да му лепят етикет според където май са го видели??Не остана неизказал се професор

90

Анонимен

преди 2 години

Ами съд за dnes.bg и този "учен" от БАН? Я справка на сайта на правителството на Индия как ясно заявяват, че няма индийски щам и това са спекулации и измислици!Бързо, бързо да бъде махната тази плачеща за съд статийка!

89

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите изкупувт спешно рибата от магазините. и... тоалетната хартия.

88

лекар

преди 2 години

Как е стадото ? Постигнахте ли стадния имунитет ? Как ви клатят само , нема такъв цирк.

87

Случаен минувач

преди 2 години

Виц. Иванчо - абитуриент. Баща му го пита: -Какъв искаш да станеш? -Ще следвам медицина, тате. -Иванчо, ти имаш слаб успех. Медицината е сложна наука, не е за тебе. -Никак не е сложна, тате! Вече остана само една болест, няма други!

86

АНОНИМЕН

преди 2 години

Това което жената е казала че симптомите са различни, изглежда все едно караш некъв летен грип а след седмица почват усложненията които идват все едно от никъде и те вкарват в болницата. Две ваксини пазят на 88 процента от тая простотия

85

АНОНИМЕН

преди 2 години

Питайте индийците и тия от Юк дали е така, особено за умниците дето уж "изчакват" да си сложат ваксина. Оня от Плевен леко го изкарал ама бил на 20 и с една АЗ - не го мислете него :)

84

Анонимен

преди 2 години

Не се успокоявайте, че имате леки симптоми!Просто не спирайте да се ужасявате.

83

БАН

преди 2 години

Ръкията да се грее с къри.

82

Бочко

преди 2 години

Последно по колко пъти на година ще се боцкаме

81

Ваксиниран

преди 2 години

Кой туй нещу дет мяза на унуй нещо

80

Буда ама не агент

преди 2 години

Щом индийския е по -лек и измества стария то тогава е хубаво нещо.

79

Ама каквооо ?

преди 2 години

"По лекото протичане обаче не означава, че по-рядко се стига до лечение в болница" ?!?! А, да. Сега видях, че става дума за учен от БАН. Вероятно най безполезната структура в държавата.