102

Анонимен

преди 10 месеца

Как така хем протича леко, хем това не означава, че по-рядко се стига до лечение в болница?

101

Грип

преди 10 месеца

Бъркат го с грип, щото е грип.

100

ДртПрч

преди 10 месеца

Дайте го насам тоя индиански вариант бе! Вирус като вирус. И него ще го сборим. Само не ни юркайте да си тургаме експериментални ваксини!

99

Учен от БАН

преди 10 месеца

Това отдавна звучи обидно и несериозно.

98

повтарям същото:

преди 10 месеца

Пак свободни съчинения, само и само да няма грип. И питам, може ли да върнат Дянков за един месец. Да измете това свърталище на празнодумци, наречено БАН.

97

Анонимен

преди 10 месеца

Пак свободни съчинения, само и само да няма грип.

96

Aнонимен

преди 10 месеца

Ами все тая кой го коментира , общо взето до месец ще е тука и кой се ваксинирал , ваксинирал, останалите се некак си ще го изкарат, тежко , леко , както стана началото на годината. Само да не блокнат болниците с наплива, че тогава вече ще трябва да се сложат рестрикции и приоритети (нали при положение че е имало осигурена ваксина и си възрастен човек, пък си спял и не си я сложил.., сори ама първо тия с другите оплаквания , нековидните)

95

Забавно е...

преди 10 месеца

...когато пенсионери, безработни и шофьори в "гратскио" коментират снизходително учЕните от БАН.Класиката на българската душевност!

94

е-БАН

преди 10 месеца

"Сред най-сериозните особености..."-така написано означава, е са ясни и много други, не толкова сериозни особености на "новия" вирус... демек изследвани, сиреч проверени, най-вече доказани.Към учЕния от БАН един 1 въпрос от неучЕн: случайно ли не успяха да изолират първообраза на вирОса, щото той толкова бръз, че им се изплъзна като ***? И вече стана географски скитник без паспорт, та диспечерите само смогват да му лепят етикет според където май са го видели??Не остана неизказал се професор

93

Анонимен

преди 10 месеца

Ами съд за dnes.bg и този "учен" от БАН? Я справка на сайта на правителството на Индия как ясно заявяват, че няма индийски щам и това са спекулации и измислици!Бързо, бързо да бъде махната тази плачеща за съд статийка!

92

Анонимен

преди 10 месеца

Антиваксърите изкупувт спешно рибата от магазините. и... тоалетната хартия.

91

лекар

преди 10 месеца

Как е стадото ? Постигнахте ли стадния имунитет ? Как ви клатят само , нема такъв цирк.

90

Случаен минувач

преди 10 месеца

Виц. Иванчо - абитуриент. Баща му го пита: -Какъв искаш да станеш? -Ще следвам медицина, тате. -Иванчо, ти имаш слаб успех. Медицината е сложна наука, не е за тебе. -Никак не е сложна, тате! Вече остана само една болест, няма други!

89

АНОНИМЕН

преди 10 месеца

Това което жената е казала че симптомите са различни, изглежда все едно караш некъв летен грип а след седмица почват усложненията които идват все едно от никъде и те вкарват в болницата. Две ваксини пазят на 88 процента от тая простотия

88

АНОНИМЕН

преди 10 месеца

Питайте индийците и тия от Юк дали е така, особено за умниците дето уж "изчакват" да си сложат ваксина. Оня от Плевен леко го изкарал ама бил на 20 и с една АЗ - не го мислете него :)

87

Анонимен

преди 10 месеца

Не се успокоявайте, че имате леки симптоми!Просто не спирайте да се ужасявате.

86

БАН

преди 10 месеца

Ръкията да се грее с къри.

85

Бочко

преди 10 месеца

Последно по колко пъти на година ще се боцкаме

84

Ваксиниран

преди 10 месеца

Кой туй нещу дет мяза на унуй нещо

83

Буда ама не агент

преди 10 месеца

Щом индийския е по -лек и измества стария то тогава е хубаво нещо.