57

Недоразбрал

преди 10 месеца

Най финната измама е тази в която те убеждават,че всичко е много просто и лесно,само натискаш три бутона и хоп избрал си хората на Грипена,за което той и цялата пасм ина в т. нареченото народно събрание драпа цяла нощ!!Както си спомняме самия Грипен стана в 2 през ноща по пижама да подпише както никога за предишните 4ри години новият изборен кодекс!Що го направиха?Щото са загрижени за честност,справедливост?Нищо подобно!!Щото рузките хакери ще ни изработят на задна прашка,и ще класират русофилит

56

Анонимен

преди 10 месеца

Квитанциите от машините се броят и сравняват с резултата. Не помниш ли от предните избори. Само, че при квитанциите няма невалидни бюлетини!!!

55

Анонимен

преди 10 месеца

3 натискания на бутон. Олелееее! Сложно ми е! гепр

54

Анонимен

преди 10 месеца

как и къде го измерихте това напрежение.който е *** няма да може да гласува това е положително.

53

ВОТА Е МЕНТЕ!

преди 10 месеца

ГЛАСУВАЙТЕ ----НО , ИСКАЙТЕ ДА СЕ БРОЯТ КВИТАНЦИИТЕ ОТ МАШИНИТЕ!...НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ САМО НА МАШИНИТЕ И ФЛАШКИТЕ!---/думите и електрониката отлитат ..ПИСАНОТО СИ ОСТАВА./

52

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 10 месеца

МАШИНИ --НЕМААААААААА......А ВИЕ СИ ГЛАСУВАЙТЕ ,БЕ.....

51

НИКОЙ

преди 10 месеца

Как ще има напрежение..? Няма никакво напрежение.. Всичко е организирано... Организирал съм над 800 "почитатели" на машинното гласуване. Всеки от тях, във своята секция, със походно столче, храна и вода, ще гласува мин. 3 часа..Така ще се намалят изборните измами.. Иначе поемаме по пътя на Венесуела - само там се използват машини..

50

Не се страхувайте!

преди 10 месеца

Българи, не се страхувайте! Гласувайте да внесем ред в хаоса!

49

ИСКАНЕ

преди 10 месеца

Искам от ЦИК решение за преброяване на хартиените отрязъци от всички СИК!!! няма да отнеме повече от час след края на изборния ден, протокол за съответствие на преброеното с излязлото от машината - общ брой гласували, по партии, преференции и указание как се постъпва при несъответстие.Юридически е допустимо!

48

Гочо

преди 10 месеца

До не разбралАз от банкомата чакам пари,тук кво да чакам?

47

Гражданин

преди 10 месеца

Според мен това е най-великолепния начин да се фалшифицират изборите -докажете ми обратното !!!

46

до 42

преди 10 месеца

то същотото беше и с един *** пожарникар прочел само Винету, ама го изтърпяхме

45

Анонимен

преди 11 месеца

В съветска България машина натиска вас.

44

Анонимен

преди 11 месеца

Каква отчетност? Предложиха 6,5 млн. На Сиела за 1500 машини и обезпечаване на тези и президентските избори. Нещо авансови плащания ала бала... Дадоха 4,2 млн. на Сиела само за обезпечаването за тези избори и бог знае колко ще дадат за машини. Бъзика настрана, но ако не дойдат тези 1500 машини, за чий дедов им плащат за обезпечаване. Нова е логистика, настройка, сервизиране....

43

Анонимен

преди 11 месеца

Слафчо слез от бронираната джипка да обясниш на хората как да гласуват и най важното да почувстваш народната любов като Боко!

42

Анонимен

преди 11 месеца

При другаря Радев и неговото правителство всичко е прекрасно

41

Анонимен

преди 11 месеца

Трижипко охранитков по прякор Слави Шубето решава народната съдба.Егати държавата , щом Слави и шебека Тошко са политици.

40

Анонимен

преди 11 месеца

Важното е,че Слави си прибра комисионтите за машините.А за изборните резултати е повече от сигурно,че вече са готови.Сготвиха ни с ориз тия канибали.

39

Анонимен

преди 11 месеца

Ще гледам да съм пръв щото последните ще хванат доста болести и не визирам най модерната,то ще са едни плюнки то едно кихане мани направо настръхвам пфуу

38

Анонимен

преди 11 месеца

Не ви ли стана ясно , че това е заради Бразилцитте които гласуват за герб да м не могат да си дадат гласа. Между другото и вмро искаха това . Важно е кой си приписва заслугите.