189

Анонимен

преди 2 години

Когато беше на власт БКП ВСИЧКО БЕШЕ ЧУДЕСНО! ПО ВРЕМЕТО НА ОРЕШАРСКИ И КОГАТО МАЯ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ В БОЛНИЦИТЕ ИМАШЕ НАЙ-ХУБАВО ОБЗАВЕЖДАНЕ И СЪВРЕМЕННА ТЕХНИКА! АРМИЯ С НАЙ-НОВА ОРЪЖИЕ, ПЪТИЩАТА С АСФАЛТА ПО-ХУБАВ , НИКОЙ НЕ КРАДЕШЕ ПО СЕЛАТА А ПЕНСИЙКА СНИГАШЕ И СПЕСТЯВАХА ЗА ДА ДАВАТ ПО 400ЛВ СПОНСОРСТВО ЗА БСП! БЛАГОДЕНСТВИЕ УЧИТЕЛИ С ВИСОКА ЗАПЛАТАТА! Дойде БОЙКО и държавата ПРОПАДНА! СЕГА ЩЕ се оправи държавата и СПОНСОРИ ще излязат от ареста!

188

Анонимен

преди 2 години

до 237 Защото Германия е световна сила която може да си позволи да прави реални сделки с Русия. Докато при нас ситуацията е съвсем различна. Единствената цел на Русия, когато си играе с нас е да ни вкара в собствената си свера на влиание. Но е чудесно , че четеш програмата на ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ.

187

Анонимен

преди 2 години

bravo

186

До 239

преди 2 години

Аз събрах семейството и емигрирахме още 2010 ...при управлението на Вожда ...виждам че доста по тегаво е станало ....и докато тези от ГЕРБ са на власт ...няма начин да се приберем

185

Ебассси

преди 2 години

ХИЛЯДА анкетирани определят предпочитанията на ПЕТ МИЛИОНА избиратели ???? Верно ли ве ?

184

Ако

преди 2 години

ГЕРБ са първа политическа сила и при тези избори, семейството ми ще емигрира:(.

183

Докога

преди 2 години

Докога ще публикувате .... фалшиви прогнози.... ГЕРБ са пътници едва ли ще хванат и 10% ....и то от подчинените им само.....без тях я имат 2-3 % я не

182

ognyanz

преди 2 години

До Анонимен 224: "Единствената политическа сила която предлага промяна и има ясна програма е Демократична България"? Не е тайна, че програмите отдавна никой не ги чете. Но все пак влязох в сайта на ДБ за да видя каква им е програмата. Намерих само Манифест. Все е нещо. Това, което е притеснително в изявленията на Христо Иванов и други от ДБ, е че според тях всеки икономически проект, и изобщо всяка връзка с Русия е "заробване". Защо за Германия например не е, а за нас е. Чии интереси защитават?

181

ЛЪЖЕТЕ

преди 2 години

ГЕРБ нищо чудно и да се окаже трета политическа сила. Особено след скандала заради закона Магнитски...

180

Сова Харис

преди 2 години

Совите не са това което са...

179

Анонимен

преди 2 години

Кой тоя Радев беее, какво е направил за България като президент, НИЩООО, пълен шушляк.

178

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

И ЖИВЕЕМ ВЪВ ВРЕМЕНА НЕЛЕПИ ВЪВ КОИТО КРАДЦИ УПРАВЛЯВАТ СЛЕПИ

177

Анонимен

преди 2 години

Много малко проценти са дали за Герб, само гледайте и се учете.

176

Анонимен

преди 2 години

Няма да гласувам за ГЕРБ! ГЕРБ отново ще е със СДС, тия прокажени нещастници,крадци, некадърници и престъпници, облечени във власт съсипаха България!

175

До 227

преди 2 години

Искаш прекалено много от купените медии на мафията!

174

Анонимен

преди 2 години

Честит рожден ден на Президента на Република България г - н Румен Радев! Да бъде жив, здрав, честит, почтен, добър, умен, кадърен! Да му е живо и здраво семейството, а през есента пак да стане президент на България!

173

Анонимен

преди 2 години

Живея в София и се движа сред много хора. Не познавам нито един, който да не псува Герб и да не ги счита за нагли престъпници. Нямам идея откъде се взимат избирателите им, като изключим ромските махали.

172

Анонимен

преди 2 години

МОЯТ АНКЕТЕН ЛИСТ (SECRET PATENTED TRADE MARK) ПОКАЗВА, ЧЕ ГЕРБ ИМА < 16% ПОДКРЕПА, А ПОДКРЕПАТА НА ИТН Е ИЗКУСТВЕНО ЗАВИШЕНА ОТ АГЕНЦИИТЕ (ЗАЩО ЛИ? - ЗАЩОТО НЕ ГИ ХВАНАХА НА 04.04.2021, ИЛИ ИМИТАЦИЯ ПРИ ИНТЕРВЮТАТА?!? КОЙ ЗНАЕ?), НО РЕАЛНО СЕ КОЛЕБАЕ МЕЖДУ 9 И 18%. ОЧАКВАМ, ЧЕ ЩЕ СПАДНЕ ДО МИНИМУМЪТ +- ИНТЕРВАЛЪТ НА СТАТИСТИЧЕСКОТО РАЗСЕЙВАНЕ. А ОСТАНАЛИТЕ - ОТГОВОРЪТ Е ***: ЩОМ НЕ Е ПРИ ПЪРВИТЕ ИЗБРОЕНИ, ТО МНОГО ЯСНО Е ПРИ ОСТАНАЛИТЕ. КОЛКО ТОЧНО Е - СЛЕД 10-12 ДНИ.

171

Анонимен

преди 2 години

Само ГЕРБ и Борисов!

170

Анонимен

преди 2 години

Единствената политическа сила която предлага промяна и има ясна програма е Демократична България.Малко се учудвам, че им дават само 11%, но и на предишните им даваха 5%. Ако се запази тенденцията-дабъл. Дано. Само за тях си заслужава да се гласува.