229

Дидо

преди 2 години

Това ,че ще ни ръководят чалгаджии и бандити е върхът на нашето падение. Време е държавата да се закрие Стига вече,предайте я на Елеонома Митрофанова по опис и да се свършва защото ТЕ и след 100 и след 200 години все ще ни тормозят.Горките поколения.

228

Георги Вазов

преди 2 години

САМО ГЕРБ. ЕДИНСТВЕНАТА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ ...

227

Случаен минувач

преди 2 години

Това е целта на г-н президента - да покаже, че парламентът е неспособен да излъчи правителство. И да постави въпроса за нова Конституция. Юристите при президента отсега са подготвили проект за нова Конституция, в която да пише, че България е президентска република!

226

Случаен минувач

преди 2 години

Моята прогноза е по-различна. 18,7% за Корнелия са много. Чалгаджии - 22%, Герб - 21%, Корнелия - 14%, ДСБ на Бойкикев - 11%, турци - 10%, Мая - 5%, войводи - 4%. Евентуално Божков - и той 4%, но не е сигурно. Места: ИТН - 65 места, Герб - 60, БСП - 38, ДСБ - 27, ДПС - 25, ИМВ - 14, ВМРО - 11. И всички вдигат ръце - не можем да съставим правителство при такава конфигурация. И Радев си управлява еднолично до президентските избори през ноември. Мисля, че това желае той.

225

11

преди 2 години

Който плати повече!

224

Анонимен

преди 2 години

Ноември 2020 Партията на Слави Трифонов Има такъв народ прегоря. Тя рязко губи подкрепа. Който има време да се порови в нета и ще види как се манипулират хората от тези измислени сондажи.Никой не се интересува от тези проучвания.Хората си гледат какво имат в портмонето и в хладилника.А при Борисов хладилниците на хората са пълни. Децата им пътуват по няколко пъти в съседни държави на море. На паркингите няма места понеже имат по 2 или 3 коли в семейство.В магазините на касите вижте как купуват

223

Анонимен

преди 2 години

2013 Сова Харис: БСП и ГЕРБ са с почти равни резултати преди изборите. Но се случи друго. Сега отново няма да се сбъднат прогнозите им. Те дори за ИТН нямаха очаквания, че ще са втори на изборите на 4 април. СОВИТЕ НЕ СА ТОВА, КОЕТО СА. Това са платени сондажи. Нищо и никой не са попитали. Вижте изобщо познавате ли хора, които през всички години назад са анкетирани! В България всичко е шменди капели. Стъкмистики и пушилки. Дори РЕГО в края на март 2021 обявиха, че БСП е първа по техни сондажи.

222

Анонимен

преди 2 години

Анализаторите и политолозите отдавна не спорят дали ГЕРБ ще победят,а с колко.

221

Анонимен

преди 2 години

Анализаторите и политолозите отдавна не спорят дали ГЕРБ ще победят,а с колко.При това след цялата кампания на Радевистите комунисти да оцапат името на Борисов.Толкова са некадърни, че един компромат не успяха да изкарат срещу Борисов.Сега ровят някъде преди 12 години при това с изтекла давност на събитията. Служебното правителство пречи на Радев-не му помага. Сега бетонират Борисов като го правят жертва в очите на хората. Блъгарина има интуиция.Гладната Виденова зима и фалититите още се помнят.

220

Анонимен

преди 2 години

Който и да управлява ще е все от статуквото

219

радев доган славчу

преди 2 години

Хората почват да осъзнават каква глупост направиха гласувайки за чалгар наркоман по същество креатура на радев и бсп, пълни безхаберници и бандити. До изборите ще се сринат под 10% а мутрите няма да влязат повече. Лошото е че сега Бойко ще трябва им оправя бакиите поне 5 години.

218

Анонимен

преди 2 години

До 285. Искаш да кажеш, че създателите на проекта ГЕРБ са се отказали от него и искат да прокарат нов? Интересна теория.

217

Мяу

преди 2 години

С тези запорирани сметки, такива проценти ще имат на луково лято! :)):)):)):)):))

216

Бау

преди 2 години

Пълни глупости!! Г,е,п,и пак се мъчат да г,е,п,н,а,т изборите, ама на_найййййййй!

215

Анонимен

преди 2 години

Без турците и калинките герб има 2 %.

214

Анонимен

преди 2 години

Да, ама не е днес. А на 11-ти юли. Сбогом калинки!

213

Стоичков

преди 2 години

е номер 8.Мая-също.

212

Анонимен

преди 2 години

С Гадев напред другари мои

211

Анонимен

преди 2 години

Не повече от 10 % ще получат ГЕРБ! Социолозите доста не познават!

210

Анонимен

преди 2 години

Дайте му и на Слави да поуправлява малко де! Че искал човека....