249

Анонимен

преди 2 години

гробарите са живи само в статистиката, иначе трудно ще докарат и трети

248

до 315

преди 2 години

Аз пък искам лустрация -- айде да видим тогава Винету дали ще ме управлява и ще му слушам разказите как семейството му ббило репресирано от комунистите , не знам кой му вярва ,ама явно му вярват.

247

10--15% от Българите

преди 2 години

Си живеят добре ,те са тези който правят опашките до Гърция и ходят на шопиг по света --- И сега ако отидат 50% от българите да гласуват 15 % стават около 30 % -- затова трябва колкото се може повече хора да отидат да гласуват и тогава истинския процент на герберите консуматори ще бъде малък . Иначе тези на масата са дисциплинирани те са заинтересовани всичко да продължи ,банковите им сметки растат ,децата им учат в Европа местата им тук още сега са запазени .

246

Истукан

преди 2 години

Пенсионерите и хората от средна възраст ще гласуват за ГЕРБ и БСП, а младите хора ще гласуват за ИТН. Затова всички масово трябва да гласуват, за да надделеят младите и залисани мозъци, които са промити от чалгата.

245

Случаен минувач

преди 2 години

До от немско Значи ти си стоиш в Германия, намерил си си там работа (може и мияч на чинии - ти си знаеш), ама искаш за Божков да гласуваш! Откъде накъде? Защо реши, че точно за дубайския бандит ще гласуваш? Аз също съм на мнение - щом не плащаш данъци в България, губиш право на глас!

244

Пккпкп

преди 2 години

Ще видите вие като нассссъскам ссссстъкки ссссс.

243

Анонимен

преди 2 години

С други думи - това е резултата за който ще програмират машините! Понеже няма как, след представянето на ИТН резултата в тяхна полза да расте. Това им беше апогея! Повече чалгари няма да се мобилизират. В Бирма направиха преврат тази година, след избори със същите тези *** машини - обявиха резултата за невалиден и манипулиран. В щатите още броят.

242

Анонимен

преди 2 години

До От немско - стой си в немско бе! Сякаш някой плаче за теб тук!

241

Анонимен

преди 2 години

До Истукан - Ако пуснете Слави да ви управляв, тежко и горко ви. - __________ - той вероятно ще избяга. Може да се каже. че при настоящата обстановка за ГЕРБ е много добре да са втори по резултати.

240

Истукан

преди 2 години

Ако пуснете Слави да ви управляв, тежко и горко ви.

239

Анонимен

преди 2 години

Който е плащал данъци в България през последните 3 години ,само той да има право да гласува.И то дистанционно по интернет.Основавам нова българска партия. Ще започнем с това . И на четири години да се свиква народен съд.

238

Анонимен

преди 2 години

И защо някой трябва да ме управлява . Де макара.

237

anonymous

преди 2 години

До От немскоДо 303 Заради такива плиткоумници като теб ние тука ще живеем при чалгарско управление,а ти ще продължиш да живееш в немското и да гледаш сеира.Какво те интересува,като това управление няма да бъде на твоя гръб.Откъде накъде гласовете от чужбина ще определят нашият живот тут???

236

Комунистантисоциалис

преди 2 години

Има разлика ,кой ще управлява. Дали е рано сутрин . Или по икиндия. Или по ракияно време.

235

Сарс ковиденов 19

преди 2 години

Аз ще управлявам .

234

Случаен минувач

преди 2 години

Има и друг сценарий. Чалгаджиите все пак съставят правителство на малцинството. Добре, нека Антоанета да е премиер. Макар че животът не е шах. Целта е да има правителство и да се прилапат тези 29 милиарда от ЕС, обещани ни като помащ за пандемията. Но ако се състави някоя безпринципна коалиция, това вече ще отврати всички нормални хора от политиката.

233

Жив кожодерин

преди 2 години

Ако вотът е в други ден. Аз. Аз ще управлявам.

232

турист

преди 2 години

До Случаен минувач А , моята прогноза е друга ...ГЕРБ - 33 % , ИТН- 13 % БКП / БСП 9 % МУТРИ ИЗПРАВИ СЕ - МАЯ ГАЛЕВА - 3.33 % , БОЙКИКИЕВ + ГНОМ - 2.22 % ПАТРИОТИ - 9 % , ДУБАЙ, БАНДИТ - 0.033 %

231

Случаен минувач

преди 2 години

Освен това в новата Конституция да се запише, че прокуратурата не принадлежи на съдебната власт и главният прокурор да може да бъде избиран от Парламента. Но за нова Конституция трябва ВНС. Ако се стигне дотам - не се знае какво ще стане!

230

О мерта

преди 2 години

Светът се управлява от мафията. И тука няма да е по различно. Или си с тях ,или мъртъв.