269

seira

преди 2 години

ГЛАСУВАШ ЗА ТРИФОНОВ - ПОЛУЧАВАШ БОРИСОВ + ДОГАН!НАРОДЕ!!!

268

БЪЛГАРИН

преди 2 години

Няма никакво значение колко са процентите на отделните политически партии и какъв е рейтинга на отделните, в по-голямата си част набедени политици, защото европейският път на Християнска България няма алтернатива, а който не е съгласен с този път, ще отпадне от играта. ЕС, Белият дом, НАТО и Пентагона няма да допуснат друго развитие на събитията в България.

267

ха ха

преди 2 години

Айде спрете да облъчвате с това ИТН, защото ставате гнусни. Правите го очевадно и без никакъв професионализъм поне. Отвратително.

266

Анонимен

преди 2 години

Политици и памперси трябва да се сменят често, по обясними причини! Управлението на Герб яко вони.....

265

Анонимен

преди 2 години

Проучването на общественото мнение, показва, че не са проучвали когото трябва!

264

Отговорен Другар

преди 2 години

Не се тревожете за резултатите от изборите другари! Каквото и да се случи, ние от БКП заедно с отговорните ни другари от СД ще продължим да управляваме, както сме управлявали от 1944г. до сега. Дори и да се появи някой достоен и компетентен човек - Ще го купим. Ако не - Ще го убием, но пак ще продължим да грабим и безчинстваме както го правим вече 77 години.

263

Бойко Доганинова

преди 2 години

Да живее БКП!

262

Радев е силен.

преди 2 години

Навремето Месю Цвюаранов лаеше пред де що видеше микрофон или камера за Гоце, глухара и козлетата. сега Цвю Цвютанов е аут. Срещу Радев лаят една камара Цвюарета. Първо че радев бил московец.Сега че бил натовец.излиза че този който се страхува от моща на служебното и този който иска да се запрезиденти на 5-10 години играят в един отбор

261

Анонимен

преди 2 години

Трагедия. Българина не обича уроците и поуките от тях.

260

Анонимен

преди 2 години

НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕНО 1000 <=> 0,0167% НЕ СА ПРЕДСТАВИТЕЛНА ИЗВАДКА, ЗАТОВА ВСЯКА ЕДНА АНКЕТА НА АГЕНЦИИТЕ НЕ Е ПРЕДСТАВИТЕЛНА ЗА ЦЯЛОТО ПОЛИТИЧЕСКО ПРОСТРАНСТВО НА БЪЛГАРИЯ. КАТО ПРИМЕР - ПО СТАТ. ДАННИТЕ ОТ НСИ ЗА ТИРАЖИТЕ НА ВЕСТНИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ ДА КАЖЕТЕ НАПРИМЕР КАКВА Е ПЕЧАЛБАТА НА в-к"ТРУД". ЗАТОВА (ПОРАДИ ЦЕНАТА НА АНКЕТАТА!!!) ИЗБОРИТЕ СА НАЙ-ДОБРАТА АНКЕТА.

259

Анонимен

преди 2 години

Всички избиратели на ферб са еничари и искат борисовото робство да продължи.

258

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

И за какво толкова зор за тези избори? Картината от предишните остава не по-малко жалка и водеща до разруха. Проблемът няма да е разреши, докато кандидатдепутатите не публикуват родословията си и етническият си прозход. Българите не искаме да гласуваме за някакви,чиито бащи са турци,майки рускини и баби и дядовци арменци,евреи или роми. Бойкот на руско-турско-еврейската антибългарска републиканска система! Да живее Гордо и Достойно Царство България !

257

с презрение

преди 2 години

Защо се реши пенсионерите с тавана и тези под 300лева да са без увеличение?Да не говоря,че много години,част от реалната ми пенсия отива да храня чавета на сините.С новото правителство,макар и временно,чакахме справедливост не само за нас с високите,а и на тези с ниските пенсии.СКОРО КАКТО Е ТРЪГНАЛО БИВШИ КОМАНДВАЩИ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ще получават колкото старшините.СРАМ И ПОЗОР ГОСПОДИН РАДЕВ!Да не говорим как се актуализират на три месеца заплатите на депутатите!

256

До ДПС СА ВТОРИ...

преди 2 години

Много елементарно мислене да смяташ, че в Турция всички турци ще гласуват за дпс

255

ДПС СА ВТОРИ .....

преди 2 години

ГЛАСОВЕТЕ ИМ ТУРЦИЯ СЕ УДВОЯВАТ И... В СЕВЕРОЗАПАДА И ЮГ-а , СА ФАВОРИТИ , ЗАЩОТО СИ ПЛАЩАТ И ЗАКРИЛЯТ НАРОДА! КРЪГОВЕТЕ НА ДОГАН И КАРАДАЙЪ , РАБОТЯТ ЗДРАВО...

254

Анонимен

преди 2 години

Хахаха!!! Неее!!! Не е истина просто!!! Хахахах!!! Пичове! Организираната престъпна група за лично обогатяване ще се бори с БСП за 3-4 място! Очаквайте много як шамар, който народа ще зашлеви на тези криминални некадърници! После идва ред на каскета! Май не разбирате в какви времена живеем вече? Придворните "социологически" агенции да си вземат парите, но нека обяснят в нощта на изборите "голямото си отклонение"!

253

СТЪКИ ПРЕЗИДЕНТ

преди 2 години

ПОЧТИ Е СИГУРНО!!!!!!!!!!!!!!

252

НОВО ИЗСЛЕДВАНЕ....

преди 2 години

..СОЧИ В КЛАСАЦИЯТА ----ИТН , СЛЕД ДПС.....ДОГАН Е АДСКИ ПОПУЛЯРЕН И ЖЕЛАН В СЕВЕРОЗАПАДА И ЮГ-а....

251

10%

преди 2 години

ГЕРБ ще хванат под 10% - бизнеса не ги подкрепя вече, скандалите ги потапят, от чужбина не ги подкрепят (Магнитски)

250

Анонимен

преди 2 години

Натам е тръгнало , че хубавото ново най-вероятно ще е по-лощо от лошота старо .Ама докато дишате се надявайте и докато се надявайте - дишайте