22

Анонимен

преди 1 година

Затова решението е едно - отиваме да да го бучим в мъжки задни части, за да не се създават подобни проблеми. Където има жена има и проблем. Тва е положението ,колкото и да не им харесва на нежната част на света тва

21

Анонимен

преди 1 година

Никога не е имало любов, това е маска и храна за ба лъците.

20

Анонимен

преди 1 година

В днешно време любовта и приятелството са една измама.

19

Анонимен

преди 1 година

В едно село ,мъжете казват ,че всички са баджанаци.Но, напоследък се чува от жените, че станали баджаначки.Времена и кръговрат.

18

Форумният Женомразец

преди 1 година

Рецепта-взаимстване от крайния шериат по наш образец и изритването на неоанархомарксизма, псевдолиберализма и всякаква дегенеративна толерастия.

17

Анонимен

преди 1 година

Грък, чиято чест е била настъпена лошо. Не са хубави тези неща. Жените хем искат пари, хем да си до тях? Как да стане? Не знам работодател да плаща щедро, защото седиш до полата на жена си. Но някои български мъже гледам са станали детегледачки, в опити да угодят на жените си. Докато жените не се оплачат, че това до тях вече не било мъж. Ами, какъв мъж да е. Той две години сменя памперси и храни пеленачета. Естрогенът му е по-висок от на жена му.

16

Мая

преди 1 година

От коментарите става ясно колко потенциални психопати убийци се разхождат сред нас...получила си била заслуженото. Вие наред ли сте въобще да защитавате убиец, ликвидирал жена си по особено жесток начин!? Много семейства имат проблеми, но ако всичко в главата е на мястото си, дори да се стигне до разрив, се разделят цивилизовано. Повдига ми се като си помисля, че бебето е станало свидетел на това и ще расте без майчица. И толкова много хора го одобряват...

15

Док

преди 1 година

Тука за дялба говорите при развод. Ми не се женете, бе подписвайте граждански брак, просто е. Аз двете ми деца съм ги признал при раждането, апартамента го писахме собственост 50:50, едната кола на мое име, другата на нейно, аз имам застраховка живот в нейна полза, тя има застраховка живот в моя полза. Ако някой ден се разпърди работата, всичко е ясно.

14

Знаещ

преди 1 година

Присъдата ще му е доживотна, но в Гърция те освобождават след 18 години в затвора.

13

Анонимен

преди 1 година

23 никоя щото жената си иска детето и ще го гледа най-добре, а на мъжа едва ли ще му е хубаво, да ползва болнични като се разболява постоянно в детската градина.

12

SHEFA

преди 1 година

ГРЪК.

11

ДДРОнег

преди 1 година

Докато са такива законите и мъжете нямаме права над децата, ще има още такива случаи !!! ........."...тя го заплашила, че ще го напусне и ще вземе 11-месечното им бебе със себе си във Великобритания." ....Не заплашвам, просто предупреждавам , и ние мъжете си обичаме децата, и сме готови на всичко, за да ги запазим !!!

10

Анонимен

преди 1 година

До 11Да бе направо в България някоя жена чака на издръжката на някой мъж?! Слез на земята Моисей! Тук жените си гледат сами децата, а мъжете я плащат, я не по 100-200 лв издръжка, с които реално няма как да гледаш деца. Повечето дори и не плащат. Тъй, че Америка е едно, Европа съвсем друго.

9

пецата

преди 1 година

боко затри цял народ ама няма да си признае

8

Asd

преди 1 година

Тази история още като се появи преди месец беше ясна.

7

до 1

преди 1 година

Етиопска, сър. Макар че и англичанките като ги знам какви са горди феминацита...

6

Тъжна работа...

преди 1 година

Ми докато е бил в небесата, жена му мое да е прескочила до комшията...и той я е прихванал и ...бум право в целта.

5

Анонимен

преди 1 година

под пагон и каскет учените мозък засега не са установили

4

Сър Джеймс

преди 1 година

Пилоти сър! Забавляват се!!!

3

Анонимен

преди 1 година

Като си е повярвала, че й изневеряваш, защото гледала турска сапунка и почне да те обвинява, унижава, заплашва и хвърля предмети и храни по теб, как би постъпил?