52

Анонимен

преди 2 години

Не е проблема договора,а нашите политици.Те нарочно блокират Македония в интерес на Путин.Гръция правеше същото.Когато я фалираха,веднага подписа договора.Бивша Югославска Република Македония стана Северна Македония. Кое е по-различно от преди.Сега от ново нищо няма да се промени,единствено прецакват 2 милиона народа,да бъде в изолация.А ние твърдим,че това са Българи и ги блокираме.Абсурдистан в действие.

51

ГАРГАМЕЛ

преди 2 години

Този НЯМ никаква работа ТУК! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

50

Анонимен

преди 2 години

Ние постъпваме неправилно с Македония,както винаги.Нашите прародители завладяли тази територия преди много векове имали сме 200 години владение над тази територия и след това само говорим,че това са наши хора. Сега обаче искаме от Македоците да кажат че са Българи,като това го искаме с подигравка.Ако някой ми каже по начина който нашите политици им го казват на Македонцитв единственото което ще може да видят е един от пръстите ми.Това е много брутално от нашите политици.

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47За да вземе Български паспорт

48

Зоран

преди 2 години

Обещавам, че ще прекръстя РСМ на Западна България, а догодина ще донеса договор за присъединяване към българските граници.

47

Анонимен

преди 2 години

Договорът от 2017 не донесе приятелство и разбирателство между България и РСМ, дори напротив задълбочи проблемите. Преди 2017 не горяха Български знамена в Македония, нямаше това злобно говорене и желание за реванш. Излиза, че сме се движили в неправилна посока. Трябва да успокоим топката и да направим нова стратегия

46

Анонимен

преди 2 години

Ако политиците ни отново не приемат Македония, ще има по-сериозни последствия за нас.Те започнаха,но това беше леко предупреждение. Когато се избере ново правителство и не се премахне декларацията от парламента,това за нас ще бъде с много лош ефект.Аз го предвидих още в началото при ветото.Това е защото ЕС и САЩ ,знаят че това е работа на ПУТИН.Наши политици са взели каквото трябва.Това е причината ветото да е изненадващо и без логично обяснение.Заев не трябва да идва тук,а в ЕК.

45

Анонимен

преди 2 години

ЗА БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ ЛИ ИДВА?:)))))))))))))))))))))))))))))))))) ***!

44

Калеко Алеко

преди 2 години

Заев не е в позиция за да дава гаранции и решения, ние сме тези в които е и хлябът и ножът, тъй като и общатата ни история до 1944 г. е история на България в която Северна македония присъства само като територия, а и ние сме членове на ЕС и като такива имаме право на Вето ... !!!

43

3M

преди 2 години

Зайо Баев научил ли е стихотворението "Аз съм Българче"?

42

...

преди 2 години

Ми за какво идва а сигурно да си вземе Български паспорт

41

Некъф

преди 2 години

"От своя страна в деня преди да дойде у нас Заев каза, че България е длъжна да подкрепи РСМ"Единственото нещо което България е длъжна към вас е да ви с**е на кирливия сърбомански измислен национализъм !!!

40

Анонимен

преди 2 години

Истината е че нашите политици винаги правят грешки по отношение Македония.Върнете се назад в историята и ще разберете защо.Македонците не искат да се наричат Българи.Коя друга държава е изоставила собствения народ над 5 пъти. Сега отново го правят.Вместо България да е основния застъпник за Македония за ЕС,оказа се основния неприятел.Срам и позор.Върнахме всичко 100 години назад.Двама или трима човека се продадоха на ПУТИН за сметка на над в милиона човека.

39

Мнение

преди 2 години

Заев няма работа тук, няма какво да се обсъжда. Или северномакедонците признават историческите факти и влизат в ЕС, или продължават да вървят по пътя както досега. Изборът е техен, не наш.Историята до 1945 година не е обща а е българска. Езикът на който говорят произлиза от българския.Всички които само си помислят да предадат България да бъдат набучени на кол плед народното събрание.

38

Анонимен

преди 2 години

Дава, докато Янев уволнява и подменя, Македония не спи. Македония направи толкова широк фронт срещу България, че все едно сме във война. Скоро само за това ще се говори в международен план.

37

И ПЪРВО

преди 2 години

ПРИ БИБИТКО. ГРЕШКА. СЕГА РАДЕВ НЕ ТРЯБВА ДА ГО ПРИЕМА.4 ГОД СЕ ПРЕГРЪЩАХТЕ БАЦКАХТЕПОТРИВАХТЕ РЪЦЕ И НИЩО. СЕГА НАДЕЖДА. А ТУЛУПА СЕ ИЗЛОЖИС ДУМИТЕ ДВАТА НАРОДА. ТА НИЕ СМЕ ЕДИН НАРОД. ТЕ СА БЪЛГАРИ.НАЛИ ЗА ТОВА Е ТОЗИ СПОР ИАЗБУКАТА. ПОПУЛИЗЪМ

36

Анонимен

преди 2 години

Не Заев ни плюе, а нашите политици.Когато наложиха вето,нямаха обяснение защо го правят.След това започнаха да развиват теории за ветото.След като платиха на двама и.д.и.от.и от Македония да запалят знамето,казаха че е било заради омраза и подобни.Политиците освен,че направиха всички в Македония да бъдат разочаровани,изолирана политически България от ЕС и САЩ.Да Франция Блокира Албания,но имаха основание.Нашето спиране е неразбираемо за целия свят,само нас успяха отново да ни манипулират.

35

Анонимен

преди 2 години

През 2017 г. управляващите подписаха на юнашко доверие договор с макетата. За сегашната ситуация виновниците са ясни - сикаджийската мутра от Банкя и ошишеният "патриот" Каракочан!

34

Анонимен

преди 2 години

Много злоба у вас и примитивизъм.Единствено бих оправдал коментарите Ви само ако сте деца. Но ако не сте жалко за вас.На 100% инфантилни.Сега разбирам защо сме във всичко най-зле.Как Македонец ще иска да се възприеме за Българин,само.като види омразата която излизате.По -скоро човек от Македония ,който е взел Българско гражданство да се откаже. За съжаление ние сме на най-ниското стъпало от Европа.Дано ЕК се намеси и да не съсипват хората в Македония.

33

Анонимен

преди 2 години

Тоя що се мъкне изобщо?