72

AZP

преди 2 години

Без приемливи взаимоуважителни предложевия идването на Заев е безсмислено.България не трябва да става заложник на един самозабравил се бивш български регион със самонадеяни политици, които всячески шикалкавят и хитруват,но с нашата история това е недопустимо,а когато се сее омраза към българите и всичко българско,когато се горят български знамена и поругават войнишки паметници,всичко това е просто отвратително.

71

Анонимен

преди 2 години

Не им трябва ЕС на македонците. Сега са си добре. Купувам от там най хубавата храна. ТКЗС-ата им са пълни с крави и овце. Ако искате истинско прясно мляко за да си го сварите и да излезе каймака през капака на тенжерата от там си купете. Ако искате истински хляб там има. Домашни домати картофи краставици всичко от градината там има. Там цените са народни не Мутренски. Всяка седмица ходя и пазарувам от там. Истинско сирене от краве мляко кашкавал масло всичко истинско нямат палмово масло.

70

до 69

преди 2 години

До айде стига вечене става въпрос да се наричат българи а да престанат с издевателствата над всичко българско -учебници , местни власти които тероризират всички с български паспорти , да престанат да рушат войнишки гробове да написат истината в учебницците и да не крадат история .изобщо да се очистят от всичко подло и мръсно -т.е сръбско и тогава са добре дошли.

69

мдаа

преди 2 години

лъжливото сърбоманско овчарче пак идва да лъготи

68

Анонимен

преди 2 години

Ние какво точно очакваме от тия, че да ни дават гаранции? Те имат да изпълняват, ако искат да влязат е ЕС, иначе ще го гледат през крив макарон.

67

Симо

преди 2 години

Прилича на типичен български ***!

66

айде стига вече

преди 2 години

Никога няма да се нарекат българи, защо продължавате да потискате хората ? Какво печелим ние, че те са зле?

65

Анонимен

преди 2 години

Нали Макарома ги подкрепя тия предатели Чий го търсят в България и то при господин Т, улупов

64

поговорка

преди 2 години

Идва като аслан, дано си тръгне като по.н!

63

Анонимен

преди 2 години

каква македония, искате да кажете южно косово или източна албания?

62

Анонимен

преди 2 години

Единственият проблем м/у двете страни е че Македония няма собствена позиция а представя позицията на Сърбия и стоящата зад нея Русия. Тези държави НЕ желаят европейската интеграция на Македония, защото ще загубят влияние там.Така Македония е заложник на Сърбия и Русия, те подклаждат антибългарските настроения.

61

Анонимен

преди 2 години

Идвал но не давал обещания. И за какво идва? *** ми дойди ми.

60

Диана

преди 2 години

За какъв национален интерес става въпрос тук?!...Тук става въпрос единствено и само за истината! Не може да допуснем страна с такова поведение да стане член на съюз като ЕС, където всички трябва да можем да разчитаме един на друг! С истината не може да се правят компромиси - или си честен или лъжеш!

59

до Анонимен

преди 2 години

7 милиона, но 2 милиона са на запад да слугуват на западняците, и децата им са там и те ще останат там, така че в България има не повече от 5 милиона, и то повечето са в София и няколко големи града, иначе навсякъде е мъртвило.

58

Анонимен

преди 2 години

По нашите телевизии рядко се говори за Македония

57

Анонимен

преди 2 години

България е с население под 7 милиона ,след 20 години ще сме 5 милиона,като повечето от тях ще бъдат роми и турци.Ще се раздават паспорти на Турци от Турция и след 10 години ще сме над 10 милиона,като мнозинството ще са Турци.Така ,че само 20 години търпение им трябва.Аз мисля ,че сега е момента да се замислим за кой трябва да гласуваме,чембъдещето е ясно.

56

Анонимен

преди 2 години

И как обичаме Македоците,като над 95% от коментарите са подигравка и омраза към тях.Повечето от телевизиите говорят анти-Македония. И не те а ние ги спирам за ЕС. Много е странна обичта ни към тях.Как обичаш някой,а му спираш процеса а развитие.Спираш детето му да бъде част от ЕС.Спираш вузможноста на това дете да се образов и да може да пътува в ЕС. За коя обич на нас към тях.

55

Анонимен

преди 2 години

ЕК ще бъде наред след САЩ,но след като нашите направят правителство.Между времено ще има няколко предупреждения отЕС.Като едно от тях е португалското предложение и германското предложение ,като те искат да премахнат правото на вето.Следващите етапи ще бъдат проверките на Европейския прокурор и спиране на спасителния план и европейските средства за нас. А това са основния двигател на нашата економика.Основна цел на ЕС е влизането на Албания и Македония в ЕС,като това е заради влиянието на Путин

54

Анонимен

преди 2 години

Направих си труда да гледам предаване по македонската тв в която обсъждаха ветото на България. Няма как да не отбележа омразата и презрението на участниците в дискусията. Такова говорене у нас няма, ни обичаме македонците и ги считаме за братя.

53

67809те

преди 2 години

Нямаше нужда да идва тоя безродник Заев,който много добре знае,че 95% от Македонците са чисти българи,и той самият.Какво да направим като Великите сили ни разделиха,кръвта си дадохме за тях и искахме да ги освободим,но не успявахме всеки път,изколиха ни мъжете за тях ,почерниха се стотици хиляди семейства,но Великите сили и съседите ни ни размазваха всеки път..сега се стигна да ни мразят ,Но За Какво??? Като приемат историч. истини и проумеят фактите,могат да си дойдат към България или отделно.