45

Анонимен

преди 3 години

Gerb sasdadoha tia ubiizi bednost bolesti v bg sad prisadi. U4ujdavane na imotite im sa milioni na mutrite v bg i 4ujbina imali fa plascjta li si danazite no dalavetite da im de raskriat ot rabota ne sa sabogatjali mutrite v bg

44

Анонимен

преди 3 години

Tosi urod ubiez trabva prisafata da mu e mjatane ot 6 etaj 3 g sa zoja ubiez e malko samo v bg moje takiva urofi ubiizi .da

43

до 23

преди 3 години

Ако човек си е купил апартамент и е негова собственост, и решава, че иска да има домашен любимец, както вие имате правото да тропате, правите ремонти, слушате музика, правите купони и пречите, така и те имат право да гледат животно вкъщи, щом го искат. На всеки нещо винаги ще му пречи, но живота в блоковете е така. Претенциите на село у къщата.

42

животно

преди 3 години

Другото, което не разбирам е защо един и същи анонимен човек си прави труда да пише коментари по статията ако толкова мрази кучета, бездомни животни и т.н.? Никой не кара никого нито да чете статии, нито да пише, нито насила да дарява, а за бездомните животни проблемът може би щеше да бъде решен ако българина беше научен, че когато не можеш да гледаш животно не го хвърляш на улицата, където се разможават. Има кастрация, има и опцията да го дадеш на друг човек или въобще да не взимаш животни.

41

човека е животното

преди 3 години

Хубаво, винаги ще има хора на които не им пука, защото е животно, но е факт, че хората гаврещи се с животни, рано или късно го правят и с хора, и отново това е потвърдено дори с този случай. Именно затова трябва да има наказание дори за насилие над животните, защото тези на които им се разминава ще го повторят и с хора , когато избухнат и не успеят да укротят слабите си нерви. Защо трябва да се стига до там? Защо не може още от началото, при ненормални действия, да се вземат мерки?

40

Дядо мраз

преди 3 години

Някой има ли имената и адреса на изгода? Мисля да му отида малко на гости

39

аз-ът

преди 3 години

като ви гледам коментарите ... тука хора нема... Разбира се, че един човешки живот струва повече от този на животното, но не и в случая с живота на долукоментиралите. Затова и не давам пари нито за вас, нито за децата ви. По добре е смеката ви да изчезне, вие не сте човеци.

38

Анонимен

преди 3 години

Каква гениална бизнес идея, хвърляш куче от балкон, отваряш "дарителска" сметка и бaлъцитe плащат.

37

Анонимен

преди 3 години

Правилно, куче няма място в апартамент или град

36

Анонимен

преди 3 години

Гледах го тоя сkaпан наркоман... чудя се като има присъди, що е вънка, а не у панделата...

35

Анонимен

преди 3 години

Обезумяването е поголовно - не само към животни, но и при шофиране, и какво ли още не.

34

Ей

преди 3 години

сЯ, веднага ще дам пари за куче.

33

Сеирджия

преди 3 години

На кучето ше му мине като на куче. Не си давайте парите, това е фалшива новина като фалшивия Киро Брейка - Фалита.

32

Ристу

преди 3 години

Не пращайте пари за куче, а за лечението на Цвета Страхилова. Млада фолклорна певица. Момичето се нуждае спешно от трансплантация на костен мозък и трябват около 200 000 лв за операцията. Потърсете информация за нея. Спешно са нужни парите за спасението на млад човешки живот. На кучето... Ще му мине като на куче.

31

Краси

преди 3 години

До данчоА новините до колга ще мълчат за падналия млечен зъб на китайчето Зин Чао Дзъ?

30

До кучемразците

преди 3 години

Колко време ще му трябва на този след кучето да изхвърли детето си? Или да ви пресрещне вас на улицата и да ви научинда летите? Толкова ли сте безмозъчни?! Подкрепяйки социопатите ставате част от тях. Малко психиатри има в тая държава. И много панелки...явно панелката е виновна, а не задпанелковото устройство.

29

Ni Ko

преди 3 години

Не мога да повярвам каква *** живее в тази загубена държава. За *** изхвърлил кучето дори не искам да коментирам, но *** коментиращи тук са още по-зле. На какво се радвате бе, скъсани ***? Панелкаджии, пумярите сте вие и цял живот ще бъдете нещастни и мизерстващи, а това куче ще има по-добър живот от вас, макар и инвалид.

28

No Coment

преди 3 години

Извадил е късмет че няма руснаци наблизо,иначе щеше да последва бобикът и той.

27

Анонимен

преди 3 години

За хората пари няма, а за куче 70 лв престой в болница ще плащате, това е лудост.

26

данчо

преди 3 години

А прикриватурата до кога ще мълчи за кражбите на Боко Тиквата?