21

Анонимен

преди 2 години

Гербавият вой е покъртителен! Иде ми да се разрева с глас! Бай Чекмеджан скоро ще пика в кофа в Централния!

20

Не могат да

преди 2 години

Бъдат фалшифицирани лреьултатите ли? По-голямата лъжа не бях чувал! Иде ми да се смея!

19

Анонимен

преди 2 години

Това просто не е вярно!!! Ако беше вярно в целия останал свят щеше да се гласува с машини, а всъщност никъде не се гласува САМО с машини както ни го пробутаха на нас!!! Да не говорим, че Холандия се отказа ИЗЦЯЛО от машините като ненадежни!

18

Анонимен

преди 2 години

Машините целят да ликвидират свободната човешка воля-буквално и преносно. Независимо кое бутонче натискате ТЕЗИ МАШИНИ отчитат само импулс, който се насочва към желаната партия от Америка. Следват 3 години, през които България ще се търкаля по нанадолнището. Минахме критичния минимум на населението и насетне сме в Божиите ръце. На младите ще им се наложи да извървят нашия път. Така една безпаметна нация повтаря грешките си.

17

Анонимен

преди 2 години

Гербавата плесен заминава в историята! Завинаги!

16

Анонимен

преди 2 години

Културните ценности, спомена за нашето национално минало е имунната система на народа ни. Официално чрез управляващите ни се заличава историческата ни същност чрез нагли манипулации, изопачаване на историческата истина, зад гръмките лозунги на глобализма се цели систематично ЗАЛИЧАВАНЕ НА РОДА НИ ЧРЕЗ ПРОМЯНА НА МИСЛИТЕ НИ, ЦЕЛИ СЕ ХОРАТА ДА СА ЕДНАКВИ, ДА НЯМАТ ЕСТЕСТВЕНИ ЧОВЕШКИ ЧУВСТВА И МОРАЛНИ ОРИЕНТИРИ.

15

Анонимен

преди 2 години

В момента Америка за България е онова, което е била Османската империя за нашата история, а тя е ОТКЪСВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА ОБЩНОСТ.Гласувайки с машини подарявате на Америка България като агне на заколение. Чака ни най-тъмната епоха за България. Единственото хубаво е, че времената ще са забързани.

14

Анонимен

преди 2 години

Сектата не е на Борисов, проамериканска е. Ще ви стресна, но е свързано с извънземни. Идеята е, че сме интересни като биологично съзнание, но пак ще ви стресна-бъдещето е на машините.Разбирайте-биологичната ни същност ще бъде изтребена, ако ви харесва-дръжте се за Америка.

13

Анонимен

преди 2 години

Требва да си много задръстен да вярваш на сектата на банския за каквото и да е

12

Анонимен

преди 2 години

Това е някакъв майтап нали?!? Вместо с много бюлетини фашшификацията може да стане с един цък на мишката! Голямо затруднение. Дяжр можр да стане дистанционно, нищо че уж не са вързани с нета. А дали е така?

11

Гражданин

преди 2 години

Оправете заглавието. Машините улесняват възможността за фалшифициране на вота.

10

Реалист

преди 2 години

Глу.пости, и как точно машината пречи на купения вот? Който си е купен си гласува според покупката, независимо дали на екрана или с хартията.

9

Ванга

преди 2 години

Чекмеджан ке ака у кофа в Софийскиот.

8

Анонимен

преди 2 години

Най-лесно е да се манипулират машините, така направиха лъжедемократите в САЩ, машините отчитаха гласовете 1,2 за Байдън и 0,8 за Тръмп в определени щати. Разбира се най-много фалшификации имаше при гласуването по пощата, което ИТН също се опитваха и на нас да ни натресат. Все още не са доставени необходимият брой машини , ЦИК е в цайтнот.

7

Айнщайн

преди 2 години

Повторете го сто пъти и цялата вселена ще ви повярва.

6

Анонимен

преди 2 години

Знаем ги тези принтери с вълшебното мастило.

5

IT specialist

преди 2 години

Повече от двайсет години гласувам,но този път ще пропусна,под строй и заповед на слави и другаря не гласувам!!! Да спечелят халал да им е !!

4

Машинист

преди 2 години

НЯМА машина която да не може да се манипулира.... А като се замислиш, то не е и нужно. Купува си партията Х, една - две- пет СВОИ собствени машини и на тях си наглася какъвто си иска резултат. Приключват изборите, флашки пътуват към София... пътя дълъг всичко може да се случи на флашконосителите. Разсеяност.... ловка подмяна.... едни 500лв. ....Вота е АНОНИМЕН... *** после доказвай кой "глас" на кого е. НАШИТЕ ПЕЧЕЛЯТ МАНДАТА ненадейно. .Амин.

3

Реалист

преди 2 години

Верваме ви! Та нали софтуера също е направен от хора ,и изобщо не може да се "манипулира" ! Във Венецуела сигурно са най-честните избори, а и в цяла Европа сигурно не разбират от машини!

2

NZ

преди 2 години

Да и Дисни снимат само документални филми