16

Глупости

преди 2 години

На черно и в чужбина , изкарвам поне 2-пъти повече от редовната работа Тук!ЗАЩО ДА ХРАНЯ , КУП НЕГОДНИЦИ...КОГАТО МОГА ДА РАБОТЯ САМ ЗА СЕБЕ СИ??!

15

Ууууу

преди 2 години

Търсете, търсете, с вашите лъжи и измами още дълги години ще търсите, ами народа глупав, че още стои тука.

14

Рамбооо

преди 2 години

Отидох на обява за 1300 лв. шофьор, а ми казаха, че повече от 700 лв. не могат да ми дадът.-наемът ми е 500 лв.-детската градина 60 лв.-токът 40 лв. и за семейството остава нищо- на фотосинтеза

13

Анонимен

преди 2 години

До 5. Ами, открий фирма за космически изследвания и пусни обява за ракетни инженери. Каквито са ни възможностите и фирмите, такива ще са и свободните позиции. За 30г управляващите така крадат и такава слава са ни донесли, че инвеститорите ходят навсякъде другаде, но не и тук, а нашите фирми нямат пари да инвестират в хай тек. ЕС ни налива средства за развитие, но те отиват в чекмеджета и за имоти, коли, дрехи, фризьори, т.е. пак развиват търсене на фризьорки и хамали.

12

през соца

преди 2 години

Обявените свободни работни места бяха предварително заети! Евтина реклама!

11

Анонимен

преди 2 години

Дефицит на балами . Бъъххъ

10

ЛуТ

преди 2 години

Най голямо търсене има на балами.

9

Анонимен

преди 2 години

Едни и същи работни места се въртят с години от няколко брокера и има тръст от 60 %.

8

Да

преди 2 години

За ИТ кадри е пълно с обяви

7

ДО РАБОТОДАТЕЛИТЕ

преди 2 години

РАБОТОДАТЕЛИТЕ ДА СЕ НАУЧАТ ДА ПЛАЩАТ, НЕ ДА ИЗИСКВАТ ОТ НЕГО 24/7 РАБОТА И ДА Е НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ, А И ДА ПЛАЩАТ. СИРЕНЕТО В МАГАЗИНА Е С ПАРИ!

6

Анонимен

преди 2 години

По черноморието мутренските хотели на герб ,персонал от влася и роми

5

Анонимен

преди 2 години

Няма що, за шивачки и миячи, така ли ще ги стигнеме европейците.

4

dakotabg

преди 2 години

А парички???

3

Анонимен

преди 2 години

Ха, ха .. Няма кой да се върже за мизерните 1000 лева, който стават 700 лева с данъците ...Ако искате квалифицирани "работници", ще трябва да плащате ... За *** ---Колко плащате ... ???

2

до 1

преди 2 години

Че е вярно това, което си написал, повече от вярно е. Ама на- един шофьор на баничарка или сервитьор нали се сещаш как ще ти каже, че си измисляш?! А това е 80% от населението у нас, за жалост. Неквалифицирано, просто, неуко.

1

Анонимен

преди 2 години

Недостигът на кадри за интелектуална работа е огромен. Не ми пейте как работа нямало- работа има, прелива LinkedIn. Просто нямате умения. Толкоз. Ако бачкаторите се борят по 1000 души за позиция, то при сладкия интелектуален труд кадри няма и взимат наред куцо, кьораво и сакато само и само да има някакви умения. Разбира се, говорим за заплати много над прага.