33

ГЕРБ

преди 2 години

Що ме правите на *** .

32

тъпси

преди 2 години

До НадблюдателДори да не пази бона, той остава в кредитната или дебитна карта и плащането може да бъде видяно по всяко време от разследващите органи. Какво всъщност ще разследват в случая? Чекмеджето с евра и кюлчета!

31

Анонимен

преди 2 години

До Марин 17 - Братле. Аз си го оставям в шумоизолирана кутия, облицована с 2 мм алуминиево фолио, ти за тов ами говориш.

30

куку

преди 2 години

Ако желаете мога да ви направя такъв запис дата от 2000 г. За толкова *** ли ни мисли . Ако го имаше този запис щеше да се появи два часа след излъчване на първия писна ни от *** номера

29

Анонимен

преди 2 години

абе нещо ви изчезна клипа на Афера, мб бързо го изтеглиха....жалки, видя се кого обслужват.

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25Помолил е в съответното място за записа и са му го дали (не е лична информация, така че свобондо може да го направят). А аз лично си пазя касовите бележки, особено за подаръци, защото не се знае, дали човека няма да сика да ги върне. Разбира се, не ги давам, просто им казвам, че ако подаръка не им харесва, вече имат нещо подобно или имат нужда от нещо друго, може да го върнем.

27

Анонимен

преди 2 години

Гербери, вие на Бойко Борисов ли ще вярвате, или на очите си.

26

Анонимен

преди 2 години

А защо като както законопослушен гражданин, не ми е идвало на ум, на среща , да оставям телефона си далеч от водения разговор. И мисля, че е нормално кварталното кафене да предлага услугата. Един вид вдигат нивото на сервиз.Нагли!

25

Анонимен

преди 2 години

Онова хасковското *** ги записало. То било шпионче гербераско.

24

Надблюдател

преди 2 години

А бе този да не колекционира касови бонове? Щял да ги предаде на съответните органи! Хайде да залагаме , кога ще ги предостави и на кого!

23

Активист на БСП

преди 2 години

ГЕРБерска кокошкарска история!!! Плондирът от Банкя окраде 4 милиарда тия тука- пури,уиски....

22

Анонимен

преди 2 години

Не са се разкарвали само за пури и ром. Имало е пачки в плика. Затова оня бързо се изнесе с плика.

21

Анонимен

преди 2 години

Радевите корумпета стават все по смешни. Сега Петко Петков ще трябва да докаже че е глухоням и затова е ползвал листчета за общуване със спасилия го от сигурна чернодробна смърт Пламен Узунов.

20

Анонимен

преди 2 години

Никаква мисъл като решеш да спасяваш президента. Ми напрегнета се малко. Или е поръчка на самия президент - контра запис дано някой се върже. И кой може да се върже на тая нескопосана постановка? Ми протестърските кухи глави. Нормален българин няма да се върже. За разлика от тях дето толкова се патикьосаха, че и "контразапис" направиха, Борисов ги остави да си пищят месеци наред за чекмеджето и даже им гледаше сеира.

19

Анонимен

преди 2 години

Мале, ако няко ми каже "гербер" го пращам в ортопедията, няма по-долна обида.

18

Анонимен

преди 2 години

Българския филм "Опасен чар" е от 1984 година. Но и до ден днешен е актуален за това какво се случва в България..Още там се показва как пачки се подават с кафето на определен човек в униформа, предполагаща власт. Просто България не е мръднала и на милиметър от действителността и живота пре 1984 година.

17

до 11

преди 2 години

хайде направи си да го видим

16

Марин

преди 2 години

Само едно не разбирам. Кой си оставя телефоните на 5 метра от него?

15

балъкOFF

преди 2 години

Защо го пускат чак днес? Отговорът: Защото е снимано вчер.Тези червените ни взеха за големи балъци.

14

афера смешни

преди 2 години

Герберски постановки с адекватен отговор. Защо трябва да седнеш в заведение на пъпа на града за да взимаш пачки. Това става и в автомобил на единия. Няма камери пликове и т.н