73

Анонимен

преди 2 години

Колко трябва да се е уплашил президента, та да организира тоя фейк. На Борисов не му дремеше за чекмеджето и не влезе в обяснителен режим. Остави ги да се наприказват и тогава каза няколко думи. А когато Йончева отнесе и доказа, че Борисов псува у дома си също дума не каза. Борисов за разлика от комунисчетета на Радев е пич.

72

Анонимен

преди 2 години

Хората на Фигуранта толкова са свикнали с манипулациите и корупцията, че вече нищо не ги притеснява: включително да "подаряват" неща на други държавници при това като частни лица. Що се онася до това какво е предал в плика: да ги извадят на полиграф пред цяла България и да ги видим, дали в плика е имало "само" пури и ром.

71

Без думи

преди 2 години

Петко шамароса Бойко!

70

Анонимен

преди 2 години

До 123Чакай, като пусна снимките и записите за "чекмеджетата"не беше луда. Президента ползваше безкритично като доказателство във всяко свое изказване изнесеното от нея. Сега като подкара президентския съветник е вече луда? А? "Инсинуации"било? Вярваме й когато ни изнася. Иначе не.

69

По-важното!

преди 2 години

По-важното е, че този запис беше показан на Кьовеши , веднага след пристигането и, а тя съответно си е направила заключение как Радев и служебното му правителство се борят с корупцията...

68

Анонимен

преди 2 години

Глупава постъпка е да оспориш с ***.Пушкин го е казал много точно-не оспоривай глупца!

67

запис

преди 2 години

Петков : благодаря ти ! Узунов : не , аз ти благодаря ! Петков : не бе , аз ти благодаря ! Узунов : добре бе , президента ти благодари !

66

?!?

преди 2 години

На Тоя Петко не му ли идва на акъла,че никой не се интересува от това да го гледа как пазарува в магазин. Като си мисли, че има фенове да се пусне в Тик Ток?!?Тук става дума защо Узунов нагло прибира бележки и торбички от теб?

65

реалист

преди 2 години

До калекото. Ами то и Баркикян е същият шоп..ар. За него какво казваш? По това ли ще съдим кой взима суджуци?

64

байфидан

преди 2 години

До герберски ***. Пич, даже не знаеш колко си глу.пав. Ама струва ми се и ти самият си убеден в истината на тази корупционна среща, но огромната завист и злоба към ГЕРБ те кара да пишеш безумия. Радвай се, че не знаем кой си и не можем да те направим за смях пред близки и познати.

63

реалист

преди 2 години

До калекото. Само че Узунов го виждаме как взима "рома и пурите". А ти суджука видя ли го изобщо? И къде отива?

62

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Значи хасковския изтърсък Делянчо е спретнал тази партенка , да се подмаже на Тиквта.Колко по-ниско могат да паднат герберастите

61

Анонимен

преди 2 години

Ако човек даде 20 лева на катаджията, защото е споделил, че има нужда от трансплантация на черен дроб, тогава корупция ли е или "приятелско дарение" !?

60

гражданин

преди 2 години

До 40. Хубав коментар ама го напиши и на твоите любимци от президентството и служебното правителство - и за подслушванията, и за язовирите, и за магистралите и за всички други "разкрития". БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА.

59

Калеко Алеко

преди 2 години

Едно е бутилка ром и кутия пури , съвсем друго е 4 тона суджук

58

Анонимен

преди 2 години

ЗАЩО ПОД МАСАТА му ги даваш да ги беше извадил и сега щяхме да коментираме мача не теб ноооооо сте ясни на всички и снимките с пачки и накитите са истински а ти просто му подаряваш нещо в плик що не ти вярвам незнам

57

?!?

преди 2 години

Тоз сега дава доказателства как и с какво рушвети съветника по антирушвет на президента Узунов?!?Е това е същата тъпотия каквато гледахме с оня с фирмите в парламента!

56

Анонимен

преди 2 години

А пачките кога ги слага?

55

Анонимен

преди 2 години

А защо се лансира, че купеното е за Узунов! Ами ако е за по-нависоко?

54

Анонимен

преди 2 години

Този защо ни прави на луди? Вижте плика който получава от продавача. Затваря се в горния си край свободно. Почти е празен. Плика който подава на съветника е много по пълен. Въобще не може да се затвори в горния си край. Ползвал е същия или подобен плик. Но очевидно съдържанието е друго. Достатъчно е оставянето на телефоните на разстояние. И кореспонденцията с лисчетата. Другото са подробности.