12

Анонимен

преди 1 година

Била дете и загубила две деца. Значи не била глупава да иде да се прай таковата и да ражда *** сегя вече била глупава... Докато е гледала как избиват измъчват изнасилват и т.н. мирни жители не била глупава *** ся вече била глупава.

11

Пророчица

преди 1 година

"Бившата булка" - новият сценарий, който догодина ще сречели Оскар. Ще ви издам малко от него. Шамима в килията, гледа с празен поглед и отронва: "Не бях терорист..." Кратки кадри на бойни действия, после пак тя, но с малко живец в очите: "Нося тези дрехи и не нося хиджаб, защото това ме прави щастлива". Следва 1.5 ч. екшън, бомби, страдащи жени и умиращи деца. Накрая пак Шамима, която плаче: "Мога ли да се върна у дома, много ви моля?" Накрая ЕСПЧ се произнася: Тя беше просто глууупаво дете!"

10

БГ съдия

преди 1 година

Уу, че си прррозта ..... извади си медицинска бележка че си тежко болна ... и готово .

9

Анонимен

преди 1 година

Абе има грешки и грешки, едно е да изпушиш една ганджа и да те хванат, съвсем друго е да се превърнеш в главорезТака че, да помага на жените от лагера

8

Анонимен

преди 1 година

Поредната политкоректна "статия", която не говори за роднините на избитите от ИДИЛ, а нещо съвсем налудничаво - да жалеем терористите и техните "помощници".

7

Анонимен

преди 1 година

До АнонименКой създаде ИДИЛ?В интернет все още може да се намери снимката на сенатор Маккейн,обявения посмъртно за Герой на САЩ, Ал Багдади и цялото висше ръководство на ИДИЛ с надпис - Сенатора Маккейн договаря с бунтовници мирните отношения в региона.И веднага след посещението му някой "изненадващо" спонсорира точно тия фанатици с пари и оръжие и те си завладяха половин Сирия и разпратиха камикадзета из цяла Европа а исламизирани бежанци заляха Европейския съюз... СлучаЕност ? Надали.

6

do 8

преди 1 година

До Анониментака е от англия и хазария, днешна русия

5

Анонимен

преди 1 година

Всичкото зло на света идва от Англия.

4

Анонимен

преди 1 година

Кой създаде ИДИЛ? Някой да помни главореза от ИДИЛ - Джихадиста Джон? Този главорез е възпитан на запад, отрасъл е в Лондон, той е продукт на т.н. цивилизован свят.

3

Анонимен

преди 1 година

Истинските терористи са на запад - САЩ, Великобритания, Канада, които палят войни в иначе мирни и процъвтяващи страни като Сирия, Ирак, Либия. Някакво момиче го демонизират заради грешка, която е направила като тинейджърка а в същото време съсипват живота на милиони мирни хота по света.

2

Handel

преди 1 година

Всеки престъпник си измисля някаква причина поради която е невинен.

1

Анонимен

преди 1 година

Не трябва да има милост за такива тръгнали да режат глави.