26

Ревльото

преди 2 години

Уааауууу, поне час ревах, като прочетох статията. Тръгнала да става терорист, но видиш ли врътнаха кранчето на тези демони, и сега гладът ги кара в обратната посока . Ако не беше трагедия , щеше да е комедия . Да дойде в БГ, да се обърне към БХК, тук раздават паспорти на кьораво и сакато , и пак в Лондон . Аман от навлеци , кога избиваха мирното население на Сирия , бяха супер, ама сега...

25

ВЪПРОС

преди 2 години

Май тази *булка* лъже - опитайте да качите две деца на самолет до Турция , или която и да е Държава - просто ей така - без документи .

24

Barba Ganios

преди 2 години

До Barba Ganiosi ne izpitvala jal kam jertvite !!!

23

Barba Ganios

преди 2 години

...az do sega na sam chul isliama da se otricha i da zakleimiava radikalnia takav !!! Ako vaobshte moje da se tvardi ,che isliama ne e voinstvena i radikalna religia ?!!! Kolkoto do tazi ...neia Gospod ...ili neinia Alah dostatachno ia e nakazal sas smartta na trite i detsa !!! Za postapkite si,chovek triabva da nosi otgovornost ....malka i glupava bila ...ama 3 detsa e natvakala nabarzo ....dano da i e uvriala glavata ....ama nadali ?!!?!! Pomnia i che v nachaloto kazvashe ,che ne sazjaliava i

22

Анонимен

преди 2 години

Разчуствах се. Хайде, дайте и още един шанс..

21

Анонимен

преди 2 години

Хедшот и но проблем, а после може и да я транжират за органи за да има някаква полза от нея

20

Светозар

преди 2 години

Не, не се прибирай ! Стой си при главорезите. Искаш ислямизъм, ама ревеш за западна цивилизация. Е, не става. Не може мечът докрая и душата в рая.

19

Анонимен

преди 2 години

Да действа както е по план "Шамина Бегом" и право у дома

18

Бегай мо утайко

преди 2 години

Иска да дойде и да ражда терористи

17

Анонимен

преди 2 години

Начесала се едно хубаво, после - *** моля да си дойда. Хахаха. Бетер Пенка Общата.

16

No

преди 2 години

Absolutely Not. Never, ever. Муслимската "девойка" НИКОГА няма да бъде допусната до територията на Острова, а ако влезе нелегално, ще лъска наровете на муслимските пандели, след което ще бъде депортирана. На муслиман НИКОГА да нямаш вяра. Те са като франсетата - днес е с тебе, а утре такъв куpвенски номер може да ти изиграе, че да се чудиш откъде ти е дошло.

15

Анонимен

преди 2 години

Че тя си е у дома, какво повече иска?

14

Анимал Планет

преди 2 години

Хич не ги жалете . Имали са пленници слуги, които са пребивали всеки ден и са се гаврили с тях. Тая съвсем не е толкова невинна на каквато се прави. Участвала е в женски патрули из завладените градове и когато са видели жена която не е омоттана с чаршафите по законите на Шериата и са я пребивали с камъни ... Всичко това и разкази на свидетели показаха в първите репортажи за заловените булки на ИДИЛ.... Сега говорят само колко са били невинни. Някой ги иска отново в Европа ... Кой ли ?

13

Мда

преди 2 години

Отнемането на гражданство на имигранти дори от второ и трето поколение трябва да стане норма при нелоялно поведение!Особено за мюс*литата!

12

77

преди 2 години

Тази статия с Гугъл-преводач ли сте я превеждали, че се обърках ТЯ ли е или ТОЙ. Режисьора и той ли е ТЯ? Холандският боец и той стана ТЯ.......

11

Крокодилски сълзи

преди 2 години

А когато нейният... ъ-ъ, осеменител и другите главорези съсипваха Сирия и убиваха наред, това същество много се радваше, нали? Ама откакто палачинката пльосна на пода, все хленчи да си я вземат обратно в Британско, където и без това гъмжи от гадинки като нея и имами-джихадисти, които ги насъскват. Да изгние в лагерите, друго не е заслужила.

10

Пророчица

преди 2 години

"Бившата булка" - новият сценарий, който догодина ще сречели Оскар. Ще ви издам малко от него. Шамима в килията, гледа с празен поглед и отронва: "Не бях терорист..." Кратки кадри на бойни действия, после пак тя, но с малко живец в очите: "Нося тези дрехи и не нося хиджаб, защото това ме прави щастлива". Следва 1.5 ч. екшън, бомби, страдащи жени и умиращи деца. Накрая пак Шамима, която плаче: "Мога ли да се върна у дома, много ви моля?" Накрая ЕСПЧ се произнася: Тя беше просто глууупаво дете!"

9

БГ съдия

преди 2 години

Уу, че си прррозта ..... извади си медицинска бележка че си тежко болна ... и готово .

8

Анонимен

преди 2 години

Абе има грешки и грешки, едно е да изпушиш една ганджа и да те хванат, съвсем друго е да се превърнеш в главорезТака че, да помага на жените от лагера

7

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКой създаде ИДИЛ?В интернет все още може да се намери снимката на сенатор Маккейн,обявения посмъртно за Герой на САЩ, Ал Багдади и цялото висше ръководство на ИДИЛ с надпис - Сенатора Маккейн договаря с бунтовници мирните отношения в региона.И веднага след посещението му някой "изненадващо" спонсорира точно тия фанатици с пари и оръжие и те си завладяха половин Сирия и разпратиха камикадзета из цяла Европа а исламизирани бежанци заляха Европейския съюз... СлучаЕност ? Надали.