42

Ваксиниран лекар

преди 2 години

Не е вярно че 75% от лекарите са неваксинирани. Поредната лъжа!

41

Анонимен

преди 2 години

А скоро и по домовете. Давай, народе, не изпускай този уникален шанс. Боцни се сега, пък после не е важно какво ще стане.

40

Под дъното

преди 2 години

Нека да са до тоалетните. Първо се ваксинираш - после влизаш.

39

Анонимен

преди 2 години

Слагайте сергия и на Женския пазар бе хора! А битака работи ли още? Мощен зелен коридор и кебапчета и там! Айде! Тая стока няма да се продаде сама

38

славянин

преди 2 години

Току-що прочетох, че в столицата на Монголия - Улан Батор, 88 % от пълнолетното население е ваксинирано и не с руска или китайска ваксина, а с ''Пфайзер'' и ...................................имало постоянен ръст на заразените и болните! Ами който има поне нещо малко между ушите да си прави изводите!

37

Анонимен

преди 2 години

Бау и Striker да вземат да подменят малко репертоара. Мисля, че вече са скучни и на себе си.Междудругото, могат да не залагат само на Бай ***. Разбрахме, че речникът им е беден. Чудомир би им свършил чудесна работа в обогатяването му.Наслука!( Ако се хване някой де. ;) )

36

до ваксъра бау

преди 2 години

Ти с коя ваксина се бодна?

35

Кланица 105

преди 2 години

Днеска коридори,утре синджири,вдругиден на ченгела))

34

Ник

преди 2 години

Щом нещете да ни дойдете да ви набодем, ние ще ви дойдем на крака. запрятайте, кой ръкав, кой пола, готови сме да ви набоцкаме до козирката... къде са братята ромеи да ни отсрамят с едно публично ваксиниране на ваксинаторите?

33

чарли

преди 2 години

Предлагам, не ваксинираните разстрел на място !

32

Анонимен

преди 2 години

че има ли още наивници :))

31

Не!

преди 2 години

75% oт лекарите са неваксинирани, искате аз да се ваксинирам. Няма да я бъде тая в България!

30

Леша

преди 2 години

Никой не се боде, голям кеф. Не се учудвам на неуспеха на индрустриална революция 4.0, щом се разчита на Бау и Страйкър да агитират ...

29

Иво

преди 2 години

Сигурно аз съм пр0ст но пандемията свърши, ваксина да съм правил... Хм.. Странно ми е, все едно да пия хапчета след като съм минал грип

28

жалка картинка

преди 2 години

А колко време ще е нужно целия този народ който очакват да бъде ваксиниран да прочете информираното съгласие? Нека позная: Три секунди! Всеки подписва без да чете но си иска заветния сертификат да ходи лятото на гръцкото моренце! Аз съм си свалил документа от сайта на ЕМА. Бая странички са! И не един път съм подписвал информирано съгласие, например при ин витро процедури. И всеки път изчитам всяка страница, ред по ред, буква по буква!

27

Не се обиждам

преди 2 години

До StrikerТи испанец ли си, бе?***, та ***!Ама кога бай ти *** е ходил по Европата, не са му търсили ни зелен, ни червен "коридор". Купували са гюлово то му масло, което той е ПРОИЗВЕЛ!А пробвай се ТИ да отдгледаш рози, от един тон листенца да добиеш литър гюлово масло, пък тогава обиждай на "***".Нещ астник! Умрел от страх, че и злобен.

26

Криворазбрания Алеко

преди 2 години

До: номер 16 (Striker) Алеко сега сигурно се върти в гроба като чете какво мислят и говорят такива като тебе. Съветвам те освен "Бай ***" (от което нищо не си разбрал) да прочетеш и други негови произведения, като "До Чикаго и назад" например.

25

Анонимен

преди 2 години

Профила на ваксите е като на герберите - прости, но нагли!

24

До Х

преди 2 години

Ама, то вече има реклама по БНР...

23

Анонимен

преди 2 години

Ох, шеомра вече... Викам и на Женския да турат по една сергия ...в трамваите, на спирките, в метрото... Може и по улиците да одат с табели на вратовете и да боцкат произволни мишени. Най-голема успеваемост ще има, ако се направи олимпиада по боцкане "Кой ще боцне повече" и по улиците ще търчат разни типчета със спринцовки и ше боцкат...