20

Анонимен

преди 2 години

Сега плоския данък ще стане 15% ли?

19

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости - подобен данък може да се наложи в държави, които подпишат договора за такъв данък. А държавите, които живеят именно от предоставяне на офшорни услуги трябва да се самоубият с подобен договор, тъй че просто няма да се присъединят към него.Колкото до възпирането - още по-големи глупости. И как, моля, дарявяането на 1 млрд. ваксини пречи на Китай или Русия? Руската ваксина струва цифром и словом 1943 рубли и се дарява на кого ли не. Какво ще промени това - само печалбата на Фазер

18

Кога

преди 2 години

Китайските Компании - Платят, да платим и ние!

17

Плащайте

преди 2 години

че има много Африканчета за отглеждане!

16

House M.D.

преди 2 години

Анисийче, какво означава думата "мултилатерална" в превод от суахили?

15

Ех

преди 2 години

добре си бехме под Турско р0бство - сама 10-тък дължахме!

14

Анонимен

преди 2 години

ИТ ще плащат данък само в САЩ или Г7 и малките държави ще фалират и тогава САЩ и Г7 пак ще трябва да им дават долари за да не фалират. Става даже позле с тоя данък, който е и смешен само 15 % а не примерно 50-90 %.

13

Анонимен

преди 2 години

Фшорноте зони обслужват повече мръсните пари на черните сделки и пазари- военни, наркоъици, терористи, олигарсии фирмите им. Така ,че да ги махат

12

Анонимен

преди 2 години

Банкнотите от тази снимка май са същите, като от онази.

11

Анонимен

преди 2 години

Прилича на плосък данък за корпорациите понеже те имат възможност да работят в международни условия на отношения,като придобили опит в различията на развитието на икономиките за тяхното участие и конкретно взаимната привлекателност за участие с тази дейност в тази точка на света,но с тези условия къде ще се доплаща по седалища и регистраци на облагане от което цените на продуктите нямат спадане независимо къде и как се плащат процентите обявени как 15 максимум,което значи 10 на место като плосък

10

пхаха

преди 2 години

Заглавието да се поправи на "... цели да доодере бедните провинции за сметка на оядените прасета". Сиреч смучи Меркелице от балканоподобните територии преди чичката с С400 да си ги прибере. Странно, обаче са двама дето имат такива. Единия ги произвежда. Другия си ги купува и му събарят валутата. Та така.

9

Муахаха

преди 2 години

Липсва ли ви Доналд?!

8

Анонимен

преди 2 години

Тази жена ни счита за ***. Предлага се световен данък под благовиден предлог, преди се искаше световно правителство и световна банка /разбира се намираща се в САЩ и под техен контрол/ от световните монополи. Остана да се поискат световни пари и хората на земята ще станат роби. Световният корпоративен данък е една от стъпките към това. Никой да не си прави илюзии в тази насока. Има и доста сериозни доказателства за това ,но за тях в материала "случайно" не се споменава.

7

А Китай

преди 2 години

ще го Плаща ли, щото ако - НЕ, то Китай ще е на Луд Плюс от този Данък!!

6

Анонимен

преди 2 години

Защо пак на Бойоо шкафчето сте снимали?

5

Анонимен

преди 2 години

Колкото пари дадете с данъци на държават, толкова ще бъдат откраднати. Интересно ми кой диктува този данъчен фетишизъм. Не знам колко от вас имат мозъка за да се замислят как така тези, които са заинтересовани от присвояване на данъците са тези, които са така загрижени и искат да няма "офшорки". Това е нещо като мафията да приемат закон анти-мафия. Помислете и ще видите каква е целта.

4

Анонимен

преди 2 години

Щом като Германия не иска хората да плащат данъци на Ирландия, а на нея, ами да си намали Германия данъците. Да не говорим, че е абсурдно да плащаш данък за това, че си произвел нещо. За щастие поне в това отношение България е сред по-умните държави. Як данък върху потреблението (ДДС) и малък такъв върху доходите.

3

Димо

преди 2 години

99 процента от парите в офшорки са или рушвети или крадени пари или пари от престъпна дейност.Тези дето регистрират за по-малко данъци са най малко в извадката,но вероятно и тях ги има!

2

Анонимен

преди 2 години

До 1234Тия дето пишат списъците по Магнитски си държат парите в офшорни зони.Та едва ли ще се случи.

1

Анонимен

преди 2 години

Лоша новина за cлаФчy чЪлrapчето