106

Ха-ха

преди 2 години

До ББАко за теб Форд е най-великата марка автомобили-няма какво да говорим...Само един лаф-"Форд и ци*г*анин в двора не се пускат!"

105

аз

преди 2 години

Да си президент на ФАЩ не е задължително да си интелигентен. Историята помни Буш, Рейган, донякъде и Тръмп. Така че това не е новина

104

Анонимен

преди 2 години

Типично за арогантните и нагли янки...какво значение има дали е Сирия или Либия. За тях това са просто парчета земя!

103

Анонимен

преди 2 години

Бай Дън е ходеща машина за лафове и изцепки. Бай Тръмп хубаво му каза да внимава да не заспи по време на срещите.

102

ББ

преди 2 години

а да, да споделя само...цензуриран съм и не мога да коментирам статии за тръмп,насърчилият убийствата в Конгреса на САЩ на невинни американци от расисти,националисти,мафиоти и руски агенти...той може да лъже...аз не мога да имам право на отговор...*** тръмп

101

ББ

преди 2 години

До уточнениехаха...то така загинаха Хитлер...СССР,имаха само манипулации...споко,с ракети от предният век които няма да могат да излетят...няма да уплашите "стреца"няма да можете да убедите Света ни,че да са крепостни на путин било "ценност,пред това да са Свободни!!!Бог да пази САЩ!плющете минуси ченгета...Форд е най великата марка автомобили...обичам Раптъра!!!

100

ББ

преди 2 години

от доста време САЩ не са имали по-справедлив и отговорен Президент,възрастта не е порок,пороци са,вменяваните ни за ценности безнаказани убийства на путин и приятели,кражби,беззаконие,несправедливости,глад,отказ на медицинско и отказ на Справедливо и Независимо правосъдие на хората,отнетите Свободи на хора...объркали сте рейса...Бог да пази САЩ,а сега руските служби,плющете минуси...

99

Анонимен

преди 2 години

Сирия, Либия все тая и от двете места Русия трябва да се изгони.

98

дедо от село

преди 2 години

Що на занимавате с тоя набор дето не помни кво е ял сутринта и си напикава бомбетата на обувките си?

97

ДОН КЕЙ

преди 2 години

Д/е/бил управлява САЩ, херма/фродит с деменция - Германия, джудже - бабофил - Франция, още едно джудже - Русия.. Иначе сме добре.. Нас ще ни оправи "държавната глава" Радев.

96

Същия

преди 2 години

До сигурноЕ, стига де мъж бил айде сега!

95

сигурно

преди 2 години

До Географ/ Имаш пред вид тоя, как му беше името... "мъжа" на синоптичката?

94

А бе

преди 2 години

Сирия,Либия-важното е да се бомбардира.

93

Географ

преди 2 години

Е, айде чак толкова, ние пък си имахме един президент в миналото , който сега много се праска в разни сайтове а този същия обърка Чехия с Полша, че и Чехия с Чехословакия и за капак изкара ,че скалистите планини в Америка били на Боровец така ,че има и по тежки случаи! А, сетих се от герб беше ама то беше отдавна.

92

Ха-ха

преди 2 години

Не искайте прекалено много от стареца!Все пак от него НЕ зависи НИЩО,друг управлява Америка и това е Со*рос.Вече КОЙ командва Со*рос едва ли ще разберем,но едно е сигурно-ев*реи са.

91

мхм

преди 2 години

Другия път да си назначат 90 годишен дедо...

90

Анонимен

преди 2 години

Товарищ Путин трябва много да внимава утре, щото Байдън може да обърка дупките и да се получи голяма неприятност за скъпия наш товарищ.

89

No Coment

преди 2 години

Чичо Джо не бърка никога. Щом е споменал Сирия и Либия,значи и Сирия,и Либия.

88

Анонимен

преди 2 години

И двете държави.........Сирия и Либия са провалени държави..............гарантирано от Англия, Франция и САЩ!!!! Failed states............така казват на Запад!!!

87

Анонимен

преди 2 години

джо байдън е огромен срам и много голямо черно петно за всеки един американец(с абсолютно всички усмовности за американска нация, които са безброй).