26

до до20

преди 2 години

абе вие не разбрахте ли че има стрелба по въздушна цел бе, не по надводна. Тоеа снишаване е негов избор да догони падащата мишена. Не схванахте ли че на собствена глаеа е предприел тази рискова атака на мишената. Казаха ви го още първия ден че мишената е тръгнала да пада по бързо от нормалното

25

Тошо

преди 2 години

Поздравления за съпругата на пилота! Предполагам че и той е бил безкрайно съдържателен Човек!Съболезнования за загубата му!

24

До 20

преди 2 години

Сигурно е виждал уредите, но колко ще му помогнат при извършване на опасна маневра близко до земята, когато видимоста е най-важна?Факторите са два - първо има грешки при организацията на учението. При тези условия явно мишената е била поставена на прекалено опасно място.Второ самия пилот е могъл да прекрати маневрата, ако я е смятал за твърде опасна. Тук вече малкото летателни часове са фактор също.Иначе жена му ще се опита да вземе пари от цялата ситуация, което е нормално

23

Тя

преди 2 години

и съпругата на президента разбира от всичко?!?Брей,тези жени,те по-начетени от мъжете си?!?Нищо лично,само констатирам!А за пилота Бог да го прости и да почива в мир!

22

Анонимен

преди 2 години

На тази госпожа някой и налива акъл в кавички за да се възползват от обезщетения от МО. Пилота литне ли със самолета всичко е в негови ръце. Онзи изкрезилия пилот на Джърман лингс който заби пътнически лайнер в алпите него не го ли водят постоянно. Е водят го и кво направиха. Денем нощем всичко е в ръцете и способностите на пилота. Има достатъчно прибори които да му осигурят безопасен полет в сложни усливия. Едни грешат от липса на опит други от самоувереност в опита си. Човешки неща.

21

kvakva

преди 2 години

Аз пък не разбирам защо информационна медия като dnes.bg си пълни сайта с писания от фейсбук. Що за журналистика имаме, щом ползват фейса за намиране на новини.Дамата е в правото си да си пише каквото иска. Съболезнования за загубата й!

20

АМИ ЛОГИЧНО Е...

преди 2 години

Ако открият черната кутия на самолета --Като нищо ще се потвърди , че руските таралясници са вече тотално остарели и негодни за употреба, или ще се види , че "братушков огън" е думнал нашия човек...тогава и "братската дружба" отива по дяволите...ха,ха,хаааааааа....НИКАКВА ЧЕРНА КУТИЯ , НЯМА ДА СЕ НАМЕРИ!

19

а стига

преди 2 години

Вече ми идват в повече тия пилоти.

18

Гларус

преди 2 години

Да млъква тая квачка вече...

17

Анонимен

преди 2 години

Когато една машина е морално и технически остаряла, дори и малка грешка може да бъде фатална. Едва ли само пилота има вина за инцидента...

16

Анонимен

преди 2 години

Блъснал го е НЛО. Не е виновен човекът.

15

Марин

преди 2 години

Най-вероятно е пилотска грешка като 90% от последните катастрофи на ВВС по света. Но не трябва да се забравя, че самошетът не е колело или кола, както мислят някои. 20-30 часа на година са престъпно малко.

14

Коко Шанела

преди 2 години

Така става ,като зареждат самолетите с некачествено гориво от Магарешки. Няма октан и не може да набере височина самолета.

13

Granik

преди 2 години

Съд до дупка ,ако трябва и в Страсбург. Искат да и дадат пенсията ,на мъжа и и да и затворят устата. Поне 2 милиона обезщетение трябва да дадат на децата му.

12

Анонимен

преди 2 години

Преди да намерят черната кутия има само дрънкане на празни приказки

11

отАв$тралияСидней

преди 2 години

аа хахехе ако това са най добрите пилоти сметай какви са останалите...

10

дедо Ташунко

преди 2 години

Общо взето несвързани приказки, може и без тях. Такива излияния месеци наред фабрикуваше съпругата на алпиниста Боян Петров. Новините в България журналистите ги експлоатират "до дупка". Приказки на колограм и нищо ново. Голяма трагедия, напълно излишна. Бог да прости достойния летец, мир на праха му.

9

Анонимен

преди 2 години

Смъртта е тежка винаги!Стига вече сте парадирали с тези изказвания в социални мрежи.

8

Лили Иванов

преди 2 години

Не разбрах ,как така нощем пилота не виждал уредите .

7

Saki

преди 2 години

Чак такива познания ,да има съоругата му надали. Явно с нея , неофициално са говори колегите му и са и обяснили ситуацията. Ако е убит ,от некадърен диспечер, то тя трябва съди държавата ,за обезщетение от милиони.