305

Анонимен

преди 2 години

Забравихме, ЧЕ КОМУНИСТИТЕ ПРИЕМАТ ВИНАТА С МЕЗЕТА! САМО НИНОВА И ПЕЕВСКИ БЯХА УВОЛНЕНИ ОТ СТАНИШЕВ ЗА КОРУПЦИЯ! ВСИЧКИ СА ЗАКРИЛЯНИ! ОВЧАРОВ, ГЕЧЕВ,ПАУНОВ,депутати с обвинения за купуване на гласове, разговори с ЧЕРЕПИ,МИНЬО, МАДЖО...това го живяхме и ИСКАМЕ СЪЩОТО ,НО СЕРВИРАНО ОТ ГЕНЕРАЛ!

304

Чебурашка

преди 2 години

Явно Пацо Хитлера държи с нещо фигуранта, затова все още е негов съветник. А нормално беше да бъде отстранен още като се появиха снимките му дегезиран като Хитлер. Да не говорим за повдигнати те обвинения за търговия с влияние и участието му в разследваната от ОЛАФ далавера за 28 милиона лева за снабдяване на Гранична полиция с високопроходими автомобили. Тогава Узунов бе вътрешен министър в първият служебен кабинет на Фигуранта.

303

Дааа

преди 2 години

Шкафче пълно със злато и евра, говори за престъпление. Само за гнусни герберасти и ченгета подаряването на нещо на публично място, пред много свидетели и камери е престъпление. Сезирайте гешев!

302

Анонимен

преди 2 години

Разединителят и Божков ми звучат еднакво "достоверно", само дето са си сбъркали местата - единият трябваше да си седи на село, а другия в затвора!

301

Пешев

преди 2 години

Taka e ! Рано или късно ще имаме читав президент и министър председател които не са шапкари .

300

Анонимен

преди 2 години

Всички от БКП/ БСП са честни хора! Никога не са ПРИВАТИЗИРАЛИ НА БЕЗЦЕНИЦА! НИКОГА И НИКОЙ!Пловдивски панаир, ТЕХНОИМПЕКС,СОДИ ДЕВНЯ,ВСИЧКИ ХОТЕЛИ ПО МОРЕТО И ПЛАНИНИ те са закупени от РАБОТНИЦИТЕ И ПЕНСИОНЕРИ защото БКП ОБИЧА НАРОДА И ОПЛАКВАТ БЕДНИЯ НАРОД

299

Анонимен

преди 2 години

Рано или късно ще имаме истински президент, а не такъв които обслужва олигархи и шпиони.

298

Нали така

преди 2 години

Новината била създадена от гербаджиите ха-ха-ха. Ако си бяха седнали нормално и да си хортуват може би, ама си оставят телефоните на далече, пишат си бележки ит.н. е това пак ли някой го изфабрикува, или е виновна камерата ? То някой да е чул комунист да отстрани друг другар някога ? Няма и да чуете, те винаги са най-хрисимите и неподкупни, а другите са лошите. Истига с този Борисов за всичко, ние да не сме ***.

297

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ-ерските крадци явно имат много фенове тук............ами да, крадливо племе са голяма част от българите, за нещастие!!!

296

Анонимен

преди 2 години

Главния прокурор-каскета толерира мафията и Делян Пеевски...........дебелата ***........да се махат и двамата!!!

295

????

преди 2 години

Аз защо нямам кюлчета злато и банкноти евро в нощното шкафче??Защото работя чесно ............не съм крадлив ГЕРБ-аджия..........затова!!!Добро утро, селяни прости!!!

294

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ е най-крадливата и най-вредната партия за България..............заедно с ДПС , СДС и хората на Костов..............надявам се скоро крадците да са в затвора, там, където им е мястото!!!

293

Анонимен

преди 2 години

Успех на президента Радев и служебното правителство..................80 % от БГ - народ е с вас и иска да се преборите с мафията и олигархията!!

292

Анонимен

преди 2 години

Прав е президента.................100 %!!!!Бойко да каже за златото и евраците в нощните шкафчета!!И каскета да се маха.............не става за главен прокурор!!!

291

Абе

преди 2 години

тоя разединител с останали още няколок месеца пандат... много насериозно се взема. Дори и с купентия вот, който гласи, втори мандат няма да види. Голяма злоба у него, голямо чудо. Ама те е казал народът- Дай на простака малко власт и му гледай сеира. Пример- разединителят на нацията.

290

Чоко

преди 2 години

Това означава , Прокуратурата да се занимава с Радев и ченгеджийското му обкръжение

289

Радев няма изход!

преди 2 години

Всеки, който очаква, че Фигуранта първо ще бъде съден като руски шпионин се лъже. Първо ще бъде съден за организирания от него комунистически метеж, предвождащ селските апаши та комунизма, а после за останалите му престъпления. Разплатата наближава, нека само догодина крепостните да започнат битката при Армагедон...

288

човек

преди 2 години

Дано...да падне окончателно тази система на неграмотни клептократи, калинки и убийци .........

287

Анонимен

преди 2 години

Я стига ни занимавате с тоя радев. Я пишете за тези в сянка: Гоце, Доган, Костов и другите над тях. Румбата е пешка.

286

Анонимен

преди 2 години

Някой знае ли защо вече пет години Президента, семейството му и сътрудниците му са подложени на атаки?