325

Анонимен

преди 2 години

Радев е узурпатор.С действията си подменя вота на суверена и вилнее из всички институции като прави чистка типично по болшевишки.Не това е ролята на временното правителство,но това е целта на слугата на Решетников.Така печели единствено омразата на суверена-типчно за БСП=БКП=ДС.

324

Анонимен

преди 2 години

Ех Фърчилков, рано или късно ще бъдеш съден за шпионаж в полза на чужда държава и държавна измяна, това е на-голямото падение чер вей такъв.

323

Зозо

преди 2 години

А Рундю какво ще каже за неговия запис, с който замиташе следите си от далаверите му във ВВС? Есента като вече не е пРезидент Гешев го чака с големите шамари :))))))))))

322

Анонимен

преди 2 години

Ми,как така,Радев и комунистите винаги чисти,като сутришна роса? Най голямата мафия е червената.Помним кражбата на банките,финансовите пирамиди,показните убийства за надмощие,контрабандата,наркоканалите,червените олигарси и накрая пенсионерската шапкарска хунта на Радев! Това с Узунов и спецов са малка бръмка от глобалтият обир на България и народа!

321

ЗАПОМНЕТЕ:

преди 2 години

КОГАТО БКП/БСП И ФИГУРАНТА ОВЛАДЕЯТ, ПРОКУРАТУРАТА И СЪДА----НАСТЪПВА ПЪЛНА ДИКТАТУРА!!!!.....ТОВА Е НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕНО --КОМУНИСТИТЕ , НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ В УСЛОВИЯТА НА СВОБОДНАТА ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА!!!---БЕЗ ДИКТАТУРА , ТЕ ЗАГИВАТ!

320

4epa

преди 2 години

РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ИМА И ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!!!!!!!!!

319

ПРАВИЛНО РАДЕВ...

преди 2 години

...СЕГАШНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ , СА НАПЪЛНО ИЗМИСЛЕНИ И ПРИГОДЕНИ ....ЗА ДА ТИ СЛУЖАТ ЗА ОВЛАДЯВАНЕ НА ВЛАСТТА!......НАЛИ , ТАКА????!

318

До 364

преди 2 години

До шкафчето нямаше човек. Докато Узунов лично носи трите телефона на 5 метра. Разменят си листчета като Неми. След това Узунов отива и разговаря по тел.на 5 метра. Връща се и дава нова бележка. Явно тогава казва, че племенницата на Петков е назначена в митница Пловдив или нещо друга като търговия с влияние се случва. Записали са ги и със звук. До дни ще пуснат и записа със звук. Тогава фатмакуус ще стане препаратос и евракис дисвидакис. Корумпираните са при Радев. Хората не падат трева.

317

teo

преди 2 години

Вярно е, че ще има прокуратура която ще разследва и най-големия престъпник на България, като сегашния президент рУмен рАдев, който не веднъж наруши Конституцията на България и с вдигнат юмрук призовава за граждански размирици, вместо да обединява държавата и още куп проруски нарушения ! Българино ????

316

До 398

преди 2 години

На 11 юли ще видиш колко сме. Ще ви изметем.

315

светъл пример

преди 2 години

Да последва веднага примера на буц.Да купи от американците още 20 самолета за 3020 -та година,но да плати веднага.Ни магнитски,ни лисицки ще го засегне и ще си праи кот си иска.

314

Анонимен

преди 2 години

Не искам да ми развяват юмрук.Предпочитам да ми казват пей ка ***,гулю глю,мисирка и прочие конграчулейшън.Някак си по интелектуално е...

313

всезнайко

преди 2 години

рано или късно няма да си президент и ще се намери прокурор да те подгони за далаверите и простотиите ти...

312

КРАДЛИВ ФАТМАК!

преди 2 години

Радев срина достойнството на българските военни! Подъл, арогантен, страхлив и безпринципен човек!

311

Анонимен

преди 2 години

Ха дано, да вкара червената шайка в пандиза.

310

Незнайко

преди 2 години

***, а не е ли укоримо едно фатмашко недоразумение да се опълчва с юмрук на площада, когато прокуратурата е хванала в крачка съветниците му манипулирани съдебни решения.

309

Чудо невиждано

преди 2 години

Първи сме по свобода на слово.Афера критикува Радев,а ПИК хвали Нинова?!

308

Анонимен

преди 2 години

Имам надежда, че рано или късно България ще има прокуратура, която да се занимае с истинските престъпления и грабежи." Рано няма да бъде. Много отдавна е вече невъзвратимо късно. Закъснял си много, товарищ генерал.

307

Праведен

преди 2 години

До АнонименСамо ти ставаш, не щастник !

306

Закононарушителите

преди 2 години

Разединителят, Божков и другите олигарси имат обща главна цел, за която работят синхронно - да свалят Гешев, който е събрал достатъчно доказателства за престъпленията им и ги чака - единият, да му свърши мандата, другият, да го екстрадират от Дубай! През Април не можаха да излъжат достатъчно народа! Ще успеят ли през Юли? Аз викам да не успеят!Свалянето на Борисов и ГЕРБ е само средство да се докопат до Гешев и да изтрият доказателствата за престъпленията си! Това е залогът от тези избори!