38

Не пипайте

преди 3 месеца

Децата. Те и без това не боледуват тежко. Но за сметка на това ваксините са неясни, неизпитани и на нов принцип.

37

родител

преди 3 месеца

НЕ съм съгласен.

36

АнонимеН

преди 3 месеца

РОДИТЕЛИТЕ ИЛИ НАСТОЙНИЦИТЕ ЩЕ ПОДПИСВАТ ДЕКЛАРАЦИЯ, ЧЕ АКО НЕПЪЛНОЛЕТНИЯ СЕ ГЪТНЕ НЯМА ДА ТЪРСЯТ НИКАКВА ФИНАНСОВА ОТГОВОРНОСТ ОТ ДЪРЖАВАТА ! СЛЕД ПОДПИСВАНЕ НА ДЕКЛАРАЦИЯТА НЯМАТЕ ПРАВО ДА СЪДИТЕ НИКОГО !

35

Анонимен

преди 3 месеца

А декапитацията на доктори и политици кога!?

34

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 26А ако беше дете на антиваксър, нямаше да доживееш до тази възраст

33

Доктор Сър Пичук

преди 3 месеца

Аз съм жертвоготовен и съм готов да се прежаля и да ваксинирам учителките на децата с кожената ваксина както и инспекторки от МОН - но деца под 18 твърдо не...

32

Анонимен

преди 3 месеца

Омръзнахте ми с дивотиите си. Лека и дръпнете по една чертичка, че да ви дойдат нови идеи.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Айде цялата Мара втасала да започваме с децата щото росковите групи не са ваксинирани или щот изтича срока на ваксините

30

АнонимеН

преди 3 месеца

НАД 10 ГОДИНИ БОРИСОВ ИЗТОЧВА И РАЗОРЯВА БЪЛГАРИЯ ОТ КОЕТО МЛАДИТЕ НЕ СМЕЯТ ДА ИМАТ ДЕЦА ЩОТО НЕ ЗНАЯТ ДАЛИ ЩЕ МОГАТ ДА ГИ ИЗДЪРЖАТ! ВИЗИРАМ БЯЛАТА РАСА! 10 ГОДИНИ ГЕРБ ДОВЕДЕ И ГО ПОЛУДЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО ОСОБЕНО МЛАДЕЖТА! ОТ 50 НА ПАРАДА 2011 ОТИДОХМЕ НА 5 ХИЛЯДИ В ДЪЖД НА МАНИФЕСТАЦИЯТА 2021 ДОКАРАНИ ДО ЛУДОСТ ОТ БОРИСОВ!! И ТОВА ЯВНО НЕ СТИГА А СЕГА ЩЕ НАБОДАТ ДЕЦАТА ТА НИЩО ДА НЕ ОСТАНЕ ОТ БЯЛАТА РАСА В БЪЛГАРИЯ ЩОТО ДРУГИТЕ РАСИ СА ХИТРИ И КАЗАХА, ЧЕ НЯМА ДА СЕ БОДАТ В БЪЛГАРИЯ!

29

Анонимен

преди 3 месеца

До Коронавирус Боже - ти пишеш на себе си!

28

Пепи

преди 3 месеца

Долу ръцете от децата ениччари мръссни! Преди месец и половина се ваксинирах с Пфайзер първа игла и 20 дни по късно отключих диабет !! Дали е от ваксината или не само Господ знае, но вече съм на хапчета! Само не пипайте децата и без това са ни малко! Ваксинирайге ромските деца, те са в изобилие, ама няма да ви дадат!

27

Ник

преди 3 месеца

то те в училищата и полеви ваксинариуми скоро ще им организират, за да си стигнат планираните бройки. после отидете да се оплачите на арменския поп, като ви го върнат детето от училище набодено без да сте подписали или сте подписали уж контролно, а било съгласие. единственото, което може да се направи е да се обучат децата и тренират да нападат смъртоносните точки на противника и да им се обясни, че като малолетни, могат да се защитят безвъзмездно при този опит за убийство, който им организират.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Последното изречение реално е: "Гаранция за безопасност на ваксината НЯМА от производители, педиатри и медици, така че НЕ се спазВа принципът да не се вреди, отклонения се случват, но те НЕ са малко, а освен това процесът НЕ се следи". Вече не ми се коментира. Гнус ме е от платени лекари, предатели.

25

Зaпознат

преди 3 месеца

Кога ги почваме, далече ръцете от децата, дано да няма промити да си бодат децата

24

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 33 Съветвай баба си, червей.

23

Анонимен

преди 3 месеца

До Коронавирус Ми осигури си ги де. Като ти чета глупостите, най - вероятно са от психиатрията :)))).Добър случай за изучаване си в медицинския :))))

22

Анонимен

преди 3 месеца

Всеки и малък и голям трябва да носи белека на звяра, ако иска да може да живее "свободно".

21

Анонимен

преди 3 месеца

Ако риемате Луцифер за ваш пастир се ваксинирайте.

20

дядо стефан

преди 3 месеца

тъкмо ще се отървем от малките гаменчега пред блока

19

Анонимен

преди 3 месеца

Слава богу, че не съм дете още повече ете на някоя кукувица ваксър дето е готова да си ваксинира детето за да покаже колко е модерна и тренди в социалните мрежи.