35

Анонимен

преди 2 години

Демек симптоми на летен вирус. Много изменчиви тия шамове спрямо сезона, наесен пак ли ше е грипоподобен??

34

Анонимен

преди 2 години

ПСР трябва да ги направят по 10 лв. Така повече хора ще се тестват. За хрема и главоболие ли искате експериментални продукти да си слагаме?

33

баба Гица

преди 2 години

Кат бехме млади на хремата й викахме настинка.

32

Анонимен

преди 2 години

Нивото на статията е трагично.

31

Анонимен

преди 2 години

Аз да попитам... Възпалени хемороиди дали са симптом на Ковид?? За един приятел питам де.

30

Янко

преди 2 години

За англичаните , делта... за българите , море Всички симптоми тук се лекуват с газ мас и ракия

29

Анонимен

преди 2 години

Леле ако при всяко главоболие и *** се тестваме, трябва да започнем работа на две места, та да пълним гушите на лабораториите!А трета доза и след нея две бързи от ваксината да спрем хремата трябва ли?

28

Анонимен

преди 2 години

Баси майката в България 17 хиляди умряха за година от лека настинка.. Много хиляви тия Българи бе!

27

x

преди 2 години

Ланча Делта Интеграле беше легендарен автомобил.

26

Анонимен

преди 2 години

Еми нормално, те коронавирусите причиняват по принцип настинка.

25

Анонимен

преди 2 години

вие в тая редакция няма ли фа се спрете с тези психоатаки на населението. А симптомите на грип какви са....

24

Анонимен

преди 2 години

Дам и сърбеж в десната част на мидата на лявото ухо.Ай сиктир простотии вече и експерименти с хората.Защо по дяволите надупчухте всички с тия *** ваксини,има възрастни и хронично болни, които уж са изложени на опасност,ама се оказва,че и за тях са опасни,това не е мисъл за човечеството,а психически тормоз заради среднотежък грип. Някой си напълни яко джоба от всичко. Вече май и хората не вярват, а май и тъпите парцали- маски спряха да мъкнат.тоя щам сега е началото на поредната есенна вълна ли?

23

Анонимен

преди 2 години

При таз висока заразност на индийската делта що разрешиха смрадпарада в събота ве?

22

Не!

преди 2 години

Имам ерекция, мисля да се карантинирам, а после тройно ваксинирам!

21

бай Тъпчо

преди 2 години

Днеска бях при джипката да ми изписва лекарствата бе и тя вика -Трябва да са подпишеш дали даваш органи като пукнеш де... Ами...викам-Мога да дам черния дроб на бажанака, та да си жули още повече ракия а пък оная ми работа пиши на балдъзата.Докторката *** гледа и вика-Ами на нея пък за какво и е? Ами...викам-Да са пукне от яд като види какво е изтървала, кога не ми даде... Ама виж сега докторке-питай и тях какво дават, щото за там ред няма-не са знай кой какво и на кого...

20

Анонимен

преди 2 години

А чебурашниците де ги болят периодично задните части, и те ли ковид индийска делта с изкашляне или факултетска делта де са приспивали нощеска.

19

Анонимен

преди 2 години

Пърхота или гъбички между пръстите на краката или сербеж в областта на корема са симптом на най-новия щам на COVID!! А именно Covid 21 Ultimate Pro + !! Супеер заразен, предава се ако заразен те погледне или ако те посочи с пръст ( с който си е чесал главата, краката или корема) Господ да ни е на помощ!!

18

Оле, оле, олеле

преди 2 години

След снощния разговор с анестезиолог-реаниматолог за смъртността от коронавируса в тяхната клиника и още няколко, за които той има по-точна информация, екстраполирах данните за цялата страна и да видиш ти каква изненада (спойлер - хич не беше изненада) - възможният максимален общ брой на починалите е няколко пъти по-малък от поръчковата стъкмистика на властите, както дочуваме и от къде ли не по света. Вие сами умувайте кому и защо са изгодни масовата истерия и експериментите с ваксините.

17

Джендю

преди 2 години

.... И дупето засърбява доста след хремата, та няма начесване... Обичам Короната!!!

16

Анонимен

преди 2 години

"""""" Главоболие и хрема са част от симптомите на варианта "Делта" на COVID-19""""" """ - - - Бре, че туй са симтомите на обикновен грип, бе! -))))