59

Не!

преди 6 месеца

"Хората може да си помислят, че току-що са получили някакъв вид сезонна настинка и все още излизат на партита и могат да разпространят вируса на около още шест души."Хайдеееее.... Англия в локдаун заради настинка... Евала, ашколсун!

58

Анонимен

преди 6 месеца

Новото нормално е, че Коко 19 ще си бъде непрекъснато с нас, както хремата, настинката, диарията, грипчето. Така че ще излизам по партита, ще се заразявам от други без да ми пука, ще заразявам други без да ми пука, няма да ходя по тестове без да ми пука, дори и баба и дядо няма да пазя, защото вече и на тях те им пука. Психясали лекарски разпореждания да стоя затворен до края на живота си, защото някъде и по някое време можело да стане нещо, вече са абсурдни.

57

Анонимен

преди 6 месеца

Болки в косата и сърбеж в ноктите - и те са симптом. За виетнамска настинка и японска кихавица. Да ви и...

56

Анонимен

преди 6 месеца

Главоболие и хрема - съпътстват почти всяко респираторно заболяване. Колкото повече глупости пишете, толкова повече хората разбират истината - пландемията е човешко дело с цел световна химизация на населението за целите на медифармамафията и политическия елит.

55

темата на нова

преди 6 месеца

до 1 година температура да дигнеш ковид те пишат краи на всички други заболявания

54

Анонимен

преди 6 месеца

Главоболие и хрема, които се ,,лекуват,, с дървен костюм.Ама,че и ,,грипче,,.

53

Анонимен

преди 6 месеца

Обикновенно грипче. Нищо ново

52

шеф готвач

преди 6 месеца

Подготвят стадото . В западната *** ги опекоха. Сега гледат и такива жилави като българите да опраскат. Целта е всичко под ножа *** нещо не им се получава и за това са гърчовете.

51

Анонимен

преди 7 месеца

Србеж зад дясното ухо не е ли симптом ?

50

Анонимен

преди 7 месеца

Значи това е щамът с който наесен към Ноември ще има Четвърта вълна.И не слагането на минуси няма да помогне, защото щамът не се интересува от това.Мислех те, че всичко е приключило? Ами не е.

49

Анонимен

преди 7 месеца

Така ли? Главоболие и хрема ли са симптомите? Ми че аз много делта варианти съм изкарал тогава пък странно още съм жив?! Промиването на мозъци вече не работи. На никой не му пука.

48

Анонимен

преди 7 месеца

Щамовете паадат, паадат от небето...

47

Анонимен

преди 7 месеца

Значи Ковид делтата вече се олабил,Демек, вечик е обикновена настинкаДобре че не се ваксинирах хихихахахохихи.

46

ама те

преди 7 месеца

Вече за големи балами ни взеха. Като чета коментарите и се смея от сърце, виждам че българинът си е доста интелигентен, въпреки всичко около нас.

45

Анонимен

преди 7 месеца

Относно ваксините, този коронов протеин се оказва да е токсин, лабороторни изпитания с него инжектирани на животни предизвиквали същите нежелани реакции за които се чува и пише. Други експерти смятат че е било грешка да се избере точно този протеин да се тренира имунната система на човека, без предварителното му изследване, може би от много бързане за решение на пандемията.

44

Официално съобщение

преди 7 месеца

Гледам още не знаете масово... Сигурно не са ви казали от ТВ. "АСИМПТОМАТИЧНИ" разпространители на вируса няма! Не съществуват, никога не е имало, и не е възможно да има. Това е една от особено ВОНЯЩИТЕ части на ковиприказката. НЯМА бе братя, година и половина мина, айде разберете поне най-елементарните и основни неща. Не чакайте доктор Бацилова да ви излъже нещо за да си продаде стоката.

43

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 42 Какво говориш бе брат... Не разбра ли за година и половина, че PCR не е тест? А какво общо има кой се "вацинирал" по телевизията с каквото и да е? Ако Майкъл Джексън излезе от гроба и се набоде по ТВ, това дали ще повлияе на решението на дори един нормален и интелигентен човек на планетата? А честно казано, само видеото с невероятно и оскърбително фалшивата вакса на Нетаняху би трябвало да е достатъчно да откаже всеки от експерименталните препарати.

42

Анонимен

преди 7 месеца

Днес си позволих да се изпърдя мощно. Явно е, че симптом. Притеснявам се, ще отида да си направя 2 до 5 пср и 6-7 бързи теста. Ще си сложа от всичките ваксини по 3 броя за всеки случай.

41

Анонимен

преди 7 месеца

Главоболие и хрема (заедно), или като симптоми за различни състояния (но проявяващи се в едно и също време) може да говорят за стотици заболявания / неразположения. Умните англичани просто претоплят супата, а тя е да се натърти в подсъзнанието идеята, че "какъвто и симптом да се яви, то най-вероятно е ковид". Не се поддавайте на тази политическата игра. Не се поддавайте и на ваксиналния терор, но мислете добре.Да не се окаже, че именно ваксината е троянски кон, който цели да наложи тоталитаризма

40

Анонимен

преди 7 месеца

Ако ПСР беше 5 лв много хора като да се тестват и да заразяваме по-малко хора. Ако правителството не променяше епидемичните мерки през 1 ден повече хора щяха да му вярват и да ги спазват. Ако министрите и депутатите се бяха ваксинирали по ТВ повече хора щяха да вярват на ваксините. Ако...ако...ако