43

Тази среща е майтап

преди 2 години

Има само един проблем. Ще се изгуби ли Байдън или ще стигне навреме за срещата :)

42

баба мара

преди 2 години

нищо няма да излезе от срещата защото срещу гн путин няма никои това е протоколнасреща която нищо не означава с тази деменция не може да се разговаря камо ли да исе вярва

41

Анонимен

преди 2 години

Напрежението ще падне едва след като Русия си прибере башибозука от Крим и Донбас, върне заграбените територии на Украйна и заплати 1 трилион долара компенсации за нанесените щети и извършените убийства в Украйна.

40

Искаш ли тъжния виц?

преди 2 години

Тъжния виц е само с две изречения:Питай една жена или момиче: Колко струва да убиеш любов?И ако отговора е : "Нищо не струва." - Бягай далеч от такава жена, защото не е жена!

39

Демократ

преди 2 години

САЩ са най-великата страна, но СССР е пpocт и 30 години ние може да разбере, че е рухнал за да си ходи и да не пречи на САЩ да се развива.

38

Анонимен

преди 2 години

До До А.Х. И какво?Едните не ти пречат,а другите ти пречат ли?Тия пият кръв от цялата планета,пък въобще не ми пука за територията на какъв съюз го правят.Всеки,който ги подкрепя е същият ***,като тях.

37

Питайте местните

преди 2 години

Заради "събитието" са ги принудили да си разкарат автомобилите от район с много голям радиус около вилата и старателно са заварили капаците на уличната канализация. А иначе усърдната женевска полиция не прави нищо, за да отърве местните и туристите от джебчиите-мароканци около езерото. Както винаги за патрициите - едно ниво на обслужване, за плебеите - друго. Ако изобщо го има.

36

До А.Х.

преди 2 години

Да, и Русия , и САЩ са империи, но от различен тип!САЩ налагат модели си на развитие в целия свят, за разлика от Русия!Освен това САЩ искат доминация в целия свят, докато Русия иска да запази влиянието си само в територията на бившия СССР!!

35

До Анонимен 29

преди 2 години

Сергей Лавров е най-големият съвременен дипломат...............дипломатите в САЩ и другите западни държави могат само да се учат от него!!!

34

Мда

преди 2 години

САЩ нямат шанс за оцеляване без мир с Русия.Китай им диша във врата и до 2030г ще ги подмине по всички показатели.Всъщност по повечето вече ги е подминал,Америка се крепи само на световния банков контрол и военната сила.Впрочем и двете са вече под въпрос.

33

А.Х.

преди 2 години

Дано всички американци и руснаци да пукнат,заедно с Путин и Байдън.Чак тогава ще си живеем нормално.Империалистките интерси на тия пречат на развитието на цялата планета.

32

za Russia

преди 2 години

Русия е велика сила и винаги ще бъде велика сила!Кога ще го разбере стария Джо - Демецията?Или вече Алцхаймера го е превзел напълно?

31

яя

преди 2 години

Тоз пък Байдънясалия къде е тръгнал да се среща с "неизвестни"? Друго си е ФигуРадко да ти изчатка едно критикъл положение на срещата.

30

Анонимен

преди 2 години

Алцхаймер е болест при която краткосрочната памет я няма.хората са объркани.дезориентирани и оглупели..какви преговори с човек болен от тази болест.та такива хора са с ТЕЛК с 90% инвалидност с чужда помощ защото са опасни за себе си и околните.

29

Анонимен

преди 2 години

Русия е единствената страна която е свободна от западното влияние. Нито една друга - Китай, Индия... която и да е страна не е свободна от запада.

28

Христо Христов

преди 2 години

До 27"Чуваш ли се какви глупости плещиш само?" - пич, *** при джи'пито и му кажи, че имаш дънинг крюгер.

27

Анонимен

преди 2 години

САЩ искат да изтъргувата бившите СССР - Прибалтийските, Украйна, Казахстан и т.н. на Русия да не се бъркат ако Русия си ги вземе отново, в замяна искат Русия да запее дружно с тях песегна за климатичните промени и спасяването на Планетата. Но Русия няма интерес от това, и не и е необходимо да прави нов СССР, Русия така е по-силна. САЩ да си взимат Украйна, Русия си взе Крим, ще си вземе и Донбас, останалото на САЩ със здраве.

26

Христо Христов

преди 2 години

Никакъв спад на тапрежението няма да има.Разпадащото се нато има нужда от враг, стах и напрежение за отклоняване на вниманието и оправдаване на бъдещите репресии.

25

.

преди 2 години

Резултатът ще е още една крачка напред към унищожението, но по-напред към възцаряването на антихриста!

24

Анонимен

преди 2 години

Лавров: Ние не можем да имаме отношения с Евросъюза, което е основано на искането Русия да промени поведението си. Това е манталитет който не може да бъде променен.