83

Яница

преди 2 години

Срещата на Г 7, и эатвърждаването на страгическата блиэост между Великобритания и САЩ и срещата на НАТО целият да покажат състояние на сила, което е "желано", но е недостижимо и част от миналото!!! Силният раэбира единствено от сила, голямата игра тепърва эапочва!!! Русия постигна технологичното превъэходство на ниво въоръжение и стратегически оръжия, а това наруши не само баланса на стария ред, но е и част от факторите, които водят до эакономерня КРАЙ на идеята эа американски световен ред!!!

82

едно на нула

преди 2 години

1:0 за Путин!

81

Анонимен

преди 2 години

Срещата в Рейкявик между Рейгън и Горбачов беше началото на края на СССР-ре. Да видим утре!

80

Анонимен

преди 2 години

В тази статия няма нищо вярно!

79

Анонимен

преди 2 години

До Да бе!Да не забравяме, че когато в Русия премахват крепостното право, САЩ са все още робовладелска държава, а богатствата в Европа тогава не са от космически открития и технологични иновации, не - те са влачени от колониите по цял свят, придружени с робски труд и търговия с хора. Да не забравяме тези прекрасни основи на западната демокрация.

78

хахахах

преди 2 години

Диалогът ще бъде весел. От едната страна старата лисица, а от другата горкия склеротик. Интересно с какво ще го наблъскат, за да остане адекватен поне 5 минути в началото на срещата?

77

Да бе!

преди 2 години

Никога не може да има мир и разбирателство между Примитивна Рус и Космическа Америка. Крепостните до една година ще банкрутират и ще нападнат с ядрени оръжия Америка, а това ще бъде причина за изчезване на *** от картата на света. Тогава клакьорите на мужиците ще трябва да се укриват в Делтата на Амазония, ако искат да избегнат ударите на закона.

76

Анонимен

преди 2 години

Сякаш нещо зависи от тях. Решава групата, която е назначила и двамата.

75

Waffen SS

преди 2 години

С Байдън ,тази кукла на конци на Дълбоката държава ,трудно може да се води разумен диалог.От него нищо не зависи

74

Анонимен

преди 2 години

Какъв руски цинизъм-,,ордьовърът за човешките права,,Срам

73

Анонимен

преди 2 години

Байдън е новобранец, трябва да му се набие канчето и да получи инструкции.

72

Анонимен

преди 2 години

сащ са най-крадливата, най-лъжлива и най-гнусна нация на земята, и идва времетокогато ще трябва да се оправят сметките, то винаги идва.

71

Анонимен

преди 2 години

*** си измий лaйняния ***, после ще те пуснем да търсиш отговорност на Китай.

70

ББ

преди 2 години

До Анонименнахалство е вашето,САЩ са най-развитата технологично и военно Държава,децата ви висят за визи,децата на американците умират за да може вие да живеете в Свободен и Справедлив Свят,кгб службите на путин...издишате от към аргументи...руснаците не живеят свободно и богато...и китайците също...заради политиците им които ги ограбват,скоро и ЕС финансиращ мафиоти и престъпници и проекти на путин!

69

Анонимен

преди 2 години

Дали ще падне напрежението и какви ще са резултатите от тази среща? Няма да иманякаква особена промяна, светът ще продължава да съществува на ръба на войната, по-точно войната ще се води на невидимия фронт и от време на време ще има избухвания на пламъци тук и там, но ще бъдат потушавани и студената война ще продължава още дълго време, но постепенно така наречената западна цивилизация ще рухне, ако Русия или Китай не направят сериозна грешка от рода да дойде на власт cеляндур от типа Горбачев.

68

ББ

преди 2 години

До Анонименхаха...за това са виновни китайските "държавници"продаващи Народа си...както и путин,капитала търси печалба...вие лъжета народите си с "инвестиции"..с кока-кола...китаците си помислиха,че ще срутят света ни с ...вируса,извършиха невиждано,чудовищно престъпление срещу Човечеството...въпрос на време е да им потърсим отговорност и компенсации...Политическата класа ни...убива ни...и не се страхувам....милиарди сме...Кой и Защо ни убива през вируса?Защо водата и въздуха ни е замърсен?

67

Анонимен

преди 2 години

Бай Дън го нарече убиец другарят Путин,та може да му сервират малко нов човек.....

66

ББ

преди 2 години

До Анонименм...да тъмп като "президент",позволи на китай...платено разбира се,убийствата през вируса създаден изкуствено в китай обслужващ путин,лицемерните ЕС зависими политици...удобно мълчат..та вие умирате...и плащат през животите ви...през труда ви...властта си,модерен фашизъм...убиващ милиарди...нечовешки,за да могат десетина престъпници да имат "власт"...имат ли?до кога?а тръмп бе финансиран от русия и мафията за атентата над Конгреса на САЩ!!!...през Дойче банк!!!!позор!!!

65

Анонимен

преди 2 години

Затова те изнасяха американски капитали и инвестираха в страни с ниска стойност на работната ръка, като Китай. Което доведе до намаляване на промишленото производство в самите сащ. Съответно цели сектори на американската промишленост поради липса на инвестиции постепенно западнаха. Което изобщо не им пречи да фалшифицират официалните статистики, важното е че има овце, които вярват, тука има доста такива българска порода, пишат както говорят, а вонята си я дишат сами. Ха-ха-ха!

64

Анонимен

преди 2 години

Демократическата партия, която в момента е на власт чрез Байдън представлява финансовата олигархия и цифровиците - дигиталните гиганти като гугъл, майкрософт,фейсбук и т.н. А републиканската партия на Тръмп представлява промишления капитал,Тръмп се опитваше да върне работните места в индустрията, които изтекоха от сащ към Китай и други страни по времето на предходното управление на демократите. На финансовата олигархия е безразлично къде да инвестира, важна е печалбата. Затова ...