12

Анонимен

преди 2 години

Плаках, като гледах репортажа . Да виждаш обичта и безрезервната вяра в очите на собственото ти дете и да .... Не мога , никога няма да си обясня подобни постъпки.

11

Анонимен

преди 2 години

Този е психично болен! Няма друго обяснение! Какво има дс протестирст срещу домашното насилие?!? Да протесторят срещу това, че никой не е видял колко е лид този и че не е прибран в съответното заведение овреме!

10

Анонимен

преди 2 години

Отново се пропагандира мъжемразие.Или нямам право на мнение?

9

Гурбетчия

преди 2 години

Няма такава порода ни между хората,ни сред животните. Това е чудовище, няма никакво извинение затова да убиеш собствените си деца, да ги сложиш в чувал за ***, после в спортна чанта, да им сложиш котва и да ги изхвърлиш в морето. Даже във филмите на ужасите няма такъв сценарий. Да почиват в мир милите ангелчета.

8

Анонимен

преди 2 години

То затова повечето жени в Испания са на левия бряг,отвратени от мъжете..

7

Анонимен

преди 2 години

Ужасно е. Намерете виновните за тази трагедия с този човек и ги осъдете строго.

6

Мюсюлманин

преди 2 години

При християните е така. Не ги интересуват човешки болки и страдания.

5

Мона

преди 2 години

психопатът е имал право да упражнява правото си да прекарва време с децата си без присъствието на друг възрастен. ако го намерят, могат да го опандизят, иначе, ако е забегнал към южна америка, свободно ще продължи там да ръси семето си и да създава бъдещи жертви или психопати. преди да изчезне е изпразнил банковата си сметка.

4

Анонимен

преди 2 години

Горкият човек. Представете си до какво са го докарали майката и нейните родители. Да се осъдят престъпниците, които са причинили тази трагедия с този човек. Майката, родителите и всички убийци, които са причинили тази трагедия с този човек, да се вкарат в затвора доживот.

3

Анонимен

преди 2 години

Брей, тия намерили торба в океана за 2 дни, нашите две седмици цял самолет не могат да открият.

2

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2Веднага се сетих за случая от Сандански, по испанската логика трябва да протестираме срещу домашното насилие на майките и жените.

1

Анонимен

преди 2 години

Човекът е бил психически малтретиран от майката на децата. Само психически болен човек може да убие децата си. Невинен е поради невменяемост. Да се прати да се лекува в психиатрия. Кой нормален човек ще извърши това? Голяма трагедия и не злоупотребявайте с трагедията на човека. Те са го довели да извърши това. Човекът има нужда от лечение, не от затвор.