27

Иванчо

преди 2 години

Руснаците масово продават имотите си в Несебър. Лошо се държаха там с тях. Сега плачат местните, защото чехи и поляци не харчат парите си за *** по сергиите.

26

Иванчо

преди 2 години

В Несебър продължават да застрояват всяко празно място. Но за гаражи към сградите да не говорим! Колите- навън, който свари, след това-скандали и разправии. Абе, мъка! Модерен курорт?

25

руска колония

преди 2 години

Мирише на водка!

24

русия-месия

преди 2 години

- Дружба навеки!

23

старата песен

преди 2 години

на нов глас! Връщаме се там - откъдето сме започнали...полякини,чехкини,рускини...- сладки спомени за цял живот!

22

Анонимен

преди 2 години

Щом опряхме до окъсаните ццъррвули от Полша значи туризма наистина я е закъсал здраво.

21

No Coment

преди 2 години

Ми те туристите като разбраха че при спор за парко-място се хвърля фера,започнаха да заобикалят покрай Дунав и Босфора.Не искат да паркирват на чужди места.Не е здравословно. ,,Особености на Българския Туризъм''.

20

Анонимен

преди 2 години

Пак започнаха с платените "заявки" за "добрите" руснаци. Абе, другаре, не разбрахте ли, знаем ви колко сте "добри". Като мине лятото без вас и като всичко си е по старому, ще лъсне истината, че и с вас и без вас все тая.

19

ее

преди 2 години

Възмутен съм, ми аз за какво да ходя ако не ме обуфкат 20 кинта за паркинг, 10 лева за цаца и 6.99 за бира то тва си е част от културното наследство на юнеско

18

Анонимен

преди 2 години

До същия - Да, това им е на всички хора на почивка - да си купят фалшивите бoклyци, дето им ги пробутват на 5 пъти по висока цена ... Затова са там ...

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16 - Ами остави си ги хората, да си живеят, така както на тях им е добре бе, планинджия загубен!

16

Анонимен

преди 2 години

tiho, da n chuiat chehite, poliacite, romancite. kolko broiki kuhni, klozeti i bani ima v nesebar, slanchev briag, sveti vlas?! i mrasnite vodi kade otivat?! na lunata ili na mars?! a?pozna.

15

Анонимен

преди 2 години

данък-кауза пердута ала месембрия____В несебър отдавна няма такова нещо като държава. там си живеят според законите на рибите, *** и мафията. Там всичко живо краде. Не 90%, не 99%. Става дума за 100% тези хора не признават закони. Несебър е Държава в Държавата.____Кой е виновен? Не знам, но и държавата май отдавна ги е изоставила.____Несебър е като една гранична зона и съвсем логично скоро глада ще направи това, което нито полиция нито държава успя.__

14

Boto

преди 2 години

До баба ЛенчеБабо Ленче а уведомяваха ли те кога има олио у магазина? Или на опашката за стоки от първа необходимост дето майка ми и баща ми се редуваха не ги обясняваха тея работи?Уведомиха ли те за 3-те фалита на държавата и че парите дето си събирала за пенсия са откраднати вече и сега ревеш, че демокрацията малко ти е дала?Уведомиха ли те, че ще вкарат в затвора интелигенцията и довчерашните престъпници ще решават съдбата на порядъчните хора?

13

баба Ленче

преди 2 години

По соца по това време ни осведомяваха редовно за сеитбата, резитбата, беритбата, оранта, стригането, доенето, строенето... Днес - пусия: седим и чакаме ходещи портфейли... Успех!

12

bbb

преди 2 години

При това студено време, какви туристи искате да има? Но да мрънкаме и хулим - сме винаги готови.

11

Анонимен

преди 2 години

В Несебър търговците са най-големите хиени. Вече не ходя там.

10

Анонимен

преди 2 години

А сл.бряг ще има ли синя зона ?

9

Анонимен

преди 2 години

bg turistite patrioti otivat v chujbina na turizam da gi obslujvat bg tiristicheski profesionalisti s europeiski turisticheski zaplati i europeisko turistichesko kachestvo. ;-)))

8

Хюго Бос

преди 2 години

Сиреч цръвули. Богатите туристи, които не се интересуват кое колко струва и Фаши има намаление. Не идват тук. Факт е, че ходят в скъпи държави с астрономически цени. Каквато държавата, такива и туристите за съжаление.