7

Радев за смях...

преди 2 години

Само в банановите републики в мирно време избират генерали за президенти и министър председатели.

6

помнещ

преди 2 години

до 7 Аз да те попитам тебе "бако" па даже и да си "кюсе" още.Ако знаеш какво значи това! А твоят "лщбимец" мутрата бивша комунистическа др Борисов.Нима Имаше "министри" за нещо? Нима лично ТОЙ Не се появяваше и "коментираше" неща които Изобщо Не му бяха работа? *** то не спираше с пиарите си бе човек! Някакви цифри говореше,от които и хабер си нямаше бившето борче! Това и Живков НЕ ГО ПРАВЕШЕ ПРЕЗ СОЦА БРЕ МОМЧЕ! Едва ли разбираш,до къде беше СТИГНАЛ С ПИАРИТЕ СИ др Борисов!?-:( Беше нищожен!-:(

5

Вуте пита

преди 2 години

Тоя Стефчо Янев нема ли си външен министър, че само с посланици се среща? А в Брюксел дали ако отиде някой ще го забележи?

4

Анонимен

преди 2 години

bravo, satrudnichestvo na kvartal nadejda, garmen, blok karmen i na faculteto ! ;)))

3

помнещ

преди 2 години

Браво господинПРЕМИЕР! -:) Невероятно е това което виждам! И то не заради друго,а защото Бившата МУТРА,Освен с "посланничкта" на САЩ,с друг НИЩО НЕ " ОБСЪЦДАШЕ" на всеслушаниед!!! Ще се радвам,ако бъдещ ДЕЙСТВАЩ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ! Не знам от къде те изрови Радев! Но ми харесваш! Не ме натоварваш ПО НИКАКЪВ НАЧИН! И най важното.Си ерудиран и зрял мъж! И никога с РЪЦЕ В ДЖОБОВЕТЕ! Ще вършипш работа! Убеден съм! И вярвай ми! ХАРЕСВАМ НОВИНИТЕ И ГИ ГЛЕДАМ.ОТКАКТО СТЕ УПРАВЛЯВАЩИ!!! -:)

2

Анонимен

преди 2 години

И какво може да каже или направи тоя мун....ьо-аватар, без да направи поредната пакост? Всяко гномче в служебното правителство опъва жили да се докара на Грипчо, ама то кражби, банки, язовири, касови апарати, правителствени болници, хазната - в Боковото чекмедже, леле - ужас! И какво стана? Пари в държавата има, и откъде са тия пари? Ами мунь...те си спестяват от закуската - да им имам "закуската4!

1

Е

преди 2 години

Как иначе, нали са все червени зад ници, народът даже поговорка е измислил за деветте баира и мага ретата !