12

анонимен

преди 2 години

толкова е страшно , че на открито и закрито отварят ваксинаджийници

11

Анонимен

преди 2 години

Излишен разход за данъкоплатеца!

10

Анонимен

преди 2 години

Те самите искат ваксина, елита на нацията ни я иска. Ама на запад се спазва строго низходящ ред по възраст. Ама какво ли разбирате вие! Живеете си в жалкия свят на конспирации и невежество.

9

Анонимен

преди 2 години

Много хубаво! Младите бг в чужбина още не могат да се вредят, че е по възраст. Таман като се прибират за ваканцията ще може и ваксина да получат в родината.

8

Анонимен

преди 2 години

Пуснете тия хладилни камиони за кренвирши да обикалят, получаваш боц и кренвирш, ще е голям успех.

7

прекрасно

преди 2 години

Много добра идея, но нека да бъдат с дизайн като в Италия. Архитекта и дизайнера Stefano Boeri е направил уникален дизайн за техните мобилни пунктове, чисто и удобно, не искам бели палатки, трябва да е приветливо и успокояващо. I'Italia rinasce con un fiore vaccinazione anti-Covid 19, трябва да видите колко хубави "павилиони".

6

Анонимен

преди 2 години

В Холандия има мобилни кабини за евтаназия... не че визирам нещо...

5

ясни са ми

преди 2 години

Фондация Благотворителност и милосърдие ще дари Мобилен ваксинационен кабинет на Столичната Регионална здравна инспекция... Ми фондацийката ще гушне парички. Нали тва е идеята? Парите на МВФ сега ги раздават, но трябва да им дадеш повод. Те не продават кабинета, а го даряват. Значи ще вземат кинти няколко пъти над пазарната стойност на мобилния кабинет и няма да им държат сметка. Води се дарение.

4

Бай Вълчо

преди 2 години

Само дроновете още не са се включили.... Не беше ли по лесно, да генномодифицират едни комари , които да ваксинират и да ни задължат да спим на отворени прозорци...

3

яко

преди 2 години

Белким пукнем в самолета. Пак ще измислят с кво да се оправдаят.

2

ох олекна ми

преди 2 години

Тъкмо се бях притеснил, че ама точно на летището няма! Ще ни пресрещат с иглата на входа.

1

Анонимен

преди 2 години

Чудесна инициатива!