7

Алтер

преди 2 години

Даде върне безплатното образование. Няма държава с 50% неграмотно население.

6

.

преди 2 години

Специалност Хидростроителство? Чувал съм за един любител-хидростроител от една етничекса партия, който взема дебела комисионна без да е завършил тази специалност. Та имам 2 въпроса: 1. Трабва ли да завърша тази специалност, за да практикувам като "хисдростроител"?; 2. Стипендията, която ще получа от ДПС сли е и търябва ли да съм българо-мохамеданин, за да кандидатествам?

5

Wallace Carothers

преди 2 години

Образователната ни система е литературно-бездарна. Учих химия преди 20 години и повечето от колегите ми бяха бездарни ксерокси. Затова се майтапих с шефа ми в БАН, че завършват литературна химия с развиването на теми и наблягане изтъкването на исторически моменти. Някои от тях сега са РhD и се оплакват от новопостъпилите студенти, но забравят какви те са били те. Помня, че една се махна от Софарма, защото ако се разболеели децата й, имало кой да й поеме упражненията със студенти.

4

Анонимен

преди 2 години

100 леав беше адекватна сума през 2003-а. Не, че няма да ги взема, но ако имам затруднения, с какво ще ми помогнат? Да живея 4 години като скот?

3

Анонимен

преди 2 години

До 5По цял свят финансово се подкрепят подобни професии понеже са важни но трудни, а на младежите им е по-приятно да учат изкуства, психологии, философии и т.н. предмети за които няма работа. Един инжинер може да се пригоди към много професии за разлика от някой от "творческите дисциплини".

2

Пернишки университет

преди 2 години

Няма ли и томбола с награда джипка, ако се запишете в някой забутан селски университет?

1

Анонимен

преди 2 години

Значи, ако искам да уча физика, завися от матурата по БЕЛ ... ffs.