28

филофоб

преди 2 години

До: номер 29 (англофоб) Светът не е така черно-бял, както ти се привижда.Светът има 50 нюанса сиво, и още толкова цветни.Англия няма да пропадне, това е сигурно.Това обаче не означава че е някакъв рай, в никакъв случай!Там всичко им е наопаки, не само лявото движение на колите.Е, и други държави имат ляво движение, като Япония например, но японците са ***.Както повечето азиатци. Само азиатци ядат сурова риба и прилепи.Ако гледаш на икономиката обаче, няма да пропаднат.

27

Англофоб

преди 2 години

Умряли са европейците да ходят в дъждовната смотана Англия. Там се тикат само пакистанци, българи и поляци. Най-якото е, че от сега нататък Англия ще е в изолация и ще върви само надолу икономически и политически. Англетата дадоха на тепсия на Германия и Франция пълен контрол над Европа - мечтата на Хитлер и Наполеон се сбъдна без един пушка да гръмне. Найс.

26

Анонимен

преди 2 години

Ето ве стигнахме ги европейците. Преди нас не ни пускаха в Англия а сега и европейците не ги пускат там :))))) Кой каза че няма да ги стигнем ? Скоро така ще стане и със стандарта на живот ;) Пък дали ние напред или те назад кво значение има ?Важното е да ги стигнем :)

25

Анонимен

преди 2 години

Каква бpитанска империя. Британската империя се разпадна още 50-те и 60-те години. Не без помоща на САЩ на които предпочитат да се кланят британските пудели вместо да са пълноправен член на ЕС

24

Анонимен

преди 2 години

7, англичаните са зaдници с остаряло имперско мислене, само искат да взимат и нищо да не дават, а ако всички изповядваха такава философия човечевството щеше да се саморазруши. Затова излязоха от ес. Добре че не всички са като тях.

23

Равнопосавеност

преди 2 години

Съюзници... Като са ни съюзници защо ни ни одрусаха над 2 милиарда за самолети с дизайн 73г. Защо не ни ги дадоха, като "лошите" руснаци на преференциални цени, като за съюзник? Защо ни накараха да си нарежем руските ракети - нали сме съюзници? Кой иска слаб съюзник? И нали щяхме да ги заменим с MLRS ама се оказа, че и тази система не е на цена по руски и си останахме с приказките. Сега очевидния план, е като изместят границата на НАТО до Беларус и Украйна ние тук да се окажем на пънгара.

22

Равнопосавеност

преди 2 години

Да построят паметник на тези, които са бомбардирали страната ни там където са убивали цивилни. Защо те не си сложат те паметник на незнайния пилот талибан в Ню Йорк до угарките от кулите близнаци та да покажат, колко са отворени и как мъртвите не са им врагове? Защото не са толкова ***, че да се правят, че дъжд вали когато ги препикават. Някъде назад в историята Българите са станали явно неграмотни и без достойнство щом позволяват това.

21

Равнопосавеност

преди 2 години

70% ми се виждат малко занижени. Дори тези, които целуват американски зад.ници когато съм ги питал какво не харесват на руснаците почват да мотолевят, че те били готини, ама правителството им. А не се усещат как се гаврят с тях. Да ти оставят пенсионерите да нямат парно и да са на хляб и кисело мляко, а през това време да ти говорят за щастливи *** и кокошки за да се подчертае, че свинете им живеят по-добре от БГ пенсионер работил цял живот за България.

20

До Уилям Лолъс

преди 2 години

Не само Шотландия, а и Ирландия! Също Каталуния няма да бъде вече копирана територия, а може и Баските да се позамислят в Испания и Франция... Принципно и в САЩ има доста испаноговорящи и чернокожи, които има върху какво да се замислят...

19

Да живее Британия

преди 2 години

Въпреки, че британия всячески подпомага османската империя и дори транспортира със своите военни кораби частите на Осман Паша съм склонен да приема до някъде, че ако не беше британия с некадърните си военни съветници може би Турция щеше да има шанс за победа. Разбира се не бива да се забравя как британските пилоти, а и американските такива смело са защитавали родината си над София бомбардирайки тежко въоръжените жени и деца укрили се в мазетата под свойте домове.

18

Анонимен

преди 2 години

Връщат ни част от ромите да си ги интегрираме...

17

Анонимен

преди 2 години

До 16. Прав си. Самотщ така пиши и просветлява. Много млади не си знаят историята.

16

Анонимен

преди 2 години

До3. Не си подготвен да мислиш по тази политика на Англия. Англичаните на острова си искат да са хем в Британската Империя хем и да дърпат от благините на ЕС. ДА но ЕС нежелае това. От друга страна и ЕС неможе да лапне цялата Британска Империя. Няма капацитета. И разделянето с договор бе най добрия вариянт.

15

До Уилиям Уолъс

преди 2 години

"Англия винаги ни е била враг" .... Много си заблуден и промит. Благодарение на огромния дипломатически натиск от страна на Великобритания България е обявила Независимост и това е било прието от Европа! Русия тотално се е опълчила на идеята! Британците са ни поощрили и са "обработили" лидерите на цяла Европа да застанат на страната на българите. Само с Австрия не са успели но там са първи братовчеди с Руския Император, така, че е обяснимо.

14

Анонимен

преди 2 години

Тази жена е възпитаник от социализма. Кариерата и е протече във външно и се изгради , като русофил да се кланя на Москва. Никога не е защитавала интересите на България по вънната политика. В консулските служби винаг назначаваха чиновници от бившия СССР. На много българи им смазаха живота, пречеха им, завиждаха им. Самите те бяха лакеите на Московската полиика. Запада го знаеше и и чиновниците м изпадаха в недоумение от омразата им срещу сънародниците си.

13

Анонимен

преди 2 години

Лъже ,че 70% подкрепят Русия. Тия проценти са нищожни. Само манифестират , че поткрепят Русия. Освен да е питала арменци, грузинци, беларусци, гагаузи, черкези, сириици, авганистанци. Има и такива в Българив. Та и китайци.

12

Lora

преди 2 години

До Анонимен 11Мигрантите имат специален статут в зависимотс от това от къде са. Голяма чат от тях ги депортрат. Оставаттези, които олучват право за престой. Във Великобритания всички българи са мигранти, но те не депортират есички, а само тези, които не са получили статут на уседналост.

11

Анонимен

преди 2 години

"Тези хора губят право да пребивават в страната с цел работа и обучение, а ако останат там рискуват да бъдат депортирани след 30 юни."Мигрантите защо не ги депортират те нямат право да с ЕС, а вместо това ги хрантутят за наша сметка? Все едно сме длъжни да отглеждаме тайките на третия свят.

10

Анонимен

преди 2 години

До 7Пич, излязоха, защото нищо не произвеждат и много внасят. Другото е за масите.

9

е как ще искат

преди 2 години

те си искат пакитата и индитатаза какво са им източно европейски ***