258

Кики

преди 2 години

Тази не се спря от *** по студията.Тя ли ще е новия Кантарджиев?

257

Pr@- staka

преди 2 години

Ще се ваксинирам ако ми дадат застраховка живот към нея ! Нали всеки създател на продукт стои и гарантира за качеството и безопасността му ? Ако нямат проблем да отделят на човек по 5000 евро примерно /поне разходи за ползване на апаратура при болничен престой от усложнения и погребение да покриват ,така де/.Така е честно.Ако САМО АЗ и ЛЕКАРЯТ който ми поставя продукта НОСИМ ОТГОВОРНОСТ, а фирмата производител НЕ ,значи нещо не е наред .Все едно от реномирана фирма да си купите кола и да ви кажат да вярваме че спирачките може да са в изправност ,а може и да не са.

256

Вирус

преди 2 години

И до сега не е изолиран. Но ти бегай за следващата доза, че да не свърши.

255

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните трябва да се изолират защото разнасят зараза.

254

Не!

преди 2 години

Историята помни само един период, в една държава, когато за достъп до нещо ти е трябвал документ! Фашистка Германия.... Но за съжаление всичко се повтаря.

253

Бил Гейтс

преди 2 години

Казва в прав текст, че ваксината на Модерна хаква, програмата на живота. А ваксърите се надяват на науката да ги Оправи и верно ще ги оправи скоро.

252

Анонимен

преди 2 години

Със сертификат се пътува лесно и е безплатно. Който не иска да си стои на село.

251

Възмутен

преди 2 години

Тая лелка иска да каже че скоро ще почнат да ни забраняват да излизаме и на улицата ли?Няма да стане тая!Ще излезем на улицата и то с камъне и дърве а вие ще се скриете!Натам я карате фашисти!

250

Анонимен

преди 2 години

Те тия селяндурници зъбите си не мият вие искате да се ваксинират.

249

Неваксиниращ се

преди 2 години

Който иска да се ваксинира и да го прави по бърже че да умира тоя вирус и ние неваксинираните да се отървем от вас че ни пуснахте!!Няма да ви чакам аз до второто пришествие!

248

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 277Овчар,още ли не си разбрал че всеки може да пътува свободно където си иска и без да е ваксиниран? Аз лично от началото на годината съм излизал от България 5 пъти. Знам че ще разочаровам теб и подобните ти но истината е че всеки ще умре, било той ваксиниран или не. Или вие си мислех те че ще живеете вечно? Хахахааа, греда.

247

Имаш

преди 2 години

Сертификат за отвъдното. *** още не го знаеш.

246

Анонимен

преди 2 години

Свободно, свободно. Ей ги в Англия са интелигентни, ваксинираха се и са свободни. Какви жалки NPCта сте... дори за *** сте гнус

245

Анонимен

преди 2 години

Пътуваме свободно със сертификатите. А селяните нека си стоят тук, тъкмо няма и да ни излагат по света с ганьовското си поведение.

244

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 273Като гледам какви *** се редят да се ваксинират точно е така както казваш да знаеш.

243

До Анонимен 244,

преди 2 години

"Ще ходя на море в Гърция със сертификата. Вие стойте в клозета." - Горкото набодено ид.отче, че ти до сега година и половина там ли се кри? Върви, върви в Гърция, тя на на нас, нормалните, не ни е нужна, щом там ще се събирате такива, дето толкоз време от клозета не сте излизали! Вижте, и на 10 трола дневно да плащате да пишат глупости из нета, наивните и отка чените свършиха. Останалите трябва насила да ни бодете, ама ще се стигне до война, ако опитате. Дръжте си бодилата и си ги навирайте...

242

Яка ни

преди 2 години

Душа от недоучили за една заплатица.

241

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърски настроения се ширят главно из селячеството. Там цери безпросветен мрак и неграмотност. Те се превръщат в разпространители на тази отвратителна зараза.

240

Анонимен

преди 2 години

На българинът за добро или лощо не му влияят никакви похвати - нито права, нито обpaтна психология. Какво и да му кажаш, той няма да се кастрира. И правилно.

239

Коментар

преди 2 години

Ами ваксинаторите нали вземат по 10 лева за БОЦ!Колкото повече БОЦ тлкоз повече пара в сметката!Бизнес!Както един краставичар гледа да си отика меките краставици,така и тия са заинтересовани да си отикват боколуците!