298

От опит

преди 2 години

Два пъти го карах и само първият път протича както си трябва - първа среща с имунната заради вкараните ХИВ елементи по лабораториите и тогавашния китайски щам, който внесоха от Италия - среднотежък грип без антибиотик. Вторият път с европейския щам - три дни гъделичкане в гърлото и като настръхване на кожата. Цял април в контакт с болен без да се разболея. Хайде пак да поизлъжете как вторият път видиш ли...ще има чували...Пратени предатели.

297

Striker

преди 2 години

Е да, ама я го обяснете на ***. За него е важно парцуцата с метил и кренвиршите на масата. На *** не му пука, че живее в общество и, че не можем да си позволим да държим държавата затворена с години...*** си е гьон. Все пак след като гласува за Чалгаджията, това не е учудващо, де.

296

Observer

преди 2 години

А защо ваксина с която няма никаква гаранция че няма да се разболееш или пренесеш вируса на някой друг се рекламира и се натрапва толкова агресивно??? Особенно сред по младите където % на заболели и починали е в пъти, пъти по малък. Ами ако има странични ефекти и усложнения след време кой ще поеме отговорност, тая лекарката, здравната каса, здравното министерство или СЗО??? Все въпроси на които никой не отговаря. Ами като няма яснота, няма да има и толкова желаещи да са опитни мишки.

295

Анонимен

преди 2 години

До Не!, 325От лице, което не познава историята, например не знае факта, че фашизъм е имало САМО в Италия, не може да се очаква ум и интелект, но това не спира такива лица да са "експерти" по всичко, от кекса до секса, политика, ваксинация, пандемия, футбол... Да, ама не, от написаното е видно само едно - полуграмотни и без познания лица пишат ежедневно в нета и се опитват да манипулират и лъжат. Защо? Вероятно срещу заплащане или поради липса на работа, интересни занимания, семейство и т.н...

294

Анонимен

преди 2 години

Без каска и на улицата - игра на руска рулетка с падащите тухли и саксии. Извод: Всички умни и красиви да нахлупват каските!

293

Предпазва

преди 2 години

Гарантирано предпазва от дълголетие.

292

шамана

преди 2 години

забравихте само да напишете под статията ,, платен репортаж ,,

291

Факт

преди 2 години

Права е лекарката, но има едни 80%, които не са дорасли да разберат какво казва.

290

Некъф

преди 2 години

И първолак знае, че всяко повторно заразяване с какъвто и да е вирус протича по леко защото, има имунен отговор на организма. Помнете ми думата, ще минат години и такива като въпросната лекарка ще лъснат като продажни слуги купени от фармацефтичните компании за да лъжат и натискат хората да се ваксинират!

289

полу-идиоти

преди 2 години

Гледам уж 100 - на новозаразени уж в цялата страна.Голема епидемия, пардон Пландемия ейй! Не разбрахте ли ,че няма да се боцнем с вакшита!----------------------И миналото лято така говорихте. Старата песен наново, *** народ.

288

неваксиниран

преди 2 години

чудя се има ли друг лекар,освен споменатата Николова,който да се произнесе по темата?Тази дама непрекъснато ни агитиира от екрана,по радиото и пр. с един неприемлив патос на фона на увеличения брой заразени в най-ваксинираната страна-Англия.Очевидно ваксините не действат ефективно срещу индийския вариант.Ако целта е "да не се изхабят" купените заксини-моля!-не ни правете на ***!Все още ваксинирането е по желание...все още.

287

Анонимен

преди 2 години

Гoлямa чacт oт футбoлиcтитe в бeлгийcкия нaциoнaлeн oтбoр кaтeгoричнo ca oткaзaли дa ce вaкcинирaт cрeщу СОVID-19 прeди Eврoпeйcкoтo първeнcтвo. Мecтнoтo прaвитeлcтвo прeдocтaви възмoжнocттa нa вcички в тимa дa минaт вaкcинaтa прeди Eврo 2020.В тимa oбaчe ce притecнявaт oт cтрaнични eфeкти, кoитo мoгaт дa пoпрeчaт нa oтбoрa дa ce прeдcтaви мaкcимaлнo дoбрe, твърди мecтнoтo издaниe HLN.

286

с.т.

преди 2 години

На тази дама бих казала "Който го е страх от мечки, не ходи в гората". Какво значи "руска рулетка", ако не си ваксиниран и си на улицата? Всеки сам си носи отговорностите. Нямаме нужда от Мутафчийски в пола.

285

Зомби

преди 2 години

Гледам уж 100 - на новозаразени уж в цялата страна.Голема епидемия, пардон Пландемия ейй! Не разбрахте ли ,че няма да се боцнем с вакшита!

284

Германец

преди 2 години

"Само ние носим Божествения ген..." :D

283

T

преди 2 години

До Германецто и у Бояна гледам разни по анцузи си карат Мазератита, ама не блестят с интелект

282

Не!

преди 2 години

Когато Германия е пращала евреите в концлагери, България ги е спасявала. Когато в Германия днес тече принудителна ваксинация, в България даваме отпор. Искам да се сетите в кой период и в коя държава е бил необходим документ за достъп до театри и ресторанти, кога и къде е имало стикери по магазините... Те, фашистите, се завърнаха... Този път в розово а не в кафяво.

281

Анонимен

преди 2 години

Простаците винаги са били развъдник на всякакви болести, вируси и бактерии. И сега не правят изключение.Щяли да ги чипират...ха-ха. То няма мозък за 2 ст. ама го е страх да не го чипират, сякаш някой се интересува от жалкото му, безмислено същество, ганьовска работа.

280

Анонимен

преди 2 години

Рдугарката доктор Николова да попита Кристиан Ериксен за ползата от ваксините.

279

Не!

преди 2 години

Руска рулетка било излизането от вкъщи без ваксина, а? Офцо, офчице, свъшиха се будалите. Знаете къде да си наврете ваксинките.