318

Реалист

преди 2 години

Малко се говори по темата какво правят ваксините и какъв е профилът за безопасност. Хората не бива да се успокояват, че са преболедували, много често има и повторна инфекция. За съжаление тя протича по-тежко с много по-сложни последици, каза д-р Гергана Николова..Ай сиктир, госпожо д-р!

317

S

преди 2 години

Аман от платени драскачи, доктори и д.р. Българинът не е западноевропейски киборг и разсъждава. Айде със здраве! Вярвайте на себе си!

316

до316

преди 2 години

Е защо да е жалко?

315

Така ли?

преди 2 години

Зависи от много фактори това. Обикновено тези които ги повтаря го карат тежко а тези които ги потретя си заминават. Но това са изключения. Повечето хора формират имунитет.

314

Руснак

преди 2 години

Според БАН: В барабана на револвера има 6 гнезда за куршуми. Шанса да си отнесете кофата е 1 на 6 или изразено в проценти - 17%. Ковидчето има смъртност около 2% в световен мащаб. Ваксинките имат неясни последици, които тепърва ще доуточняваме. За справка потърсете за епидемията от свински грип в Америка през 1976 и до какво водят паниката и ваксината. После може да си говорим за рулетки, зарове, сварка и ротативки.

313

Аз съм тъп, вие не:)

преди 2 години

Никой не може да убеди нормалните хора, че човек който от години тръби че човечеството трябва непремено да се преполови и същия е начело на ваксинната шайка, е загрижен за всеки живот. Та чак насила иска ви спаси.

312

ала бала

преди 2 години

Май май нещо попривър6ват желаещите да се боцкат и сега трябва да се мисли ново 20 4е ина4е толкова много ваксини ще останат 4е дори няма да има кой да ги стреля и с прашка в морето.Ау ау ау лоша работа-далаверата свършва,4е треба да мислят друго с което да баламосват хората и да им отнемат вниманието от същността

311

Анонимен

преди 2 години

Всеки има глава на раменете и според мозъка в нея да си решава, дали ще се ваксинира... Никого не карат насила, а това е най-важното.

310

Анонимен

преди 2 години

До Кукера - целия отбор е прободен с файзер експеримента в началото на месеца.

309

Не!

преди 2 години

Плашило в действие :D

308

Кукера

преди 2 години

Ериксен дали се е ваксинирал?

307

Анонимен

преди 2 години

За съжаление, стотици, а вероятно и хиляди антиваксъри, които ръсят мозък из форумите сега, няма да преживеят следващата зима. Жалко, но човек си пати от акъла.

306

Анонимен

преди 2 години

С ваксина без ваксина всички ще минат по пътеката но не всички ще станат милиардери.

305

Анонимен

преди 2 години

За целта има статистика.Има много малко тежко болни от хората които са преболедували и от хората които са ваксинирани.И в двата случаи хората рядко достигат до болница.Трябва да се ваксинират всички хронично болни ,възрастни и всички които общуват с много хора.Но не бива с страх и лъжа да става това. На мен лично ми писва да виждам как плашат и лъжат хората.Мен няма как да ме манипулират,понеже съм лекар,но другите не е редно.

304

Майстора

преди 2 години

Описание на ФАШИЗЪМ - за плоскоглавите ваксъри, които са напълно неспособни да се информират сами за каквото и да било: Фашистките правителства забраняват и потискат критиката и опозицията към себе си и към фашисткото движение. Фашистите отхвърлят индивидуализма и личния интерес в ненамесата в частни инициативи от страна на капиталистическите правителства. ...Това можело да се постигне с форма на правителствен контрол над браншовете и работническата класа... И тн. Намерете приликите.

303

до От опит

преди 2 години

За всеки човек е индивидуално и различно... Така, че мнението ти е напълно субективно. Има безсимптомни болни или заразени, но има и случаи с фатален край.

302

Не!

преди 2 години

На тази агресивна и истерична ваксинация даваме отпор!

301

Анонимен

преди 2 години

Хората, ако не са изплашени... НЕ СЕ ПАЗЯТ от нищо лошо , което не са преживели... Включително и от този вирус. Безброй примери са катастрофите по пътищата.

300

Анонимен

преди 2 години

Истина е, че ваксината пази,но не бива да се лъже ,че преболедувалите вируса не са предпазени.Както ваксиниран така и преболедувал може да се зарази,но ще боледуват по-леко в над 90% от случаите.И да много е важно да се ваксинират възрастните и хора с хронични заболявания и затлъстяване.Не е необходимо да плашим хората.На тя им писва вече.Според мен ваксинирането е предпазна мярка.Даже смятам ,че вече няма да имаме подобна картина като досега.Зарзен човек с ваксина и без ваксина предава вируса!

299

Анонимен

преди 2 години

Няма логика в убеждението и.При условие ,че човек преболедувал и отново заразен има опасност да се разболее по-тежко,каква е логиката тогава ваксиниран човек да не се зарази и да не боледува по-тежко?Ваксината имитира естествено заболяване без симптоми и усложнения.На практика би трябвало да се създава подобен имунитет с ваксината и с боледуването. Това си е чиста агитация,но много неправилна и не професионална.Истината е че и преболедуване то и ваксината пазят.Не е редно да плашим хората