8

Габи

преди 2 години

Как да дариш кръв !Герберските вампири, тотално испиха кръвта на Българския народ.

7

Андрешко

преди 2 години

Ами направете го ПЛАТЕНО това кръвоДАРЯВАНЕ . Плащайте го , както в другите страни.... и ще достигнем нивото на другите страни. Удвоете цената и ще станем ПЪРВИ. БЪЛГАРИНА Е ДОКАРАН ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА ИМЕННО ОТ ТАКИВА ДОБРОВОЛНИ И БЕЗПЛАТНИ ДЕЙНОСТИ.... Ами така си е в страната на абсурдите . Даваме безплатно кръв за да помогнем на някого ... НО ЛЕКАРСКАТА "ПОМОЩ" Е ПЛАТЕНА . И то сериозно платена ... поне по скъсания ни джоб . п.с. А ако някой иска да даде кръв безплатно - да дава .....

6

Анонимен

преди 2 години

Да направят кръвни банки- който иска и може да си внася доброволно и като му се наложи да разполага със своята или на роднина, а който цял живот не е стъпвал - да си плаща.

5

АнонимеН

преди 2 години

БОРИСОВ ИЗПИ КРЪВТА НА НАСЕЛЕНИЕТО!!! КРЪВОДАРЯВАНЕПО ПРЕЗ 2019-ТА Е 10 ПЪТИ ПО-МАЛКО ОТ ТОВА ПРЕЗ 2009-ТА!!

4

Анонимен

преди 2 години

Но пък имаме магистрали! Стига сте хленчили, трябва Работа, Работа, Работа!

3

До 1

преди 2 години

По света се плаща по принцип но има и безплатно даряване на кръв но тука искат и кръвта да я даваш безплатно а те да я продават.

2

Edna

преди 2 години

Ние сме толкова просто племе, че само апартаманетите са ни модерни. Душевно и мозъчно сме на ниво австралопитеци. Ние не се ваксинираме, не даряваме органи, не си мием ръцете и си хвърляме *** през прозореца, защото сме скотове по душа. Толкова сме смотани и скапани, че ми става смешно като гледма как сънародните ни стъпват като на петолевки из окъртените улици с издутите шкембаци от плюскане и пиене. Жалко и за Левски, и за Ботев и за всички, жертвали се за тая ***.

1

Анонимен

преди 2 години

Българинът не мисли за обществото. Виж действителността