67

Анонимен

преди 2 години

до 71: много филми гледаш бе налъм, те така се пускат случайни ракети. Нищо де, стой си в панелката в Обеля 9 и пиши глупости, простено ти е

66

Мда

преди 2 години

До Христо Христов - абе вероятно е, ама като си знаем поляризацията на президента, ако беше така, вече щеше да е разгласено с мегафона! Не мислиш ли?!?

65

До 68

преди 2 години

Има логика! Ако беше приятелски огън от НАТОвските части, Радев веднага щеше да го е разгласил и да иска извинение! Много е вереятно да е инциден предизвикан от сърбите които бяха на учението или руснаците и затова да мълчи като наакан! Изобщо няма да ме изненада това!!!

64

Анонимен

преди 2 години

до 11.07 ще я търсят вътре пише че е виновен бойко....чалгареее

63

Мда

преди 2 години

Става все по-странно!Уж имаше останки,уж и генетичен материал по тях,сега се оказа, че не били това което бяха!След толкова дни даже не се знае къде е паднал самолета, а кутия търсят!Черно море не е дълбоко като Марианската падина,не е голямо като Атлантическия океан!Все повече прилича на потулване на нещо! Я грешка на сръбските самолети участвали в учението, я случаен пуск на ракета от някой пиян руски моряк от корабите им наблюдавали учнието!Има голям международен скандал зад всичко това!!

62

До 59

преди 2 години

Та викаш трудови злополуки другаде не стават.Айде у лево,готованци с големи заплати пенсии.Държавни птиченца на хранилка от данъците им.

61

Анонимен

преди 2 години

Не е ясно защо са нужни толкова генерали на военната ни авиация?Генерали без армия.Ама пусти мерак да властват .Има такава държава, явно.Навсякъде правят съкращения, в армията произвеждат генералчета на конвейр.Чудят се на коя държава да продадат натовските тайни до които успяват да се докопат.Видяхме ги миналото лято- доматени артилеристи

60

Все пак

преди 2 години

В момента масово се атакува самолета, а не истинската причина - малкото летателни часове. Да! Нов самолет си трябва. Но дори и да се вземе - то летците пак ще летят малко. Справка - натовските Кугари. нелоши вертолети, но летят най-много 4 от 12. Летците им са много малко часове също. За толкова години не намериха средства за поддръжка. Не ги дооборудваха с оръжие(но политиците ореваха света, че нямало такова закупено).

59

при бурно море

преди 2 години

И тогава под водата е тихо и спокойно! Къде ви са сонарите?

58

дискавари

преди 2 години

Цялото океанско и морско дъно се пресушават с компютри и намират антики стари?

57

къде сте съюзниците?

преди 2 години

Защо ни изоставихте? И това ми било съюзници!

56

къде са съюзниците ?

преди 2 години

Защо не се притичат на помощ?

55

диди

преди 2 години

Дали изобщо е паднал или запрашил на незнайно къде? При тия високи технологии да не можеш да намериш поне една тенекия...........

54

до 58

преди 2 години

Айде и ти ходи за 13 часа в годината на работа, пък след това имаш избор - кеф ти първа вдовица, 3-та и 4-та, както си успял да ги навървиш, не че ще има особено значение.

53

Анонимен

преди 2 години

Те нашите пилоти са си такива.Един самолет не могат да управляват, ама се натискат да стават президенти и премиери.Готованци на държавна хранилка.Заплати до небето с нашите данъци, а цяла година само по тринайсет часа работят.Засрамете се.

52

Анонимен

преди 2 години

В нормалните държави при такива случаи военният министър подава оставка..Ама нашият е службогонец.Готов е да върви по трупове към властта.

51

намирисва ти дупето

преди 2 години

от външната тоалетна.

50

Анонимен

преди 2 години

Цялата работа намирисва на американско саботьорсво...за кинти естествено.

49

Анонимен

преди 2 години

Тези съветски самальоти са достойни за поставяне на станок, като паметниците на българо-съветската дружба. И без това никой няма намерение да ни напада.

48

Абе хора

преди 2 години

В Испания намериха тялото на няколкогодишно момиченце на около километър дълбочина ! Друго е излишно да казвам !