93

do 117

преди 1 година

Бай Дън не се държи за да не падне, ами да не го изтърве Макарона да налети на Джил и да я натакова.

92

Анонимен

преди 1 година

Дъртият Байдън не може да пази равновесие. Държи се за французина, за да не падне отново и да се изложи.

91

Анонимен

преди 1 година

Вие пък сте много напреднала държава с вашите пенсиониранифатмаци. СССР 2, комунизмът се завръща, мандрите фалираха.

90

Анонимен

преди 1 година

САЩ водят света към унищожение, подтикнати от алчността на кукловодите си.

89

Анонимен

преди 1 година

Нещо ти е старичко инфото.Март месец Байдън направи корпоративния данък 38 процента,а за малките компании 28 процента.Тези данъчни нива са най-високите за бизнеса,сравнено в целия свят.Някой трябва да храни безработните му избиратели.

88

Анонимен

преди 1 година

Справедлива данъчна система е 10 % данък Крио гела и шиши и 20 % ддс на храните за да може народа да издържа ,,бизнисъ,, . боко милиони дава (ама не своите ) за да го има бизнисъ. Тез нищо не разбират .Да дадат на наш боко да ги опрай и тях .

87

Биден

преди 1 година

Е комунис!

86

Анонимен

преди 1 година

Байдън води света ,а Алцхаймера води Байдън.Накрая остава само цар Путин и се присмива са смешния плач и кви-чене на евролибералните джендъри.Кръговрата на живота!

85

Анонимен

преди 1 година

О, пак ли Америка начело? Същата Америка, която разбуни кошера в Близкия изток, съсипа Централна и Южна Америка и какво ли още не? Байдън, я кажи какво ще съсипете този път? И защо ПАК ще е начело, щото Тръмп беше лош, а ти си най-добрия? Аман от тия болни амбиции на склерозирали старци.

84

Анонимен

преди 1 година

Цяла Америка се чуди да се смее ли да реве ли...че този-назначения не може да направи разлика между Либия и Сирия на три пъти в речта си,но нашите новоизлюпени демонрати слагат минуси.Станахте по-големи католици от Папата, а това е смешно и жалко!Всички свободни телевизии по света деликатно се бъзикат с умствената немощ на Джо Байдън за това позорно представяне.За губенето му на 2 пъти по време на срещата няма смисъл и да се коментира.

83

до гражданчето

преди 1 година

Скъпи ми Гражданино, дори държави като Германия, Франция и Япония не се явяват "партньори" на САЩ, а васали! Потвръждава го поредният потулен скандал с подслушването им! Какво да кажем за нас! Ние не сме Партньор, а васал! Нашата територия се явява плацдарм при евентуален военен сблъсък между НАТО, сиреч САЩ и Русия. Какъв Герб, какво БКП, какви Пет лева, каква Бг армия!

82

Анонимен

преди 1 година

Единствен който има право да води погребението на САЩ е попа с килимяфката. Опелото ще го направи на 3 и 40 ден.

81

Истукан

преди 1 година

Да води света Америка, ама да не се подчиняват на нея останалите държави и да бойкотират САЩ. Това важи най-вече за България и за останалите малки държави, които са слаби.

80

Анонимен

преди 1 година

Ей затова русофилите харесваха Тръмп, защото беше оставил техния фашист Путин да води света.

79

Българин

преди 1 година

По-голям путинофил от Джо Байдън няма! Не случайно разреши Северен Поток 2 на Путин и отмени санкциите на Тръмп срещу Русия!

78

Българин

преди 1 година

Ясно ... ще им плащаме пак за бомби над "непослушните васали".

77

Анонимен

преди 1 година

ВСВ няма нищо общо с фашизма, за фашизма тогава никой не е говорил, това е било странично явление. Това беше война между САЩ, Британската Империя и Третия Райх за световно господство, при това само един от фигурантите на тази борба беше носител на фашистката идеология. Но не тази идеология доведе до войната, ами между-империалистическите противоречия в този триъгълник, и Германия дори не беше главния организатор, това бяха САЩ и Британската империя, Германия по-скоро я използваха.

76

До незнаещия

преди 1 година

БЛМ и Антифа са марксистки организации-самите им лидери го заявяват открито .Те стоят плътно зад Байдън. Джендърските групи са останалите му твърди избиратели. Нормалните хора гласуваха за най-великия президент на САЩ -първият човек на този пост, който не направи нито една война -Доналд Тръмп!

75

Български Гражданин

преди 1 година

До до гражданчето --- такова масирано даване на минуси. Вие ако не сте ГЕРБ-аджии комунисти, те па на! Аз поздравявам САЩ, те ми дават минуси... Путинофили от ГЕРБ.

74

Анонимен

преди 1 година

САЩ спечелиха ВСВ, а Русия успя само да се спаси с много жертви. Британската империя от столетие получаваше тлъсти дивиденти от световното господство но и други искаха пай от тези дивиденти - САЩ. И втората причина за ВСВ беше унищожението на Русия, сега вече СССР - първата социалистическа страна която заплашваше съществуването им. В САЩ са стреляли по работниците които стачкуват и искат по добри условия, и това е било нормално. Тогава профсъюзите казват - ако не дадете по-добри условия от СССР, ще направим като в СССР - революция, и това е напълно възможно, не е било реално.